Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Γενικοτερα τα μεγάλα κέντρα έτσι είναι δυστυχώς. Δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς, σαν να σε ξεχνάνε οι μαίες. Μιλάς μόνο μαζί τους. Γενικότερα ένα τουρκουμπουκι. Αλλά σημασία έχει ο γιατρός. Δώσε μια ευκαιρία να δεις πως θα πάει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι! 

Καλημέρα Χριστίνα μου.

Ναι θα δώσω μια ευκαιρία αλλά κατάλαβες.. δεν είναι πως με παίρνει χρονικά. 1-2 κύκλους θα δοκιμάσω απλά να δω πως πάει. 

πωλειτε ενυδρειο 120 λιτρα μαζι με φιλτρο τεστ κτλ

Recommended Posts

Καλησπερα

Πωλειτε ενυδρειο 120 λιτρα απο carrefour με το επιπλο του , θερμοστατης , φιλτρο , διακοσμητικο ξυλο βυθου , θερμομετρο ενυδρειου , και τεστ νερου.

Τα τεστ ειναι χρησιμοποιημενα νομιζω το πολυ 10 φορες.Ενα τεστ εχω σπασει τον σωληνα αλλα εχω απο αλλη εταιρια σωληνα γυαλινο να δωσω.Οι ταμπλετες φυτων εχουν μεσα 17.Το φαγητο ειναι για guppy ανοιγμενο αλλα πααπανω απο την μεση μεσα.επισης το μεγαλο μπλε μπουκαλι εχει ελαχιστο μεσα νομιζω 50 μλ

στο καπακι του ενυδρειου απο πισω ο αντρας μου το εκοψε το πλαστικο για να περνανε οι σωληνες του φιλτρου μεσα.γιατι αλλιως δεν μας εκλεινε το καπακι.Ολα μαζι 150 ευρω.Δεν τα πουλαω χωριστα γιατι το ποσο που θα παρω απο το ενυδρειο θα παει για την αγορα παιδικου καθισματος αυτοκινητου.

http://s860.beta.photobucket.com/use...tml?sort=3&o=0

http://s860.beta.photobucket.com/use...tml?sort=3&o=1 quote.gif

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• 1 month later...
  • 9 months later...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...