Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

καλημερααααααααα.

εδω στην Κω σημερα εχουμε ηλιο με δοντια.

ειστε ολες καλα?

στολισατε χριστουγεννιατικο δεντρο?

εμεις ακομη...ελπιζω το σαβ/κο οτι θα το στολισουμε. :)

να περνατε καλα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα.. είσαστε πολύ τυχερές όσες είσαστε δημόσιοι υπάλληλοι!!!

Το ήθελα πάρα πολύ, τώρα πια είναι άπιαστο όνειρο.

Δεν θα μπορώ να εργαστώ πάνω στο αντικείμενο των σπουδών μου το γνωρίζω αλλά θα ήθελα μια οποιαδήποτε δουλίτσα να έβρισκα!!! Απ ότι βλέπω και αυτό είναι δύσκολο.

Έχω σκεφτεί να κρατάω παιδάκια συναδέλφων του συζύγου. Τι λέτε?

mariamg σε ευχαριστώ για την απάντηση και για τον τρόπο μου γράφεις μου δίνει πολύ δύναμη

Το καλύτερο που έκανες ήταν που μεγάλωσες την οικογένεια σου και θα ξεπεταχθούν μαζί ώστε να βρείς αργότερα και μια πρωινή εργασία.

Για τις φιλίες μεταξύ των γυναικών στρατιωτικών δεν έχω εμπειρία αλλά αυτό που θα ζητάω κατ αρχήν είναι να περνάω καλά, να είναι ευχάριστη παρέα με κοινά ενδιαφέροντα. Γενικά συμπαθώ κόσμο εύκολα αλλά δεν είμαι και ο ανοικτός τύπος.

Πάντως ρε κορίτσια με μωρά παλεύεται να είσαι άνεργη, όταν όμως πάνε στο δημοτικό δεν παλεύεται νομίζω..... πολύ απαισιόδοξη εκ φύσεως

Φιλάκια.. μάλλον εσείς θα είστε οι νέες μου φιλεναδίτσες στα "ξένα"

EssPp2.png

R9Y0p2.png

καλημερα απο Κρητη!

εμεις στολισαμε και εχω μπει για τα καλα στο πνευμα των χριστουγεννων...τα παιδια μες στην τρελλη χαρα στολισαν το δεντρο.ακουγαμε και τραγουδακια....τα λατρευω τα χριστουγεννα!!! την υγεια μας να εχουμε να χαιρομαστε!!τωρα ψαχνω συνταγες για το μενου γιατι θελω να κανω διαφορετικα πραγματα φετο καθως θα ειμαστε σε απαρτια!

u0wzp3.png gztsp3.png

Καλημέρα και από εμένα!

Εμείς ακόμα Αθήνα είμαστε...

Κρήτη ονειρεμένη για μετάθεση...Επίσης Γιάννενα και Αλεξανδρούπολη μου έχουν πει...

Μ'αρέσει που δηλώνω και προτίμηση :tongue::tongue::tongue:

Για το νόμο περι συνυπηρέτησης ακόμα δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη..Υπάρχουν τόσα φλέγοντα θέματα τώρα με τις κατατάξεις , εφεδρείες κτλ που μου είπαν σε λίγες μέρες θα μου απαντήσουν...

believe 76 μην στεναχωριέσαι για τη δουλειά...είμαι σίγουρη πως με υπομονή και ψάξιμο, θα βρεις...και αυτό με τα παιδάκια συναδέλφων είναι πολύ καλή ιδέα...εμένα θα μου άρεσε κιόλας..

WXLGp3.png

Κοριτσια μου.γειά και από μένα.έχει 2 μέρες που αρρώστησε το νινακι μου.νομίζω ότι η πρώτη φορά είναι πολύ δύσκολη.έχει πυρετό το καημενουλη μου.τι να κάνουμε..να περάσει μονάχα.όσο για τις φίλιες μεταξύ των γυναικών των στρατιωτικών δεν ξερω τι ισχύει τελικά.γνώρισα αρκετές γυναίκες αλλά δεν ταίριαζαμε σχεδόν με καμία.αλλά εδώ και 4 χρόνια εχω γνωρίσει την φιλη μου που είμαστε αχωριστες.και μια ακόμα την ιωάννα που άνετα πίνουμε καφέ και τα λέμε.τελοςπαντων.πάντως χωρίς παρέα η ξενιτιά δεν λέει με τίποτα..

2HLfp3.png

u0jzg9m7a.png

Διαφημίσεις

apricot σε ποιο μερος της Κρητης εισαι?

σου ερχομαι σε λιγες μερες πατριδα.

εμεις φετος θα περασουμε ησυχα χριστουγεννα

στην πατριδα μας χωρις πολυ κοσμο και φασαρια και δυστυχως...για το παιδι,

δεν θα στολισουμε στην Κρητη...γιατι εχουμε πενθος...πριν λιγες μερες εχασα τον πολυαγαπημενο μου παππου :(

ειναι η πιο ομορφη γιορτη του χρονου,την λατρευω...

απλα εγω φετος δεν νιωθω καλα...

προσπαθω ομως...για τον γιο μου...

συγνωμη γιατι την δυσαρεστη αναφορα μου...απλα μου εχει στηχισει παρα πολυ... :(

εσεις θα πατε στα μερη σας στις γιορτες?

penny_tol

ευχομαι περαστικουλια για το μωρακι σου και πολυ πολυ δυναμη για την φροντιδα του.δυστυχως η πρωτη φορα ειναι δυσκολη αλλα το ενστικτο της μανας

παντα την βοηθαει να βρει λυσεις για ολα ακομη και για τα πιο δυσκολα πραγματα...

και φυσικα παντα με τις συμβουλες του παιδιατρου ολα γινονται ακομη πιο ευκολα.

μη στεναχωριεσαι. :)

penny_tol

ευχομαι περαστικουλια για το μωρακι σου και πολυ πολυ δυναμη για την φροντιδα του.δυστυχως η πρωτη φορα ειναι δυσκολη αλλα το ενστικτο της μανας

παντα την βοηθαει να βρει λυσεις για ολα ακομη και για τα πιο δυσκολα πραγματα...

και φυσικα παντα με τις συμβουλες του παιδιατρου ολα γινονται ακομη πιο ευκολα.

μη στεναχωριεσαι. :)

Σε ευχαριστώ παρά πολύ.όντως λειτουργεί πολύ το ένστικτο της μανουλας.αλλά όταν βλέπεις αυτα τα ματάκια κόκκινα και δακρυσμενα από τον πυρετό πατάς τα κλάματα.αστα.τι να κανείς όμως?υπομονή....

2HLfp3.png

u0jzg9m7a.png

apricot σε ποιο μερος της Κρητης εισαι?

σου ερχομαι σε λιγες μερες πατριδα.

εμεις φετος θα περασουμε ησυχα χριστουγεννα

στην πατριδα μας χωρις πολυ κοσμο και φασαρια και δυστυχως...για το παιδι,

δεν θα στολισουμε στην Κρητη...γιατι εχουμε πενθος...πριν λιγες μερες εχασα τον πολυαγαπημενο μου παππου :(

ειναι η πιο ομορφη γιορτη του χρονου,την λατρευω...

απλα εγω φετος δεν νιωθω καλα...

προσπαθω ομως...για τον γιο μου...

συγνωμη γιατι την δυσαρεστη αναφορα μου...απλα μου εχει στηχισει παρα πολυ... :(

εσεις θα πατε στα μερη σας στις γιορτες?

ειμαι Χανια.

λυπαμαι για τον παππου σου:-( να ζησετε να τον θυμαστε, εξαλλου παντα μαζι σας θα ειναι....

u0wzp3.png gztsp3.png

ειμαι Χανια.

λυπαμαι για τον παππου σου:-( να ζησετε να τον θυμαστε, εξαλλου παντα μαζι σας θα ειναι....

καλημερα.

σε ευχαριστω,και εγω αυτο λεω και λιγο ξεχνιεμαι..

συνηθως οταν θα ξαπλωσω τα σκεφτομαι ολα

και ειναι πολυ δυσκολο..

σε ποιο στρατοπεδο καλε ειστε?μη μου πεις εκει στα ''ψηλα''?δεν ξερω αν με καταλαβες? :)

αν θελεις στειλε πμ.εμεις ηρθαμε απο Χανια μεταθεση στην Κω.

ειστε πολλα χρονια εκει?απο Χανια ειστε?συγνωμη σε ζαλισα.. :)

Διαφημίσεις

καλημερα.

σε ευχαριστω,και εγω αυτο λεω και λιγο ξεχνιεμαι..

συνηθως οταν θα ξαπλωσω τα σκεφτομαι ολα

και ειναι πολυ δυσκολο..

σε ποιο στρατοπεδο καλε ειστε?μη μου πεις εκει στα ''ψηλα''?δεν ξερω αν με καταλαβες? :)

αν θελεις στειλε πμ.εμεις ηρθαμε απο Χανια μεταθεση στην Κω.

ειστε πολλα χρονια εκει?απο Χανια ειστε?συγνωμη σε ζαλισα.. :)

σου εστειλα π.μ

u0wzp3.png gztsp3.png

καλημερα.

κοριτσια ειμαι χαλιαααααα.

θα ηθελα να μου πειτε εαν

καποια γνωριζει εναν καλο

δικηγορο που να ξερει καλα

τα θεματα του στρατου ή καλο

στρατιωτικο δικηγορο.

βγηκε το πορισμα απο

την εδε απο το ατυχημα

του μικρου μας ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

και δεν μας καλυπτει καθολου

και εκτος αυτου...

ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ

ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!

πως μπορουν αληθεια αυτοι οι ανθρωποι

να ''προσεχουν'' τα παιδια μας και να παιζουν

με τις ζωες τους?πως αληθεια μπορουν και

κοιμουνται ησυχοι τα βραδια μετα απο τοσα

ψεμματα????δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εχουμε

περασει και αυτοι το μονο που εκαναν αντι να μας ζητανε

συνεχως συγνωμη προσπαθουν να βγαλουν την ωρα τους

λεγοντας του κοσμου τα ψεμματα!!!!!!!!!!!!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΑ(ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ)

ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ...''ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΑΣ???''

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΡΕ????

το παιδι το πηραμε(ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦ.ΤΟΥΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ)απο εκει μεσα(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ)με το χερακι του να κρεμεται,να κλαει και να ποναει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και με εξαρθρωση αγκωνα και καταγμα δεξι βραχιωνα ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚ.ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΨΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!!!!!!!!

Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα κουκλες τι κανετε?

Τι νεα????

Ποσα σας κοψανε αυτο το μηνα?Ελπιζω να ειναι και τα τελευταια!!!

Περαστικα κι απο εδω φιλεναδα στον μικρο,να γινει γρηγορα καλα το πουλακι μου!!!

Σχετικα με τις μεταθεσεις και τις φιλιες που ειπατε,πιστευω κι εγω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο ακολουθει τον συζυγο στις μεταθεσεις.Αλλωστε εξ αρχης γνωριζαμε την δουλεια τους και πρεπει να συμβιβαζομαστε με ολα..

Και την οικογενεια θα χασουμε και τους φιλους μας αλλα για μενα πλεον ειναι πρωτα η οικογενεια μου.

Και σχετικα με τις φιλιες πιστευω οτι με τις περιπτωσεις και τον χαρακτηρα.

Οπως λενε αλλοι μπορουν να αποδειχτουν φιλιες ζωης και αλλες κατι που αλλα φανταζοσουν!

Κανω παρεα με την Πεννυ εδω και 5 χρονια σχεδον και ειμαστε σαν αδερφες.

Πριν ενα χρονο περιπου γνωρισα και την Ιωαννα που και με αυτην ταιριαξαμε και κανουμε πολυ καλη παρεα,απο κει και περα δεν θελω να συμβιβαζομαι και να πινω καφε με καποιον επειδη απλα δεν εχω παρεα.

Δεν ξερω...

Δεν μπορω να ειμαι κοντα σε καποιον που δεν ταιριαζουμε και δεν μπορω να ειμαι ο εαυτος μου!!!

Τεσπα....

Α!!!Κangoo εγω ειμαι απο Γιαννιτσα η καταγωγη μου.:D

Εκει ηρθε ο αντρουλης μου και με πηρε και τωρα με εχει στο Κιλκις...

Φιλια σε ολες...

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

καλησπερα κοριτσια...πωσ ειστε?να σας ρωτησω εσασ σας κοψανε αυτον τον μηνα?γιατι εμας ναι.....γυρω στο 60αρι...ειναι δυνατον?

Ναι Φαιη μου μας κοψανε κι εμας οπως και τους προηγουμενους 2 μηνες..

Δεν νομιζω να κοψουνε αλλα ομως...

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...