Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

πολυ ωραια!!!και εγω περιμενω να φτιαξει λιγο ο παλιοκαιρος για να κανω γενικη για να στρωσω.εχτες αναψαμε και το τζακι και η μικρη το κοιταζει ξαφνιασμενη.εγω την ταισα και την εχω στην περπατουρα της μεχρι να μου κανει γκρινια για να την παρω για υπνο.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τί ωραία! Αχ, έρχονται Χριστούγεννα σιγά σιγά!!! Φαντάζεσαι το βλέμμα τους όταν δουν τα λαμπάκια του δέντρου, ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ:shock::shock::shock:!!!!!!!

Να σε ρωτήσω της βάζεις καμιά κρεμούλα στο πρόσωπο? Μωρέ μου έβγαλε κάτι κοκκινίλες στα μαγουλάκια του. Του έβαλα bepanthol αλλά δεν βλέπω βελτίωση. Είμαστε ευαίσθητοι άντρες τί να κάνουμε???:tongue::tongue::tongue:

Καλησπέρα κοριτσάκια τι κάνετε?

Εμείς καλούτσικα! Τα μικρά μου κοιμήθηκαν και χαλααααρά τώρα!

Εγώ Πρίνσι μου αν και έχει τύχει να μου κοιμηθεί κατά τις 8 μόνο όταν είμαστε στο αυτοκίνητο και γυρνάμε σπίτι, την ξυπνάω την κάνω μπάνιο, την ταίζω και την ξαναβάζω για νάνι! Επίσης βιαστήκαμε να στρώσουμε κάτω και έκτοτε η μικρή έχει καταευχαριστηθεί να αλωνίζει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τί ωραία! Αχ, έρχονται Χριστούγεννα σιγά σιγά!!! Φαντάζεσαι το βλέμμα τους όταν δουν τα λαμπάκια του δέντρου, ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ:shock::shock::shock:!!!!!!!

Να σε ρωτήσω της βάζεις καμιά κρεμούλα στο πρόσωπο? Μωρέ μου έβγαλε κάτι κοκκινίλες στα μαγουλάκια του. Του έβαλα bepanthol αλλά δεν βλέπω βελτίωση. Είμαστε ευαίσθητοι άντρες τί να κάνουμε???:tongue::tongue::tongue:

ευτυχως τωρα το ειδα πριν κλεισω.εγω της βαζω της wedela μια κρεμουλα που ειναι για προσωπο και σωμα.ειχε και η δικια μου και με την κρεμα εξαφανισολ.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

ευτυχως τωρα το ειδα πριν κλεισω.εγω της βαζω της wedela μια κρεμουλα που ειναι για προσωπο και σωμα.ειχε και η δικια μου και με την κρεμα εξαφανισολ.

έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτή την εταιρεία. καλά λες, θα πάω να πάρω. Πώς λένε αυτή που παίρνεις μιας και είναι δοκιμασμένη?

Ευχαριστώ πολύ, καληνύχτα!!!!!!

Πρίντσι και εμένα βγάζει κοκκινίλες πολύ συχνά..της βάζω μια της frezyderm για ατοπικά δέρματα και σε 2-3 μερούλες της φεύγουν!!

Θα δω και το σάιτ που μου έστειλες μήπως το παραγγείλω από εκει!

Εμένα βρε κορίτσια κοιμάται απο τις 8 για βράδυ.. κάθε βράδυ!!

PCqNp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια τι κάνετε?

Εμείς καλούτσικα! Τα μικρά μου κοιμήθηκαν και χαλααααρά τώρα!

Εγώ Πρίνσι μου αν και έχει τύχει να μου κοιμηθεί κατά τις 8 μόνο όταν είμαστε στο αυτοκίνητο και γυρνάμε σπίτι, την ξυπνάω την κάνω μπάνιο, την ταίζω και την ξαναβάζω για νάνι! Επίσης βιαστήκαμε να στρώσουμε κάτω και έκτοτε η μικρή έχει καταευχαριστηθεί να αλωνίζει!

Καλώς την! Άσε μωρέ είμαστε περιπτωσάρα(όπως ξέρεις)!!! Το γιαουρτάκι το έφαγε στις 6:30 και μας βλέπω να πίνουμε το γάλα οπωσδήποτε μετά τις 10:30. Διαφορετικά μπορεί να μου το φέρει στο κεφάλι! Δεν το συνηθίζει αλλά είναι η δεύτερη φορά που το κάνει χμμμμ, λες να γίνει συνήθεια??? Κι εμείς αλωνίζουμε και μπουρδουκλωνόμαστε!!!!!

Α, θυμάσαι που μου είπες πει παλιά για την πάντα ότι τη χρησιμοποιεί σαν εφαλτήριο για να σηκωθεί???? Ε, λοιπόν αυτό ακριβώς κάνει!!! Αχ, πόσα ξέρεις, πόσα ξέρεις!!!!

Ευχαριστώ Χριστινιώ! Δηλαδή η μπουμπού κοιμάται σερί από τις 8 μέχρι ας πούμε τις 7 το πρωί??? καλέ τι θείο δώρο είναι αυτό???

Κι εμένα κατά βάση σερί κοιμάται, αλλά συνήθως κοιμάται κατά τις 11 το βράδυ και μου ξυπνάει χοντρικά από 6:30 εως 7:30.

Διαφημίσεις

να μαι και εγω!!!τι κανετε????εγω σημερα επιτελους καταφςερα να παω στον γυναικολογο για τεστ παπ...

πρινσι γιατι θα μου κανετε ντου?????αφου ανησυχω για το υψος του!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Μια χαρά Χριστινάκι εσένα είναι η καλύτερη! Άλλο όμως να θέλει το παιδάκι να κοιμηθεί από τόσο νωρίς και άλλο να κοιμάται για λίγο εκείνη την ώρα και μετά μέσα στα μεσάνυχτα να έχεις γλέντια! Θα φοβόμουν μη γίνει συνήθεια, εντάξει όχι με 2 φορές, αλλά αν επαναληφθεί πολλές είναι θέμα!

Όσο για την μπαντα, πάμε κι εμείς για κατάργηση! Την έχει ξεσκίσει, μία την τραβάει από πάνω, μία από κάτω, για να δει τι άλλο? Τον σκανδαλιάρη αδερφό της που τον έχει για ήρωά της!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοιμάται 8-8.30 και ξυπνάει 8.30-9.00!! (ναι..σερί!)

Να σε ρωτήσω, μήπως ξέρεις ποια είανι η διαφορά ανάμεσα στο besafe combi kai sto besafe comfort? (που είναι πολύυυυ πιο φτηνό;;)

Τέλεια, φτουφτου!!!! Τώρα για τη διαφορά θα σε γελάσω, μήπως είναι για πιο μεγάλο παιδί, ή μήπως αυτό που δεν έχει izofix, θα σε γελάσω θα πρέπει να το ψάξω.

να μαι και εγω!!!τι κανετε????εγω σημερα επιτελους καταφςερα να παω στον γυναικολογο για τεστ παπ...

πρινσι γιατι θα μου κανετε ντου?????αφου ανησυχω για το υψος του!!!

Γεια σου Γλυκούλα! Γιατί αν ανησυχείς εσύ καλή μου εγώ θα πρέπει να ξεκινήσω τα ψυχοφάρμακα αφού μας ρίχνετε και 5 πόντους, καθότι είμαστε 69 ολόκληρα cm!!!;););) Γι' αυτό σου λέω ντουουου!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Γεια σου Γλυκούλα! Γιατί αν ανησυχείς εσύ καλή μου εγώ θα πρέπει να ξεκινήσω τα ψυχοφάρμακα αφού μας ρίχνετε και 5 πόντους, καθότι είμαστε 69 ολόκληρα cm!!!;););) Γι' αυτό σου λέω ντουουου!!!!!:tongue::tongue::tongue:

αααα δεν το ειχα δει αυτο!!συγνωμη τοτε αναθεωρω...δεν ειπα οτι ειναι κοντος απλα ο γιατρος μου ειπε οτι επεσε καμπυλη και ψιλοαγχωθηκα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...