Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Δεν είναι δικιά σου αρμοδιότητα . Δεν το λέω για εσένα αλλά για τους επαγγελματίες. Για τους επιστήμονες. Δεν ξέρω πραγματικά. Αν είναι έτσι τσάμπα αντιβιώσεις περνούν οι υπόλοιποι. Στο εργαστήριο τελικά μπορούν να τα λύσουν όλα. Εσείς μιλήσατε με το εμβρυολογικό λογικο, με τους ειδικούς και πήρατε αυτήν την απάντηση. Κοντά στην ωοληψια. Αν βγαίνει συνέχεια με μικρόβιο χαλάει η ποιότητα όσο έχει το μικρόβιο. Ακόμα και με ίωση ακυρώνεις τον κύκλο. Παγώσαμε την δική μας εξωσωματική 3 μήνες λόγω κοβιντ. 
      φαντάσου μετά τον κοβιντ από 13 εκ είχαμε 8 εκ σπερματοζωάρια. Στο ίδιο εργαστήριο οι εξετάσεις. 

Δεν είναι παράλογο αυτό που λες γιατί και εγώ έχω την ίδια ανησυχία πάντως και για αυτό θέλω να δω τι θα μας πει ο ανδρολόγος. Πόσο καιρό κάνει να βγει το σπερμοδιάγραμμα; Γιατί θέλω να δω αν προλαβαίνει να κάνει ένα μέχρι τις 13 που θα πάμε ανδρολόγο. 

"Κάθε Πότε....."

CoffeeBean

Recommended Posts

Κάθε φθινόπωρο και άνοιξη, λίγο όμως γιατί μου αρέσει το μάκρος τους.

Κάθε πότε κάνετε "γενικό" στο σπίτι σας;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γενικη, γενικη 2 φορες το χρονο οταν στρωνω και οταν ξεστρωνω χαλια.

κανω ομως και μια καλη καλη πριν το Πασχα.

καθε ποτε αλλαζεις κουρτινες? (οχι για πλυσιμο)

αν εννοείς να αλλάζω γενικά, νέα αγορά σε κουρτίνες, άν μπορώ κάθε 2-3 χρόνια. Τώρα όόόμως....ΔΝΤ

Κάθε πότε πάτε στα χιόνια το χειμώνα;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Στα 2 χρόνια προσπάθειας με εξωσωματικές, σπερματεκγχύσεις κτλ.Στην 2η φορά εξωσωματικής....ήρθε ο γουργουράκος!!!Γουργούρηηηηηηη!!!

Καθε πότε κάνετε γενικό ρεκτιφιέ στον εαυτό σας(μανικιούρ, πεντικιούρ, κομμωτήριο):wink:;-):wink:;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Στα 2 χρόνια προσπάθειας με εξωσωματικές, σπερματεκγχύσεις κτλ.Στην 2η φορά εξωσωματικής....ήρθε ο γουργουράκος!!!Γουργούρηηηηηηη!!!

Καθε πότε κάνετε γενικό ρεκτιφιέ στον εαυτό σας(μανικιούρ, πεντικιούρ, κομμωτήριο):wink:;-):wink:;

1 ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ

ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΛΕΝΕΤΑΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ???

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Γενικα συχνα αγοραζω μικροπραγματα,για πληρη ανανεωση ρουχων,παππουτσιων,καλλυντικων κλπ ψωνιζω 2-3 φορες τον χρονο εκ των οποιων η μια φορα σιγουρα ειναι με τις εκπτωσεις. Καθε ποτε κανετε γενικη καθαριτητα στο σπιτι?

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...