Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , Neverstop είπε:

Εύχομαι να σ'αντιμετωπίσει εξατομικευμένα και να μην σας πάρει πολλούς κύκλους.

Ναι γιατί η υπομονή μου είναι ήδη εξαντλημένη και η ψυχολογία μου διαταραγμένη. Μέσα στο 2025 θα ήθελα να υπάρχει μια έκβαση.

πρίν από 39 λεπτά , MarGe2022 είπε:

@MK2012 ακριβώς τα ίδια είπε και σε μένα.
      Στην τελευταία μου μέτρηση είχα και εγώ ΑΜΗ 0.4.

Νομίζω είσαι η χαμένη μου αδερφή, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ταύτιση. 
      Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή αυτό που προτείνει ο Σφακ. Και έχει πολύ πάνω και πολύ κάτω ψυχολογικά. Αν είσαι ΟΚ με αυτό, τότε προχώρα. Είναι εμφανές ότι θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τον γιατρό που έχεις ήδη. Αλλιως δεν θα ψαχνόσουν. 

Θα σε φωνάζω χαμένη μου αδελφή 😂Ξέρεις τι; Έχω ήδη κάνει 8 ωοληψιες και μια αποτυχημένη ετ κ πάω ήδη με πεσμένο ηθικό. Εσυ πόσο χρονών είσαι; Προσπαθείς καιρό; Στον Σφακ ή σε άλλο γιατρο; Η ΑΜΗ μου ήταν πέρσι τόση, φέτος δε ξέρω. Εχω κάνει εξέταση κ περιμένω να βγει.  Λέω να αλλάξω γιατρό γιατρό κάνουμε τα ίδια και τα ίδια. Δε φταίνε πάντα οι γιατρό προφανώς κ ο δικός μου με στήριξε πολύ απλά δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε το ίδιο με ελάχιστη ή χωρίς παραλλαγή ένα χρόνο και να περιμένουμε άλλο αποτέλεσμα.

• Μου αρέσει 2

ατάκες των παιδιών που μας τρελαίνουν....

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είμαστε με το μικρό και προσπαθώ κάτι να τον βάλω να κάνει -δεν θυμάμαι τι- ενώ εκείνος επιμένει για το αντίθετο (τι περίεργο, τι περίεργο!).

Κάποια στιγμή λοιπόν και λίγο πριν παραδώσω τα όπλα, ή γίνω τούρκος, λέω να το αφήσω να περάσει και να το δοκιμάσω λίγο αργότερα (ναι! Λες και θα αλλάξει το story).

Βγαίνω λοιπόν απο το δωμάτιο αποφασισμένη πως αυτή τη μάχη θα την κερδίσω στο τέλος και χαμηλόφωνα λέω: "Καλά, τραγούδα Κυριάκο".

Κι η απάντηση: "ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ".

:evil::evil::evil::evil::evil: Μην πει κανεις οτι μου έχει πάρει τον αέρα..... του κόβω και την καλημέρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 122
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θέλοντας να καλοπιάσει τη μαμά & το μπαμπά λέει το χαρακτηριστικό μαμάκα-μπαμπάκα. Είμαστε διακοπές και φωνάζει το σκυλάκι της γειτόνισας-τουρίστριας βαβά, βαβά ....βαβά ... δεν πηγαίνει το σκυλάκι κοντά του και φωνάζει βαβάκα!!!Συνεχίζει να μην του δίνει σημασία το σκυλάκι οπότε με παράπονο λέει στη γειτόνισα - Ντινάκα, Βαβάκα πάει!!!

Είχαμε πάει προχθές στον παιδίατρο και την ώρα που εξέταζε τον μικρό μου με το στηθοσκόπιο τον ρωτούσε

- Δημήτρη πως κάνει η γατούλα;

- Νιάου

- Το σκυλάκι;

- Γαβ

- Το προβατάκι;

- Μπεε

- Το πουλάκι;

- Δείχνει ο μικρός το πουλάκι του

- Όχι το πουλάκι πως κάνει

- Τσίσα!!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Είχαμε πάει προχθές στον παιδίατρο και την ώρα που εξέταζε τον μικρό μου με το στηθοσκόπιο τον ρωτούσε

- Δημήτρη πως κάνει η γατούλα;

- Νιάου

- Το σκυλάκι;

- Γαβ

- Το προβατάκι;

- Μπεε

- Το πουλάκι;

- Δείχνει ο μικρός το πουλάκι του

- Όχι το πουλάκι πως κάνει

- Τσίσα!!!!!

:lol::lol::lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ο Ευριπίδης χθες μου είπε ότι αυτοί που φτιάχνουν το metro αργούν πολύ και θα έπρεπε να είναι ήδη έτοιμο (ok δίκιο έχει σε αυτό :roll: ) και να φωνάξουμε το Bob το μάστορα να το φτιάξει, που τα τελειώνει όλα γρήγορα (ναι σε ένα επεισόδιο :lol::lol: )

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Στον παιδίατρο πάλι προχθές λέει ο μεγάλος μου,

έλα γιατρέ έτοιμος είμαι, ανέβηκα στο κρεβάτι επιδιόρθωσης!!! (εννωούσε το κρεβάτι που εξετάζει ο γιατρός)

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

χτες το βραδυ τον εχω στο κρεβατι και ζουζουνιζουμε και του λεω αγαπη μου εισαι και ασπρουλης και ομορφουλης και εξυπνουλης,και μου απανταει σαν κατι φυσικο,ναι ειμαι!!!μα ποσο τον ζουληξα μετα δεν λεγετε.και οταν τον κυνηγαει η μικρη μου καμια φορα φωναζει βοησειααα αστ'το παιζιιιιιιιιι...

921477wc2fyvv2y2.gif

Λίγο νωρίτερα η μικρή μου κόρη έτρωγε μπισκότα. Κοιτούσε την ημερομηνία λήξης τους την οποία διάβασε με ανάποδη σειρά και ρωτάει:

-Αυτά τα μπισκότα λήγουν οχτώ εικοσάτου;

:D:Dκαλά άπαιχτα είναι τα μανάρια μας....

χτες εκεί που καθόταν ρωτάει το μπαμπά του "Μπαμπά πόσο ώρα είναι??" (φοράει ένα ρολόι dora τρομάρα του και καμαρώνει να σου λέει την ώρα που συμπτωματικά είναι πάντα 5 και εφτά:shock::D:D)

Έχει καιρό κανά μήνα, καθόμασταν βλέπαμε τηλεόραση και ξαφνικά γυρνάει και ρωτάει τον μπαμπά του "Μπαμπά ποιος σε τράβηξε???" (δεν καταλάβαμε αρχικά το ξαναλέει και δείχνει με το χέρι το πίσω μέρος του κεφαλιού του, εν ολίγοις "ποιος του έβγαλε τα μαλλιά από εκεί??" (καθότι καραφλέ το σημείο) και του λέω "καλά βρε παιδί μου 2,5 χρόνια τώρα είδες που είναι φαλακρός ο μπαμπάς??..

2abdce11ba.png oUzdp2.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Τις τελευταίες ημέρες είναι και τα δύο άρρωστα.

Οι συζητήσεις που γίνονται είναι του τύπου:

"Έχει 38 πυρετό"

"Δώστου depon"

"Πόσα ml;"

Σήμερα είχαμε για φαγητό μακαρόνια με κιμά. Ρωτάω τον Ευριπίδη "θέλεις τυρί στα μακαρόνια σου;" και μου απαντάει "βάλε μου λίγο...5ml "

etCDp3.png hk8kp3.png

Εξηγώ στον μεγάλο μου πως δεν αποκαλούμε τους άλλους ρε, γιατί δεν είναι ευγενικό.

Και σήμερα έρχεται και μου λέει

-μαμά στο ρεύμα το ρε το λέμε;

-ναι

-και την νότα ρε, την λέμε και αυτή ή δεν είναι ευγενικό;

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

• 1 month later...

Σήμερα το πρωί στο αυτοκίνητο

Ευριπίδης: Γιατί αυτή τη λεωφόρο τη λένε Βουλιαγμένης;

Εγώ: Γιατί από δω μπορείς να πας στη λίμνη Βουλιαγμένη.

Ευριπίδης: Τη λίμνη γιατί τη λένε Βουλιαγμένη;

Εγώ: Γιατί έχει βουλιάξει.

Ευριπίδης: Που βούλιαξε;

Εγώ: Μέσα σε ένα βουνό.

Ευριπίδης: Πως βούλιαξε;

Εγώ: Δεν ξέρω.

Ευριπίδης: Και πως γέμισε νερό η λίμνη;

Εγώ: Από κάποιο ποτάμι ίσως...

Ευριπίδης: Γιατί από ποτάμι;

Εγώ: Πως αλλιώς να γεμίσει η λίμνη;

Ευριπίδης: Με ένα μεγάλο ποτιστήρι!

Εγώ: Αν σου φαίνεται πιο λογικό...

Ευριπίδης: Στη Λήμνο πάντως που πηγαίνει η Κατερίνα (φίλη του) δεν έχει ποτάμια.

Εγώ: Η Λήμνος δεν είναι λίμνη, είναι νησί.

Ευριπίδης: Ναι και τη λένε Λήμνο γιατί γύρω-γύρω έχει λίμνη.

Εγώ: Γύρω - γύρω από το νησί έχει θάλασσα.

Ευριπίδης: Ποιά θάλασσα;

Εγώ: Το Αιγαίο Πέλαγος.

Ευριπίδης: Που το ξέρεις;

Εγώ: Το έμαθα στο σχολείο.

Ευριπίδης: Σε ποιό σχολείο;

Εγώ: Το Δημοτικό.

Ευριπίδης: Πως το έμαθες;

Εγώ: Μου το έδειξαν στο χάρτη.

Ευριπίδης: Είχατε χάρτη;

Εγώ: Ναι.

Ευριπίδης: Και εμείς έχουμε χάρτη στο σχολείο (παιδικό σταθμό).

Εγώ: Μπράβο σας.

Ευριπίδης: Και η Ντόρα έχει χάρτη. (Τραγουδώντας) Τουτουρουτου Ντόρα, τουτουρουτουτου Ντόρα.

etCDp3.png hk8kp3.png

Ο γιός μου φοράει γυαλιά γιατί έχει υπερμετρωπιά. Όταν ήταν 3,5 χρονών του είχε κάνει εντύπωση που όλοι σχολίαζαν γυαλιά του και μας ρωτούσαν γιατί φοράει γυαλιά. Κάποια στιγμή τον άκουσα που μονολογούσε :

-ρωτάει :Έχεις μυωπία ?

-απαντάει : Έχω ... ιδεοτροπία !! (αντί υπερμετρωπία)

Άλλο - ρωτούσε τον μπαμπά του για το ξύρισμα και μετά από τη συζήτηση μου λέει :

-πότε θα μου κόψεις και εμένα τις ....φαγουρίτες? (αντι φαβορίτες)

Χθες το βράδυ διαβάζαμε παραμύθι για να κοιμηθεί η μικρή μου η οποία δεν νύσταζε και εκεί που ξάπλωνε εκεί σηκωνόταν για να βλέπει και τις εικόνες από το παραμύθι. Συνήθως όταν κάνει κάτι τέτοια την ψιλομαλώνω αλλά χθες δεν ήθελα να τη μαλώσω καθόλου... έτσι συνέχιζα το παραμύθι λες και δεν σηκωνόταν, μετά από λίγη ώρα έρχεται μου σκάει ένα φιλί, χαμογελάω και συνεχίζω το διάβασμα, χαμογελάεί έρχεται με χαιδεύει και με φιλάει πάλι. Της λέω τι γλυκό παιδάκι μου έχω εγώ, αγάπη μου. Και μου απαντάει. Αγάπη μου εγώ έχω γλυκό παιδάκι, ενώ με κοιτούσε μέσα στα μάτια με λατρεία... Έλοιωσα η γυναίκα, ένα με το πάτωμα είχα γίνει.

γλύκα μου!:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...