Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

πααααααααρα πολυ!!!!εμεις περπαταμε πολυ με την στρατα και αν τον κραταω περπαταει αρκετα μονος του οχι...δεν μπουσουλαει εμενα για να μπορει να το κανει μονος του...

ναι ειναι τροπος εκφρασης και καταλαβαινω τι θελει οταν το κανει αλλα με ζαλιζει ομως...χιχιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολλά παιδιά δε μπουσουλάνε αλλά περπατάνε κατευθείαν...ισως καλυτερα γιατι εισαι ολο απο πισω απο πολυ νωρίς...

οσο για την τσιρίδα, σε καταλαβαινω, και γω δε μπορώ καθόλου...οταν τσιρίζει του βάζω κατι στο στομα (συνηθως πιπιλα αλλά καμιά φορα και κανενα παιχνιδι...μπουαααα)

αχ παω να δω κανενα ντιβιντακι...

φιλιάααα και στον ευθύμη

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα!!!τι κανετε???εμεις ειμαστε μια χαρα.μπορει ο καιρος σημερα εδω να ειναι χαλια αλλα η διαθεση μου ειναι πολυ ανεβασμενη γιατι γενναει μια γνωστη μου σημερα με καισαρικη και θα ειμαι εξω απο το χειρουργειο και θα δω το μπεμπε.θα κανει κοριτσακι!!!!της εφτιαξα 1 diaper cake super!!!!θα σας ανεβασω φωτο αργοτερα.τωρα περιμενω την μανουλα μου να ερθει να αναλαβει καθηκοντα babysitter!!ειναι καμια εδω για κουβεντουλα μεχρι να φυγω?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Καλημεερα κι απο μενααααα!!!!Χρονια πολλα μανιταρακι και Ιωαννα μου στα παιδακια σας!!!Ρηνιω μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και συ Σοφακι μου πολυχρονος ο Δημητρος σου!!!

ΕΙμαι καλα και ναι,ειμαι ακομα εδω(στη δουλεια δηλαδη γκρρρρ)Χτες δε καναμε απολυτως τιποτε γιατι αν και αργια στη Θεσσαλονικη, στη Περαια που μενω εγω ειναι ολα ανοιχτα!!!εχασα πολλα επεισοδια απο τις κουβεντες σας αλλα θα προσπαθησω απο δω και μπρος να ειμαι πιο τυπικη!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλως της συμπεθερες!!!!ηρθε η μανουλα μου και ετοιμαζομαι να φυγω.το απογευμα εχω να παω και σε ενα παιδικο παρτυ.ελπιζω το μεσημερακι να καταφερω να μπω.χαρα αυριο τι λες να πιουμε καφεδακι μεσω skype??σημερα η συνδεση μου ειναι χαλια λογω καιρου.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εδω....εχω πλακωθει στη δουλεια(χαχαχαχαχαχα)

Σκατοκαιρος οντως!

Δοξα το θεο ολα καλα κοριτσια μου!!!

Εσεις;;;;;ο Αργυρουλης;;;ο Παυλιτος;;η Αρτεμουλααα;;;;;;; :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

αυριο χλωμο ειναι 28 και ο αντρας μου δε δουλευω οποτε μαλλον θα πιω καφεδακι εξω

καλημερα λορετακι!!!!χαρα μου ξεχαστηκα τελειως οτι ειναι 28:tongue:τοτε αν ειναι την παρασκευη!!!!σας φιλω!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...