Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

"Κάθε Πότε....."

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όποτε προλαβαίνω..κυρίως βράδυ που ο γουργούρης κάνει παρέα με τον Μορφέα...χιχιχχιι

Κάθε πότε αισθάνεσαι περήφανη που είσαι Ελληνίδα;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

αισθανομαι πολυ συχνα αλλα για λογους ιστοριας και πολιτισμου..

τωρα πια αισθανομαι χαλια... με ολα αυτα και πραγματικα λυπαμαι που καταντησαμε ετσι τη Ελλαδιτσα μας.

καθε ποτε πας εκκλησια?

Κυρίως Χριστούγεννα, Πάσχα, 15Αύγουστο, στην γιορτή του άνδρα μου, στην γιορτή μου(λίγο σπάνιο αυτό αλλά το παλεύω) και κάθε Κυριακή λόγω οτι έχω τάμα ανάβω ένα κεράκι...να'μαστε καλά υγεία να έχουμε....

Κάθε κάνεις νηστεία;

(Μαρία Ελπίδα πως πάει η καραμελίτσα σου;)

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

κάθε Μ.Εβδομάδα δεν τρώω ούτε λάδι...

κάθε Τετάρτη και Πρασκευή μόνο λαδερά........

Σαρακοστή ακόμα δεν τα έχω καταφέρει..........πάντα κάτι μου συμβαίνει και την αφήνω........

κάθε πότε κάνεις καθαρισμό προσώπου?:rolleyes:

.

στο σπιτι κανω συχνα με πιλινγκ και μασκα αλλα σε αισθητικο μια με δυο φορες τον χρονο. (εχω κουμπαρα αισθητικο)

καθε ποτε κανεις αποτριχωση;

(Μαρία Ελπίδα πως πάει η καραμελίτσα σου;)

κατερινακι, μια χαρουλα παει η μπεμπουλα.

δοξα το θεο, αυτην φορα.. καλα εσενα τον γουργουρακο σου τον καμαρωνω στην φωτο!

Τώρα τον χειμώνα 1 φορά την εβδομάδα....

Κάθε πότε τρως ένα γλυκό;

(Μαρία ελπίδα χαίρομαι για την μπουμπουκα σου...άντε με το καλό...ναι ο γουργουρίνος είναι όπως τον βλέπεις...σκέτη γλύκα!!!να σκεφτείς όταν ήμουν έγκυος αντί να αγριέψω στο πρόσωπο όπως λένε για τις αγορομάνες, είχα γλυκάνει...και έκανα ένα παστακοπαιδάκι...χιχιχι..κάτι σαν την καραμελίτσα σου...χιχιχιχι)

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...