-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 hour ago, anemonii είπε:
@little miracle έχεις και εσύ ΣΠΩ; Καλά θυμάμαι; Για να σε ρώταγα σε τι σε επηρεάζει εσένα και αν κατάφερες κάπως να το ρυθμίσεις.
Καλημέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα σε όλες!
Καλημερα, επισης. Ναι ναι εχω ΣΠΩ. Σκεψου δηλαδη οτι απο 25 χρονων που αρχισα το ψαξιμο τα επιπεδα της lh μου ηταν παντα διπλασια και βαλε απο την fsh, ενω το φυσιολογικο ειναι το ακριβως αντιθετο. επισης ειχα κυκλους εως και 60-70 μερες. και ημουν απ τις περιπτωσεις με τα υψηλα επιπεδα ανδρογονων (ο πιο σπανιος τυπος ΣΠΩ). δηλαδη παντα με ελλιποβαρη ΔΜΣ, χωρις λιπος σε κοιλια, πωπο κτλ. κοιτα δεν μπορω να σου πω οτι το ρυθμισα ποτε, λογω προδιαβητη επαιρνα απο τα 25 και μετφορμινη (που λενε πως βοηθαει) αλλα χωρις ποτε να δω διαφορα σε οσα σου ειπα παραπανω. επαιρνα και καποιες βιταμινες που συστηνουν, εννοειται ουτε καν αλλαξαν τιποτα. στις διεγερσεις εβγαζα πολλα ωαρια, αλλα δεν ηταν ολα ποιοτικα λογω ΣΠΩ. το περιεργο ολων ηταν οτι αφοτου γεννησα και θηλασα δυομιση χρονια, αλλαξε εντελως η ορμονολογικη εικονα. η lh-fsh ηρθαν βαρκα γιαλο κι οι κυκλοι μου γιναν 28-32 μερες. λενε οτι πολλες φορες μετα απο κυηση/γεννα/γαλουχια, αλλαζει πολυ το ορμονολογικο προφιλ, σαν να γινεται ενα reset στην υποφυση. δεν ξερω παντως αν υπαρχει γιατρεια για το ΣΠΩ, εμενα οι γιατροι μου ελεγαν οτι καλως η κακως η το εχεις η δεν το εχεις. απλα κοιτας λιγο οσο γινεται να μετριασεις την επιδραση του στην ποιοτητα των ωαριων (θεωρητικα, γιατι πρακτικα παντα θα υστερεις σε σχεση με μια γυναικα χωρις κανενα ορμονολογικο συνδρομο).
-
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
-
Θέματα
-
- 12.931 απαντήσεις
- 1.309.330 εμφανίσεις
-
- 11.405 απαντήσεις
- 2.283.572 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 135 απαντήσεις
- 156.506 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 519.456 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 158.414 εμφανίσεις
-
-
-
- 12.931 απαντήσεις
- 1.309.330 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 3.834 εμφανίσεις
-
ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ 1 2 3 4 2868
Από Moments, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 43.014 απαντήσεις
- 1.161.565 εμφανίσεις
-
- 2.600 απαντήσεις
- 159.903 εμφανίσεις
-
- 155 απαντήσεις
- 16.868 εμφανίσεις
-
Ομιλία 1 2
Από Emmy30, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 16 απαντήσεις
- 587 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 171 εμφανίσεις
-
- 15 απαντήσεις
- 910 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 358 εμφανίσεις
-
- 23 απαντήσεις
- 2.590 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα