Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια και Χρονια Πολλα!

Σημερα αργια θα καμαρωνα τον αντρα μου στην παρελαση στην Θεσσ.αλλα την ακυρωσαν οι διαδηλωτες.

Εφτασε ο κομπος στο χτενι...τι αλλες ακρεες καταστασεις θα δουμε ακομη δεν ξερουμε ..θα το παρουν χαμπαρι στην κυβερνηση οτι δεν παει αλλο;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κουκλες τι κανετε?

Μπετυ εμας μας εκοψαν 80 ευρω αυτον τον μηνα ενω τον προηγουμενο μας εκοψαν 130.

Οσο για τις δουλειες που λετε...πονεμενη ιστορια....ειμαι ανεργη εδω και 2 χρονια τουλαχιστον και φυσικα θα παραμεινω και λογω εγκυμοσυνης και ανεργιας!!!!!!!!!!!

Δεσι περαστικα και στο αγορακι σου κοριτσι μου,φρικη αυτο που σας εκαναν στον παιδικο...

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

γεια σας κοριτσια ειμαι πολυ στενοχωρημενη μας κοψαν 100 ε. τιποτα δεν εμεινε..εσας σας κοψανε?:confused:

φυσικα και μας εκοψαν 100 ε και εμας επισης! Και τον αλλο μηνα θα εχουμε παλι κρατηση

Διαφημίσεις

Δουλευω τα τελευταια 5 χρονια που ημαστε εδω στο LIDL !

Είχες προυπηρεσία σε αυτό το αντικείμενο?

Ποιά έχει πάρει τις περισσότερες μεταθέσεις?

Είμαι παντρεμένη 1 χρόνο και προφανώς καμία μέχρι τώρα.

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου.χρόνια και ζαμανια εχω να μπω.όσο για το μισθό τα ίδια και σε μας.ποιος γλυτώνει σαματης.τεσπα.φιλακια σε όλες και καλά κουραγια για τον χειμώνα που μας περιμένει.φιλια....

2HLfp3.png

u0jzg9m7a.png

γειας σας κοριτσια.ειστε καλα?εμεις καμαρωσαμε τον μπαμπα μας στην παρελαση χωρις

ευτυχως επεισοδια..

οσο για δουλεια..λες να κανω και εγω μια αιτηση στο LIDL για4ωρο?

εδω παντως ακουγεται απο αλλες κοπελες οτι κανουν υπερωριες,ποτε δεν φευγουν

στο ωραριο αλλα δεν ξερω αν πληρωνονται για αυτο...

σου βαζουν κανονικα ολα τα ενσημα?500με τις υπερωριες?

δουλευεις ποτε πρωι ποτε απογευμα ή μονο απογευμα?

εαν θελεις..γραψε περισσοτερες πληροφοριες..το σκεφτομαι..

οσο για το ταμειο ανεργιας..σε ευχαριστω πολυ πολυ για την

συμβουλη σου θα το ψαξω παλι...απλα ο οαεδ με εχει μπερδεψει πραγματικα...

εγω παλι κοριτσια οταν μενω σπιτι...οπως αυτη την περιοδο με πιανει

η μανια της ζαχαροπλαστικης...γλυκακια,κεικ...και τα κιλα ανεβαινουν. χαχαχα :)

αληθεια...ποια αλλη κοπελα εργαζεται εδω και σε ποιο αντικειμενο?

σας φιλω απτην ηλιολουστη Κω!!!

Προυπηρεσια δεν ειχα στο αντικειμενο ειχα κανει βιογραφικο και με πηραν ετσι απλα.

Δουλευεις διαφορες βαρδιες στο δικο μας μαγαζι παει κυλιομενα μια βδομαδα πρωι-μεσημερι και απογευμα.Εγω δουλευω μονο απογευμα λογω της μικρης που δεν εχω που να την αφησω αλλα μου την ειπαν λιγο οτι δεν γινετε να δουλευω μια συγκεκριμενη βαρδια οτι δεν ειναι σωστο για το υπολοιπο προσωπικο.Τους εξηγησα την κατασταση και το δεχτηκαν μεχρι του χρονου που θα παω την μικρη στον παιδικο.Ειναι στο χερι του υπευθυνου,του επιθεωρητη και μετα του υπολοιπου προσωπικου αν θελουν να σε εξυπηρετησουν,αν αυτο δεν δημιουργει προβλημα στην ροη της δουλειας ...Ετσι και αλλιως την απογευματινη βαρδια δεν την πολυθελουν πολλοι...

Δουλευα κιολας πριν μεινω εγκυος οποτε απαγορευοταν να με απολυσουν μετα την γεννα οποτε με δεχτηκαν πισω με αυτο το ωραριο.Μια φιλη μου που ειχε ερθει την ειχαν απορριψει λογω του οτι δεν μπορουσε να δουλεψει ολες τις βαρδιες.

Πρωινα δουλευω στις αδειας του αντρα μου ή ερχετε η μαμα μου μενει καμια βδομαδα και ετσι καπως δεν τους επιβαρυνω πολυ

500 ευρω περνω χωρις τις υπερρωριες ..Οι υπερρωριες πανε εξτρα,οπως αν μεινω μετα τις 10 το βραδυ πληρωνεσε νυχτερινο,εμεις εδω η πρωτη πρωινη βαρδια ειναι 5 το πρωι και απο τις 5 μεχρι της 6 το πληρωνεσε και αυτο νυχτερινο.Δωρα κανονικα Χριστ.- Πασχα και καλοκαιρι.

Τα Χριστουγεννα και το Πασχα εκτος απο το χρηματικο δωρο μας δινουν και δωροεπιταγη 120 ευρω για να κανουμε τα ψωνια μας απο το μαγαζι.

Ειναι πολυ καλα οσο αφορα τις απολαβες οτι δικαιουσε το περνεις βαση νομου και πληρωνεσε και το καθε λεπτο εργασιας αφου χτυπαμε καρτα.

Βεβαια εχει αρκετη κουραση ,κουβαλημα και πιεση.Οντως πολλες φορες μενεις με υπερρωρια γιατι εχει πολυ κοσμο και δεν προλαβαινεις να τελειωσεις ολες τις δουλειες και αναγκαστικα μενεις παραπανω..αλλα αφου το πληρωνεσε τι σε απασχολει;Με 4ωρο εχω φτασει και τα 700 ευρω πολλες φορες ξερεις σε περιοδους που εχει πολυ δουλεια λογω γιορτων.

Το μονο κακο με εμας ειναι οταν φευγουν μερες οι αντρες με καποια ασκηση κτλπ.αλλα οι γονεις μου ειναι σχετικα κοντα και ερχονται οποτε χρειαστω κατι και ετσι την παλευω.Αν παρω καμια μεταθεση μακρια πιστευω θα ειναι λιγο πιο δυσκολο να τα βολευω με το μωρο.

Δεσι αν ενδιαφερεσε να μπαινεις στο site του LIDL και να βλεπεις αν υπαρχει καποια διαθεσιμη κενη θεση εκει που βρισκεσε,γιατι πλεον στα καταστηματα δεν δεχονται βιογραφικο μονο αν υπαρχει θεση τοτε ανοιγει η φορμα μεσω ιντερνετ.

σε ευχαριστω παρα πολυ για το αναλυτικο σου μηνυματακι.

η αληθεια ειναι οτι μπαινω οχι μονο στο Lidl αλλα σε ολα...

να σε ρωτησω..κανεις τα παντα?κουβαλας πραγματα και

εισαι και στο ταμειο?η μικρη σου καθεται το απογ.με τον αντρα σου?

δεν σε ψαχνει..?μπραβο σου παντως!!! :)

παντως κοριτσια αυτο στις δουλειες το''εισαι ξενη,οχι..''το λενε και εδω... :(

και μου φαινεται το λενε παντου...

Διαφημίσεις

Δεσι τα παντα κανεις δεν εχεις συγκεκριμενο ποστο..οτι δουλεια σου αναθεσει ο υπευθυνος...και οταν εισαι καινουρια και δεν ξερεις ακομα απο ταμειο εχει ποοολυ κουβαλημα.

Απο 8 μηνων την αφησα και πηγα στην δουλεια ειναι μερες που δεν θελει να φυγω αλλα δεν την χαιρεταω ή φευγω κρυφα.Την βαζει καμια ταινια παιδικη ο αντρας μου ή την βγαζει στο μπαλκονι στην κουνια και την ξεγελαμε .Ρωταει βεβαια της λεει πηγε στην δουλεια η μαμα να σου φερει χυμο και συμβιβαζετε.Οταν επιστρεφω της φερνω παντα κατι καμια σοκολατα,μπανανα,χυμο κανενα φουντουνι και το εχει συνδιασει ευχαριστα να λειπω χαχαχα .Εξαλλου δεν λειπω και πολλες ωρες 3,5 δουλευω εχω μειωμενο ωραριο ακομη...και υπερρωριες κανω συνηθως Σαββατο ή οταν πλησιαζει καποια γιορτη που γινετε πανικος

Τι κάνετε; Είπα κι εγώ ότι γλυτώσαμε από ιώσεις κι θα χαρώ την άδεια μου, αλλά δυστυχώς την Κυριακή η μικρή μου μπούκωσε κι συνεχίζουμε, κι φυσικά το χειρότερο είναι όταν πάει να κοιμηθεί που συσσωρύεται όλη η μύξα ...:(

Αφήστε κορίτσια μη μιλάτε για ωράρια εργασίας. Εγώ δουλεύω από Δευτέρα έως Παρασκευή ωράριο καταστημάτων συν κανα δύωρο επιπλέον την ημέρα (ιδίως όταν είμαστε πρωί-απόγευμα) κι φυσικά τα επιπλέον δεν τα πληρωνόμαστε ούτε σε χρήμα, ή/και σε ένσημα ή/και σε ρεπό. Μετά περίπου 2 φορές το μήνα έχουμε εφημερία (τύχαια ημέρα κι ώρα). Κι φυσικά η κυβέρνηση πιστεύει ότι δεν δουλεύουμε αρκετά οπότε μας αύξησε τις ώρες. Αρχίζει από Δευτέρα που επιστρέφω από την άδεια μου όπου θα δουλέψω από 8.30 έως 23,00, κι τις υπόλοιπες μέρες κανονικά όπως πάντα συν τις εφημερίες.

Φυσικά να συμπληρώσω ότι τις εξτρά ώρες της Δευτέρας μάλλον δεν θα τις πληρωθώ μιας κι μας χρωστάει ήδη δύο εφημερίες παλιές.

Κι φυσικά την πληρώνει η μικρή μου που μεγαλώνει από 6 μηνών μακριά από τον μπαμπά της κι τη μαμά να την βλέπει κάποιες λίγες ώρες ή ώρα την ημέρα.

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλα μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

νιοβη περαστικα στο αστερακι σου.πρεπει να ειναι πολυ δυσκολα και γιατην μικρη και για εσενα.αυτο το φοβαμαι πολυοταν θα κανω μωρο.ηδη μου λεει η μαμα μου οταν κανεις θα μου το φερνεις να το κραταω και εγω καμια βδομαδα και της λεω αποκλειεται.αλλα η σκεψη με την πραγματικοτητα απεχει πολυ.καπως πρεπει να επιβιωσουμε.να σκεφτεσαι τουλαχιστον οτι εχεις μια δουλιτσα και μπορεις εστω και κατω απο αυτες τις συνθηκες να προσφερεις στο σπιτι και στο λουλουδι σου.κοριτσια ακουσα κατι εχθες και με πιασανε τα κλαματα.αυξανονται τα κρουσματα ασητιας στα δημοτικα σχολεια.αν ειναι δυνατον που φθασαμε...αυτα να βλεπουμε και να λεμε ευχαριστω......:-(

Εγω ψαχνω ακομα για απογευματινη δουλεια αλλα εχω αρχισει να απελπιζομαι!! Βλέπω να επαναλαμβάνετε η ιστορια της Χαλκίδας!! Πραγματικα δεν ξέρω τι θα κάνουμε, δεν περίμενα τετοια δυσκολια στο να βρω δουλεια!! Παντου ανεργία, πως μας καταντησαν ετσι;

joannakip πολύ καλο το συστημα τους!!

Νιοβη περαστικά σας!!! Και χαρα στο κουραγιο σας, στο εχω ξαναπει!! Πότε θα μπορεσει να παρει μεταθεση ο ανδρας σου και να ειστε μαζι;

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...