Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

"Κάθε Πότε....."

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 φορα τον μηνα για τα βασικα,και 2-3 φορες την εβδομαδα επιπλεον για γαλατα και τετοια που δεν κρατανε πολυ. Καθε ποτε παραγγελνετε φαγητο απ'εξω?

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Δυστυχως οχι οσο θα επρεπε...Το 2010 πηγα Πασχα,της Αγ.Παρασκευης και παραμονη 15αυγουστου στην Παναγια Σουμελα. Καθε ποτε κανετε μπανιο???:-D

CIUyp2.png

Διαφημίσεις

Μπουζουκια???Εχω να παω 2 χρονια!!!Μου υποσχεθηκε το κουνιαδακι μου τα Χριστουγεννα να παμε Καρρα-Κοκκινου....!!!Αντε να δουμε!!!! Καθε ποτε φτιαχνετε γλυκο για την οικογενεια 'η τον καλο σας?

CIUyp2.png

τωρα που ειμαι εγκυος και ολα μα ολα μου μυριζουν δεν φτιαχνω τιποτα!!

ουτε φαι, ουτε γλυκο..

πριν ομως 1 με 2 φορες το μηνα, ολα και κατι εφτιαχνα.

καθε ποτε μαγειρευεις οσπρια?

Πριν μαθουμε οτι ο αντρας μου κληρονομησε χοληστερινη απο την μανουλα του(κι ας ειναι μονο 28 ο καλος μου..)τρωγαμε 2 φορες την εβδομαδα σιγουρα,μπορει και 3 καμια φορα.Τωρα 1 φορα και μονο μοσχαρι 'η κοτοπουλο..!!! Καθε ποτε κανετε μπαρμπεκιου???(αχ..μου εχει λειψει..)

CIUyp2.png

Διαφημίσεις

eugeni δεν απάντησες στην ΑΝΝΑ4.Καλά επειδή είμαι ευγενικό παιδί θα απαντήσω και στις 2 σας.

* Ποτάκι; Τι είναι αυτό;τώώώώώρα πάει και το ποτάκι..στο σπίτι κανα βραδάκυ και με ατμόσφαιρα τώρα πιά...

* κομμωτήριο; κάθε 2ο μήνα....

Ερώτηση: Κάθε πότε αθλείστε;:-D:grin::-D

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Συνεχως! Οι διαδρομες κουζινα-δωματια-σαλονι για να μην πω που παω να κοιταξω και το γραμματοκιβωτιο αποτελουν σημαντικη ασκηση! Επισης... φτιαξε γαλα, αλλαξε, κοιμησε, κατεβασε τη μεγαλη απτον καναπε που χοροπηδα, τρεξε να την πιασεις γιατι αυτο το παιχνιδι θελει τωρα, γρηγορα στο γιογιο για πιπι και μετα φτιαξε παλι γαλα, αλλαξε παααλι κοκ... Γυμναζομαι τρελααα!!!!

Ποσα χρωματα εχετε αλλαξει στα μαλλια σας ή ποσα κουρεματα αν εχετε φυσικο χρωμα?

Εγω απαντω στα κουρεματα!!!Τα εχω κανει ολα!!!Κοντα,κοντο καρε,μακρυ καρε,μακρυα με μυτες,μακρια με φραντζα αλα Κλεοπατρα,μακρια με ασυμμετριες...τα παντα!ΑΛΛΑ δεν τα ξανα κοβω ποτε ξανα,μεχρι τον ωμο και πολυ ειναι!!!! Καθε ποτε κανετε βγαζετε τα φρυδια σας??:D

CIUyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...