Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Kαλημερούδια!! Σας γράφω στα γρήγορα γιατί μόλις ξυπνήσει η μικρούλα μου...σβουρρρρρ φεύγουμε για τα μαγαζιά!!!

Τζέσικα περαστικά στην Άρτεμις!!! Μακάρι να περνάει επιτέλους..>!!

Ελενάκο τι πακέτο τώρα και αυτό; Να πρέπει να πηγαίνετε και να σας λένε ότι δεν θα σας πληρώσουν... αμάν!! Αυτό είναι το χειρότερο... τι να πω...

Έχω αρχίσει και κοιτάζω εντατικά για παιδικό κάθισμα και πλέον καταλήγω να πάρουμε καλύτερα αυτό που συνεχίζει να κοιτάζει πίσω το παιδί...αλλά... έχω 3πορτο αυτοκίνητο..θα χωράει;; Κοίταζα το recaro που είπες στέγια αλλά λέει ότι είανι πολύ μεγάλο κάθισμα... επίσης κοίταζα το κάθισμα που είπες και εσύ πριντσι.. και έχει τέλειες κριτικές και τείνω προς αυτό...αρκεί να χωράει!!! Αααα..επίσης το βρήκα εδώ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ http://www.paulstride.co.uk/p0/rearward-facing-group-1/359944.htm!! Για κοιταξέ το! Δεν ξέρω όμως πόσο είναι τα μεταφορικα!

Πρίντσιι μόλις είδα τα μεταφορικά από το σάιτ που σου έστειλα...70λίρες... πανάκριβααααα!!!!

Καλέ Ιωάννα μου να χαίρεστε το Μαράκι σας!!!!!!!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαίρετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σαββατοκύριακο του πυρετού και της αγκαλίτσας καθώς βγήκαν τα 2 πάνω δοντάκια μας!!!!

Δε προλαβαίνω να σχολιάσω...

Τζέσικα περαστικούλια,

Ελένη τι να πώ σημάδια της κρίσης, και του καιρού μακάρι να βρεθεί ανίμακτη λύση...

Χριστίνα το κάθισμά μας χώράει σε citroen c2!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου!!

ΣΤέγια το c2 είναι τρίπορτο;; Γμττ.. μου'ρχεται να αλλάξω αυτοκίνητο.. ήδη ταλαιπωρούμαι τρελά με το μπες βγες...πόσο μάλλον όταν μεγαλώσει λίγο...:rolleyes::rolleyes: Το recaro από που το πήρατε; Γιατί αυτό το μοντέλο δεν το βλέπω στα μεγάλα μαγαζιά όπως το besafe!! Aαα και πόσο κάνει;;

PCqNp2.png

κοριτσαι ευχαριστω για το ενδιαφερον:Pπρος το παρον ειναι ενταξει αλλα εχουμε παρα πολυ υγρασια και αυτο με ανυσυχει λιγο.παω τωρα να κανω ενα μπανακι γιατι το απογευμα εχω οδοντιατρο μαζι με τον συζυγο.τα λεμε αργοτερα,φιλακια:P

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Χριστινάκι ναι τρίπορτο είναι και χωράμε τσιμα τσίμα....

Και εγώ στην αρχή τα είχα πάρει κρανίο μπες βγες και να φανταστείς καθώς δεν οδηγώ κάθομαι πίσω μαζί με τον Πρίγκιπα!!!!

Το μοντέλο μας δεν έρχεται Ελλάδα το πήρα με από Αγγλία...

Η τιμή τώρα έχει πέσει όταν το πήραμε είχε 30 ευρ'ω διαφορά από το besafe.

θα ψάξω να βρώ το λινκ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σας κοριτσάκια!

τι κανετε;;;

εγώ σημερα ειμαι "καπως" δεν εχω πολυ διαθεση.

Ηδη εχω μαλλώσει και με τη μαμά μου και με τον άντρα μου...

ουφφφφφφ

ελπίζω να ειστε καλά

σας φιλώ

σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Tι ησυχία είναι αυτή;;

Λορεττάκι μια μέρα είναι θα περάσει και αύριο θα είναι όλα πολύ καλύτερα.!! Βάλε καμιά φώτο από την εκδρομούλα σας μήπως σου φτιάξει η διάθεση (λέω εγώ τώρα...)

Εγώ επιτέλους ψώνισα 3 μπλουζάκια...το λεώ και δεν το πιστεύω αλλά όποτε πήγαινα για ψώνια αγόραζα μόνο για τη μικρή μου...πλέον δεν είχα πραγματικά τι να βάλω!!! (και ακόμα δεν έχω δηλαδή, γιατί 3 μπλουζάκια δεν τα λες και γκαρνταρόμπα κομπλέ....)

Το θετικό της ημέρας είναι ότι ζυγίστηκα σήμερα και είμαι στα κιλά προ εγκυμοσύνης!!!!!! (με μια κοιλιά βέβαια 4 μηνών να έχω να θυμάμαι.. γι'αυτο και δεν μου κάνει τίποτα σχεδόν από τα παλιά μου μπλουζάκια, πουκάμισα, πουλόβερ που ήταν όλα στενά τρομάρα μου....)

Στελίτσα αν βρεις το σάιτ πολυ θα το ήθελα..αν και κολλάω λίγο να παραγγείλω κάθισμα χωρίς να έχω δοκιμάσει πρώτα πως είναι στο αυτοκίνητό μου!

PCqNp2.png

Τί κάμνετε????

Εγώ τρέχω τώρα εδώ και τρεις μέρες να βρω φακέλους για τα προσκλητήρια, γιατί πήρα κάποιους που βγήκαν μάπα και έψαχνα να βρω ΚΑΙ αυτό που ήθελα ΚΑΙ ετοιμοπαράδοτο. Τέσπα αύριο θα τους έχω, ευτυχώς, γιατί κόντεψα να πάθω 3 εγκεφαλικά, πονοκεφάλιασα!!!:shock::shock::shock:.

Ελενίτσα βολτάρεις σε ύποπτα μονοπάτια εεεε????:tongue::tongue::tongue: Το νου σου!!!! Τί είναι αυτό πάλι με τη δουλειά??? Έλα Παναγία μου, σε λίγο θα θεωρείται κατόρθωμα να πληρώνεται κάποιος στη δουλειά του...

Τζέσικα περαστικά στη μικρούλα!

Στέγια καλορίζικα τα λαγουδίσια δοντάκια!

Λορετάκι είσαι ντάουν μωρέ? Μη μασάς, κι εγώ τώρα πια τσακώνομαι πολύ συχνά με τη μαμά μου ενώ προ γάμου δεν τσακωνόμασταν ποτέ των ποτών ό ποτέ λέμε!!!

Χριστινούκο το besafe το αγοράσαμε τελικά από το εξής site www.securatot.co.uk. H τιμή του είναι 342 λίρες με τα μεταφορικά. Βασικά ο άντρας μου το έψαξε και μου είπε πως ήταν η καλύτερη τιμή που μπόρεσε να βρει. Μόνο που το πήραμε αναγκαστικά σε μαύρη αλκαντάρα, γιατί στην Αγγλία το στελνουν μόνο σε αυτό το χρώμα. Δεν πειράζει, συμβιβάζομαι με την καημένη την αλκαντάρα κι ας είναι και μαύρη, σωστό??? Α, και για το αν χωράει, πρέπει να γράφει κάπου τις ακριβείς αποστάσεις που απαιτούνται προκειμένου να τοποθετηθεί. Πάντως πρέπει να είναι μανίκι το rear facing με τρίπορτο...

Α, και καθότι είχα να γράψω 2 μέρες, προσθέτω:

Ιωάννα, να τα εκατοστήσει το Μαράκι!!!!!

Γλυκούλα, αν σε ξανακούσω να παραπονιέσαι για το ύψος του γιού σου, θα συνεννοηθώ με τη Λορέτα να σου κάνουμε ντου για να έρθεις στα ίσα σου!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Μια που δεν εμφανίζεστε, μονολογώ-παραμιλώ και συνεχίζω!

Άσχετο, η ανηψιά μου πάει 1η δημοτικού, ε λοιπόν μου είπε η αδερφή μου ότι έχει φρικάρει με την ορθογραφία που τους μαθαίνουν. Το παγώνι με ο, το τραίνο με ε, το βερύκοκο με ι και η λίστα συνεχίζει. Όπως καταλάβατε πάνε μάλλον λάου λάου τα 2 "ο" να τα κάνουν 1 και τα 5 "ι" να τα κάνουν επίσης 1. Το μόνο που απομένει μετά είναι να βαρέσουν και ένα greeklish, να τελειώνουμε...

καλέ τώρα που το θυμήθηκα, είδα ένα υποψήφιο δήμαρχο Μανώλη και τον γράφουνε κι αυτόν με ο. Άντε, γεια!!!!!!!!!

Τζέσικα!!!!! Επιτέλους, άνθρωπος στη στεριά!!!!:P

Πήγατε παιδίατρο? Πώς είναι η μπουμπού?

μια χαρα ειναι,ευτυχως δεν ξαναεβηξε αλλο:-Pπιστευω πως φταει η πολλη υγρασια που εχουμε εδω στο νησι.εσυ τι νεα,τι κανεις ο ζουζουνος σου?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Ωραία βρε που δεν ήταν τίποτα! Άσε, κι εμένα με πειράζει τρελά η υγρασία, μόλις πιάσει ψηλά επίπεδα, με πιάνει ο χαρακτηριστικός βήχας του γαϊδάρου!!!! Είναι το χειρότερό μου...:(:(:(

Ο μικρός μου κοιμήθηκε στις 8. Τώρα τί σόι ύπνος είναι αυτός, 1)απογευματινός 2) βραδυνός, δεν ξέρω!!!:P:p:p Έτσι μου έκανε και πριν λίγες μέρες και τελικά ξύπνησε στις 11:30 και κοιμήθηκε περίπου στις 2 τα χαράματα...:(:(:(. Τί να κάνουν μωρέ κι αυτά, δεν είναι και στρατιωτάκια να τα κάνουν όλα όπως θέλουμε!

Κατά τα άλλα στρώσαμε και τα χαλιά χθες να μπουσουλήσει λίγο με άνεση το τσαμένο μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...