Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Με το καλό τα ονόματα!!!

Πως διαλέγουν άραγε τα ονόματα στα δίδυμα του ίδοι φύλου οι διδυμομάνες?!?!

Ευχαριστω πολυ.

Τι εννοεις? Ποιο ονομα θα δωσουν σε ποιο μωρο? Εμεις τη μια που ητανε πιο ζωηρη ειχαμε πει οτι θα τη λεγαμε στη μαμα μου και στην παναγια (Γλυκερια-Μαρια) και την αλλη εγω δεν ηθελα να την πω στην πεθερα μου αν και εχει πολυ ωραιο ονομα και μεχρι τελευταια στιγμη δεν ειχα αποφασισει. Αλλα ο θεος ειχε αλλα σχεδια.............. και τελικα θα την πουμε μονο Δεσποινα στην παναγια.

Αλλα δε νομιζω να ειναι προβλημα σιγα μωρε οποιο ονομα και να εχουν γερα να ειναι και καλοτυχα!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Ποντικάκι να σου ζήσουν τα μικρά και να χαίρεστε τα ονοματα!!! Περιμένουμε να μας πεις πως τα πέρασες!!! Εμείς επιτέλους σήμερα πήγαμε σχολείο χωρίς κλάματα και φωνές, μη σας πως ότι ήθελε κιόλας! Το μόνο που δεν έχουμε ακόμα καταφέρει είναι να ξυπνάει τη νύχνα και να με ζητάει γιατί φοβάται μη του φύγω και εγώ. Αλλά εντάξει νομίζω ότι τόσες αλλαγές μαζί χρειάζονται χρόνο γαι να τις εμπεδώσει. Οι υπόλοιπες πως είστε; Χαίρομαι σήμερα γιατί έχει ήλιο και σου φτιάχνει η διάθεση!!!

Γεια σας!!!!ειστε καλα κοριτσια?σημερα και εδω ειχαμε καλοκαιρινη μερα,ανεβασμενη διαθεση!!!

μαρια πολυ χαιρομαι που αρχιζει να συνηθιζει ο μικρουλης σου. :)

σιγουρα εχουν ερθει πολλες αλλαγες για τον μικρο και θελει τον χρονο του..αχχ αυτη η αποσταση..υπομονη κοπελα μου.τουλαχιστον εχετε ιντερνετ να βλεπετε τον μπαμπας σας?βοηθαει πολυ τουλαχιστον αυτη η επικοινωνια...ευχομαι να σας πανε ολα καλα!!! :)

Ευχαριστώ ΔΕΣΙ μου. Μιλάμε καθημερινά στο skype οπότε έχει εικόνα από τον μπαμπά του και το χαίρεται. Τι να πω, θα περάσει ο καιρός και όλα θα είναι όπως πριν. Αυτό σκέφτομαι και λέω όλα θα πάνε καλά. Δεν είμαστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Μακριά είναι στις Σέρρες για 2 χρόνια. Τουλάχιστον απ' οτι φαίνεται μάλλον θα έρχεται κάθε 15 με 20 μέρες καλώς εχόντων των πραγμάτων. Σήμερα για ακόμα μια φορά θα έχουμε πολύ καλή μέρα!!! Ανε να γλιτώσουμε και το πετρέλαιο!

Γειαααααα σε ολες!!!!!!!!!!!μαρια παλι καλα που υπαρχει και το skype. :)

ευτυχως κραταει λιγο ακομη ο καιρος.εδω δεν εχουμε κρυο αλλα εχουμε την νυχτα πολυυυυυ υγρασια.νιωθεις τα χαραματα το σεντονι ναναι μουσκεμα απο την υγρασια..ειναι αρρωστια αυτο το πραγμα...

μηπως ξερει καποια κοπελα να μου πει τι μπορω να βαλω στα υπνοδωματια για να διωξω την υγρασια απο την ατμοσφαιρα?ναστε ολες καλα!!!!!!!!! :)

Τι κάνετε κορίτσια;;

Έχω καιρό να σας γράψω γιατί δεν είμαι και πολύ καλά...

Η εγκυμοσύνη δεν πήγε καλά και μπήκα για απόξεση...

Προσπαθώ να συνέλθω αλλά μου είναι δύσκολο...Τι να κάνουμε όμως θέλημα Θεού ήταν εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι.

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Διαφημίσεις

Αχχ κοριτσι μου καλο λυπαμαι παρα πολυ..κανε κουραγιο.λυπαμαι πραγματικα..και αναρωτιομουν αυτες τις μερες τι κανεις?ασε τον χρονο να σε γιατρεψει..μη σε βαλει απο κατω..ξερω τι σου λεω..προσπαθησε οσο μπορεις να μην το σκεφτεσαι..κανε πραγματα εξω απο το σπιτι για να ξεχνιεσαι..ξερω οτι ποναει πολυ..αλλα οπως λες και εσυ εαν ηταν θελημα Του..θα ερθει παλι νασαι σιγουρη ενα μωρακι και αυτη τη φορα θαναι πολυυυ δυνατο.παρε δυναμεις εσυ καταρχας,τρωγε καλα και θα δεις...θα ερθει συντομα κοπελα μου.

κουραγιο..μεσα απο την καρδια μου,εαν και δεν γνωριζομαστε προσωπικα,σου στελνω ενα μεγααααλο χαμογελο. :D

Δεσποινα

τι να πεις σε αυτες τις περιπτωσεις...:(

λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου...και φανταζομαι ποσο δυσκολο θα ειναι..

ο θεος εκανε αυτο που ηταν το σωστο και Αυτος ξερει...

να δεις που πολυ συντομα θα θει ενα μωρακι και ολα θα αλλαζουν...

μια γλυκια αγκαλια και απο μενα..

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Καλησπέρα κορίτσια, δυστυχώς δεν προλαβαίνω να μπαίνω συχνά λόγω φόρτο εργασίας.

Εύχομαι σε όλες καλό χειμώνα και "ζεστό" (θέλω να ελπίζω).

i wanna be mama λυπάμαι πάρα πολύ, μακάρι να μπορέσετε να το ξεπεράσετε και σου εύχομαι ολόψυχα να κάνετε σύντομα μια νέα αρχή με μια υγιές εγκυμοσύνη χωρίς προβλήματα. Πραγματικά λυπάμαι.

δέσι βλέπω επέστρεψες. Επειδή έχω κι εγώ πρόβλημα με την υγρασία σε μια πλευρά του σπιτιού (είναι κολλητά με άλλο σπίτι), έβαλα αφυγραντήρα κι έφυγε η υγρασία (συν ότι στεγνώνουν τα ρούχα γρήγορα). Σε ένα δωμάτιο υπήρχε μέχρι κι 75% υγρασία.

Μαράκι ξέρω πολύ καλά σε τι κατάσταση βρίσκεστε, (3 χρόνια μακριά, κι οι επισκέψεις του ήταν ανά 40 μέρες το λιγότερο, λόγω μεγάλης απόστασης). Είναι πάρα πολύ δύσκολο και για σας και για το παιδί, αλλά πρέπει να φανείς δυνατή για το παιδάκι σας και για τον άντρα σου.

ποντικάκι με το καλό η βάφτιση των κοριτσιών σου. Τα ονόματα για μένα δεν έχουν σημασία φτάνει να έχουν πάντα την υγεία τους.

Εμείς δεν βγάλαμε κανέναν θέλαμε δικό μας όνομα, (η πεθερά μου μας έκρινε, οι δικοί μου και ο πεθερός μου όχι) αλλά ήταν καθαρά δική μας επιλογή και δεν το έχουμε μετανιώσει.

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

Καλησπέρα μανούλες. Ο μικρός μας έχει απόφραξη ρινοδακρυικού πόρου και μας είπε η παιδ χθες ότι πρέπει να τον δει παιδοοφθαλμίατρος και ίσως χρειαστέι επέμβαση. Γνωρίζεται αν υπάρχει κάποιος συμβεβλημένος με το ταμείο του στρατού (για Αθήνα μιλάμε πάντα). :confused::confused::confused:

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

καλησπερα,ευχομαι επισης καλο χειμωνα!!!

Νιοβη ευχαριστω για την συμβουλη σου και εγω το σκεφτομουν.οπως επισης μου ειπαν για αεροθερμο,σπαει λεει την υγρασια...παντως τα ρουχα μεσα στο σπιτι να ξερεις επιβαρυνουν την υγρασια..αλλα δυστυχως εγω τα βαζω μεσα γιατι εχει γατουλες η περιοχη η καινουργια εδω..ναι μετακομισαμε και ναι μετα απο δυο μηνες μας εβαλαν προχτες το τηλεφωνο!!!!!

oneiraki θα ρωτησω μια φιλη μου γυναικα στρατιωτικου στην Αθηνα που πηγε τον μικρο της σε παιδοοφθαλμ.αυριο και θα σου γραψω εδω εαν ειναι στο ταμειο στρατου και πιο πολλες λεπτομεριες.

φιλια σε ολες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...