Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ μαγειρεύω ταυτόχρονα ξύπνησε και ο μικρός...πως εβαλες το τικερ με τα κιλα?δεν μπορω να το πετυχω

μπηκα στο daisypath και διαλεγεις το lose weight και σου βγαζει 3 διαφορετικα.το ενα για γυμναστικη,το αλλο για απωλεια βαρους και το τελευταιο για διαιτα.το φτιαχνεις και κανεις επικολληση στο πινακα που θα βρεις στην επεξεργασια υπογραφεις.α οταν το φτιαξεις γυρισε το σε κιλα γιατι το εχει σε pounds

OjQkp2.png?B89kEt5q

Xρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!!!

Πήρα σήμερα το βιβλίο για το οποίο λέγαμε...θα του ρίξω μια ματιά αργότερα και θα σας πω εντυπώσεις!!

Επίσης θέλω να θίξω ένα θέμα... πήγα σήμερα και πήρα τα γιαουρτάκια advance και από 1.80 είχαν πάει 2ευρώ (τα δύο)... μου φάνηκαν πανάκριβα...είανι δυνατόν βρε κορίτσια μια οικογένεια με 2 παιδάκια να δίνει 60ευρώ το μήνα ΜΟΝΟ για γιαούρτι;; Έχουμε τρελαθεί τελείως;

PCqNp2.png

εβαλα φωτο στο προφιλ για κοπιαστε...χριστινα τι να πω εγω δεν του δινω γιαουρτακι γιατι κανει εμετο...αλλα οταν του ξεκινησω θα του δωσω των μεγαλων με ενα φρουτακι μεσα...

Διαφημίσεις

παθαινω μικρα σοκ οταν περναω απο τον καθρεφτη αλλα θα το συνηθισω..βρεθηκα μωρε το ξανθο ολο βαψιμο και φτιαξιμο αι σιχτιρ το φυσικο μου χιλιες φορες

κοιμησα την μικρη και ξαναμπηκα.χριστινα το εχουν παρακανει με τις τιμες.ακουω ζευγαρια που θελουν να κανουν παιδια και το καθυστερουν γιατι ειναι πολλα τα παγια εξοδα.τωρα οσο αφορα τα συγκεκριμενα γιαουρτια μου ειοε μια γνωστη μου να μην τα ξαναπαρω γιατι περιεχουν βανιλινη και η χρονια χρηση μπορει να προκαλεσει βληβη στα νεφρα

OjQkp2.png?B89kEt5q

Ωραίο το μαλλάκι Ιωάννα, με γεια σου! Εγώ νόμιζω ότι το ξανθό ήταν το φυσικό σου (εντάξει λίγο πιο σκούρο από ό,τι το είχες!) Εγώ ρίζα έβαψα γιατί τα είχα αφήσει 2μηνο από τη βάφτιση της μικρής, έχω ένα χάλκινο ανοιχτό.

Όσο για το γιαουρτάκι εγώ την ξεκίνησα πριν 20 μέρες γιατί κρέμα δεν έφαγε καθόλου, αλλά παίρνω πρόβειο ή κατσικίσιο με μια μπανάνα μέσα.

mGKop3.png60Jvp3.png

χαιρετε κι απο μενα τι μου κανετε???

χρονια πολλα στους δημητρηδες και τις δημητρουλες

ιωαννα μεγια το μαλλι αλλα δε το βλεπω γιατι δε με εχεις φιλη κλαψ κλαψ

εγω σημερα εχω παρεα το προκοπη και καταλαβενετε με εχει στριμωξει για τα καλα.....

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μενα!

δε μπηκα γιατι μαλλον ειχε ιό το πάρεντς και μας κολλησε...

κλαααααααψψψψψψψψψψψψ

πω πω πολλά γράψατε.

Καταρχήν χρόνια πολλά στη κόρη της Ιωάννας και στον γιο της Αρτεμις. Να ειναι πάντα ευτυχισμένα τα παιδάκια σας. Επισης σημερινά χρονια πολλά στους δημητρηδες σας ειρήνη και σόφη!

Ιωάννα ωραίο το μαλλίιιιιι. Μ'αρεσε και νομίζω οτι δειχνεις ακόμη πιο μικρουλα!

χριστινάκι σ'αρεσε το βιβλίο; Εμενα ναι και αρχισα να κανω και κάποια απο αυτά που λεει.

Τζεσικα εχασες 3 κιλά;;; πως;;; γιατι θες να χάσεις τοσα πολλά; εγώ γιατι βάζω αντι να χάσω;

Σημερα ειναι αργια εδώ στη Θεσσαλονίκη λόγω αγίου Δημητρίου και περάσαμε πολυ καλά. Πηγαμε για φαι με φιλους (γιαυτο βάζω κιλά, να η απάντηση) και φαγαμε πολυ και σουπερ ωραία. Ο μικρός στο καρεκλάκι του ηταν πολυ καλό παιδί. Του εδινα να δοκιμάσει καμιά λιχουδια και εστριβε το κεφάλι του απο την άλλη με αηδία:confused: α ρε αργύρη δε ξερεις τι χάνεις!!!!

Τρώει μονο φρουτα, γιαουρτι και κρεμα και πινει χυμο απο σταφυλια απο ποτηρι. Επισης οι θηλασμοι εχουν μειωθεί στους δυο την ημέρα. Δε θελει περισσότερους...κλαααψψψψ.

Σοφάκι μου ζητησες τη διευθυνση της μαμάς μου. Θα σου τη στειλω με πμ

τι αλλο τι αλλο;;;;

ολες καλά;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας!!!τι κανετε???εμεις μια χαρουλα μεγαλωνουμε και θεριευουμε τσιριζουμε και μας παιρνει το κεφαλι...αχαχαχαχ

να ευχηθω χρονια πολλα στους εορταζοντες....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γεια σου λορεττα...εμεις και μεσα και εξω ιδιοι ημαστε!!!ρωτησε την χαρα να δεις ποσο τσιριζει...

ναι κοιμηθηκε νωρις σημερα απο τις 8 ελπιζω να μην ξυπνησει νωρις...

εσεις πως ειστε?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλά, σηκωνομαστε κανουμε πολυυυυ λίγα βηματάκια πιασμενοι απο τα επιπλα...αλλά γενικά ΔΕ ΚΑΘΕΤΑΙ ΛΕΠΤΟ!!! ομως δε τσιρίζει πολυ, ευτυχώς!!! αλλά γενικά η τσιρίδα ειναι τρόπος εκφρασης σ'αυτή την ηλικία!!!

κοιμηθηκε απο τις 8 ε;;;; φαντάζομαι ποσο κουραστηκε ολη τη μέρα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...