Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Άσε Γλυκούλα, νομίζω τελικά ότι οι καμπύλες αντί να μας βοηθήσουν μάλλον μας αγχώνουν περισσότερο!!!

Πάω να ξυπνήσω το βλαστάρι μου. Τέρμα το διάλλειμμα, μέσα τα κεφάλια!!!!!! καληνύχτα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κι απο εμενα .

ιωαννα μου να σου ζησει.καλοτυχη να ειναι.

αυριο εχει και ο μεγαλος μου γενεθλια και σημερα εχει τρελα κεφια.

στεγια περαστικα στον ιωαννη.

οσο για τις καμπυλες ποτε δεν τις κοιταξα. ενταξει ειναι χοντρουλης ο μεγαλος μου ομως ετσι ηταν και ο αντρας μου ετσι ειναι και τα ανηψια του.

οσο για την μικρη μου εχω αρχισει να εχω τυψεις δεν την εχω αφησει ποτε κατω μονο καροτσι ,κουνια και λιγο στρατα. ειμαι ακομα στο ξενοδοχειο και σιχαινομαι να την αφησω κατω. και στο σπιτι δεν παμε ποτε μονο για υπνο.

izE6p2.png?S6UQkQqM

οσο για το μανωλης εγω το γραφω ακομα με ω η δασκαλα δεν μας το εχει διορθωσει οποτε δεν το αλλαζω μου αρεσει ετσι.

αυριο εχουμε συγκεντρωση να δω τη θα μου πει.

σας εχω πει οτι διαβαζουμε και το επομενο πρωι θυμαται μονο τα μισα?

εχω αρχισει να πιστευω οτι κατι κανω λαθος εγω .αντε να δουμε ελπιζω η δασκαλα να μου πει κανενα κολπο να μην τα ξεχναει.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

για τις μπομπονιερες σας ειπα? δεν θυμαμαι δεν πειραζει θα τα ξαναπω.

ενω ηθελα να παρω απο το χαμογελο(και καμια σας δεν μου ειπε την γνωμη τησ)

πηγα σε ενα μαγαζι και ειδα κατι χιονομπαλες με νεραιδουλες και τρελαθηκα μαλλον θα τις παρω .

izE6p2.png?S6UQkQqM

για τις μπομπονιερες σας ειπα? δεν θυμαμαι δεν πειραζει θα τα ξαναπω.

ενω ηθελα να παρω απο το χαμογελο(και καμια σας δεν μου ειπε την γνωμη τησ)

πηγα σε ενα μαγαζι και ειδα κατι χιονομπαλες με νεραιδουλες και τρελαθηκα μαλλον θα τις παρω .

εμενα οι μπομπο απο το χαμογελο δεν μου αρεσουν ειναι λιγο χαλια αλλα ειναι γουστα αυτα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γεια σας κοριτσακια!!!

μπηκα να πω μερικες ευχες!!!

γιαννουλα να χαιρεστε την κορακλα σας παντα ευτυχισμενη και υγιεστατη επισης να χαιρεστε και το μικιο σας!!!

μανιταρακι μου να χαιρεστε το γιοκας σας!!!να ειναι πολυχρονο και μαζι με τα αλλα δυο κουτσουβελακια να σας κανουν περηφανους!

νουνου να χαιρεστε το δημητρακι σας και το μικιο σας!!!!

εχω και εγω τον καλο μου τον δημητρακι μου που γιορταζει.μακαρι να μπορω παντα να τον κανω ευτυχισμενο!!!χρονια πολλα σε οσους εχετε και γιορταζουν!!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααα ευχαριστω για τις ευχες και χρονια πολλα στις δημητρουλες και στους δημητρακηδες....εμεις περασαμε ενα γκρινιαρικο βραδυτ παλι πανω που ειπα εστρωσε ξυπνησε 4φορες...εποισης εγινα καστανηηηηηηη

Καλημέρα!

Να τα εκατοστήσει ο γιόκας Μανιταράκι!

Νουνού να χαίρεσαι το γιο κι εσύ Ειρηνάκι τον άντρα σου! Χρόνια πολλά και σε όλους τους υπόλοιπους εορτάζοντες!

Ιωάννα θέλουμε φώτο! Με γεια! Πάω και εγώ για βαφή σε λίγο αλλά λυπάμαι να ξυπνήσω τη μικρή!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...