Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλή χρονιά κορίτσι μου!

Το μακρύ πρωτόκολλο είναι περίπου ένα μήνα γιατί κάνεις και ενέσεις καταστολής κάποιες μέρες πριν την διέγερση.Επισης και εμάς μας έλεγε ο γυναικολόγος ότι είναι όλα καλά στο σπέρμα αλλά πάντα ακούγαμε τι μας έλεγε ο ανδρολογος γιατί σίγουρα ξέρει κάποια πράγματα παραπάνω στο σπέρμα.Ο γυναικολόγος φαντάσου έλεγε ότι δεν χρειάζεται να πάρει βιταμίνες ο άντρας μου και ο ανδρολογος επέμενε ότι χρειάζεται.Αν είχα ακούσει τον γυναικολόγο πιστεύω δεν θα είχα τώρα εγκυμοσύνη.Επισης πριν κάθε ωοληψια έκανε ο άντρας μου καλλιέργεια σπέρματος γιατί έστω και ένα μικρόβιο να έχει επηρεάζει την ποιότητα του εμβρύου 

Αυτό με τα μικρόβια το είχα ρωτήσει και εγώ γιατί συνέχεια έδειχνε μικρόβια η καλλιέργεια του άντρα μου και μας είχαν πάει από το εμβρυολογικό πως δε πειράζει γιατί επιλέγουν το κατάλληλο σπερμα και απομονώνουν τα βακτήρια. Νομίζω όντως ο ανδρολογος θα δώσει τη λύση.

"Κάθε Πότε....."

CoffeeBean

Recommended Posts

Παστακι...εγω θελω φιλες μανουλες!!!θα σου κανω εγω παρεουλα...:-D

Καθε ποτε νιωθετε μοναξια?

και εγω σε θέλω παρεούλα...έτσι κι αλλιώς ταυτόχρονα απαντάμε εγώ, εσύ, η Φαίη και η μαπολίφ...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ασχημη νοιωθω οταν βλεπω την Μεγκαν φοξ και την Αντζελινα τζολι.!!!!!!:D:D:DΑλλα μετα το ξανα σκεφτομαι και λεω...."εγω αν βαφτω και χτενιστω ειμαι καλυτερη"!!!!χιχιχιχι!!!!

Καθε ποτε βαφεις τα νυχια σου??

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Κοιτα να δεις που οταν λειπω ρωτανε τα ωραια!!!!

Εγω εχω κανει συμφωνια με τον αντρα οτι για οοοολα θα φταιει εκεινος! Δυστυχως γιαυτον εχω παντα δικιο!!!!

Τα νυχια θελω να τα βαφω πιο συχνα αλλα με τις δουλειες χαλανε στο λεπτο...

Καθε ποτε παιρνεις τους γονεις σου τηλ?

Διαφημίσεις

Στα αφρολουτρα κανω συλλογη...δεν αλλαζω απλα παιρνω κι αλλα....

Στα σαμπουαν δεν αλλαζω.Εχω ενα εδω και 3 χρονια....!!!!

Καθε ποτε ισιωνεις 'η σγουραινεις τα μαλλια σου??

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Τα ισιώνω(σπαστά είναι σαν μπουκλέ, αλλά ωραία και μακρυά...wella βέβαια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:) όταν έχω όρεξη γιατί δεν το'χω και επειδή το ίσιωμα θέλει δουλειά και όχι άψε σβήσε....

Κάθε πότε κάνετε μάσκα στα μαλλιά σας;(πιάσαμε τις τρίχες τώρα)

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Στις γιορτές μας...έχεις δει πόσο κοστίζουν; Ούτε χρυσά να είναι! Ρεεεε λολούδια πουλάς!όχι πολύτιμους λίθους! Σιχτιρ πρωινιατικο!!!

Κάθε πότε αγοράζεις γλυκά στο σπίτι;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...