Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

"Κάθε Πότε....."

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν εχω φτιαξει ποτε το κανονικο παστιτσιο... εφτιαξα μια μερα μια παραλλαγη οπου αντι για χοντρο μακαρονι εβαλα τορτελινια και μου αρεσε πολυ.

Καθε ποτε βαζετε κολωνια-αρωμα?

(οποια θελει να απαντησει για να σωσω τα κανελονια πλιζ να το κανει!!!!!!!)

Οποτε τελειωνουν κατι που συμβαινει αρκετα σπανια καθως βαριεμαι να τα χρησιμοποιω...

Καθε ποτε φτιαχνετε κανελονια? (και αν το κανετε συχνα πειτε μου τι να κανω γιατι ειναι ξερα απο πανω και ειναι ηδη μια ωρα στο φουρνο... φτουουου...)

Οσο για το παραπανω δεν εχω καλυφθει εχω παρεξηγηθει τρελα και δεν ξερω αν μπορω να το αντεξω... τς τς τς...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Δεν εχω φτιαξει ποτε το κανονικο παστιτσιο... εφτιαξα μια μερα μια παραλλαγη οπου αντι για χοντρο μακαρονι εβαλα τορτελινια και μου αρεσε πολυ.

Κάθε φορά που πάω εξω....δεν μπορω την μετριότητα, γυναίκες είμαστε!!!

Κάθε πότε τρώτε ψωμάκι;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

(Δεν ξέρω αν τα κανελόνια σου είναι με κιμά και μπεσαμέλ αλλά αν είναι έτσι μπορείς να προσθέσεις γάλα φρέσκο τώρα που ψήνονται και να τα μαλακώσει ή λίγο ζουμάκι από ντοματα αραιωμένο με νερό- εγώ βάζω γάλα:)-)

Κάθε πρωί για να μυρίζω ωραία στην δουλειά :cool:

Κάθε πότε λέτε στις κολλητές σας ότι τις αγαπάτε?? (φιλικά και πάλι ε!!! :mrgreen:)

Το αγοράκι μας!! :P

1Fzip3.png

Διαφημίσεις

Σπανια τρωω ψαρι γιατι δεν αρεσουν στον αντρα μου, δηλαδη δεν εχει προβλημα αρκει να του τα καθαρισει η μανουλα του η οποια ειναι σπιτι της και γω δεν κανω τετοιες δουλεις...

Δε λεω σε φιλες πως τις αγαπαω... δεν τοχω... το αισθανομαι αλλα ξερω γω... δε λεγεται...

Καθε ποτε λετε ψεματα? (λετε συχνα?)

(Βγηκε πορισμα... τα κανελονια δεν θα μπορεσουν να παρευρεθουν στο τραπεζι μας το μεσημερι... θα παιξει λουκανικοπιτακι κατεψυγμενο.... φτουουουου)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...