Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Δεν είναι δικιά σου αρμοδιότητα . Δεν το λέω για εσένα αλλά για τους επαγγελματίες. Για τους επιστήμονες. Δεν ξέρω πραγματικά. Αν είναι έτσι τσάμπα αντιβιώσεις περνούν οι υπόλοιποι. Στο εργαστήριο τελικά μπορούν να τα λύσουν όλα. Εσείς μιλήσατε με το εμβρυολογικό λογικο, με τους ειδικούς και πήρατε αυτήν την απάντηση. Κοντά στην ωοληψια. Αν βγαίνει συνέχεια με μικρόβιο χαλάει η ποιότητα όσο έχει το μικρόβιο. Ακόμα και με ίωση ακυρώνεις τον κύκλο. Παγώσαμε την δική μας εξωσωματική 3 μήνες λόγω κοβιντ. 
      φαντάσου μετά τον κοβιντ από 13 εκ είχαμε 8 εκ σπερματοζωάρια. Στο ίδιο εργαστήριο οι εξετάσεις. 

Δεν είναι παράλογο αυτό που λες γιατί και εγώ έχω την ίδια ανησυχία πάντως και για αυτό θέλω να δω τι θα μας πει ο ανδρολόγος. Πόσο καιρό κάνει να βγει το σπερμοδιάγραμμα; Γιατί θέλω να δω αν προλαβαίνει να κάνει ένα μέχρι τις 13 που θα πάμε ανδρολόγο. 

"Κάθε Πότε....."

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

(η μία βλακεία μετά την άλλη νομίζω!!!!)

...ζηταμε συγγνωμη που σε σερνουμε στο βουρκο της βλακειας... φωτισε μας σοφε Γιοντα! μουχαχαχαχα (οποιος παρεξηγειται ειναι χαζοοοο!!!)

images?q=tbn:ANd9GcR2IfycPm1gLCFsXxEV1oxMcKUdgQ-6m2gmrvmTgMPtkHdKdUUgJJMOAHeP

Υπερβολικα σπανια!!! Δεν πεινω... δε μαρεσει... προτιμω κοκακολιτσες ζιρο!!! χεχεχε

Καθε ποτε καλεις τα πεθερικα για φαγητο? (μουχαχαχα)

(οοομμμμμμμμμμμμμμ...γίνετε λίγο σπίρτα σαν εμένα....ομμμμμ)

Τα πεθερικά; Ποτέ καλέ; Τρελή είσαι;(Συμβουλή του σοφού: τα πεθερικά σας ούτε πολύ κοντά ούτε πολύ μακρυά σας)

Κάθε πότε τσακώνεστε με τον χαζμπαντ για τιν μμουμμά του;(εμείς πολύ σπάνια, ΓΙΑ ΝΑΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ)

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

συγνωμη??????

ποτε εχω παντα δικιο(χιχιχιχιχιχιχιχιχι)!!!!!!!

οχι πλακα κανω, οταν εχω φταιξει σε κατι, ζηταω αλλα μετα απο κουβεντα..

καθε ποτε διαφωνεις με τον αντρα σου?

Διαφημίσεις

εεε, κάποιες φορές διαφωνούμε και ιδιαίτερα στα θέματα συμπεριφοράς, γιατί αυτός είναι από τους ανθρώπους που σε σφάζουν με το γάντι που λέμε και εγώ είμαι βουρ! στον πατσα....:-P:razz::-P

Κάθε πότε έχεις σκεφτεί οτι θα 'πρεπε να μαγειρεύεις πιο υγιεινά;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καθε φορα που βλεπω τα λαδια να ξεχειλιζουν στις σαλτσες των φαγητων μου και το ψωμι να λιστοστευει απο τις βουτες μου σαυτα!!!! Κοινως... καθε μερα!!! μουχαχαχα

Καθε ποτε μετανιωνεις για κατι? (μετανιωνεις συχνα δηλαδη?...)

Ναι μετανιωνω!!!!!

Αλλα αν εχω δικιο για κατι γινομαι σκυλα και το αποδεικνυω μεχρι να δικαιωθω.....Και στην δουλεια και στις φιλιες και στην οικογενεια μου....Παντου!!!!!

καθε ποτε ζητας συγνωμη....????

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...