Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια,τι κανετε???εμεις ξυπνησαμε πριν απο λιγο γιατι ειχαμε λιγο βηχα.δεν αντεχω αλλο,δεν περασαν ουτε 3 μερες που σταματησαμε αντιβιωση και σιροπι και αν συνεχισει ετσι αυριο θα παμε παλι στον παιδιατρο.τωρα την εχω βαλει να δει τα kids songs στην τβ γιατι η αλλη ειναι κατελημενη απο την μπαμπα με την φορμουλα.παω για μαγειρεμα και τα λεμε αργοτερα....

OjQkp2.png?B89kEt5q

Καλησπέραααα

γυρισαμε! περασαμε πολυ καλά! το ξενοδοχειο πολυ ομορφο και το μέρος εκει συμπαθητικό! ο αργυράκος καλό αγοράκι και πολυ χαρουμενο...κουραστηκαμε βεβαια αλλά αξιζε!

ΝΟμιζω οτι τη διαφορα την εκανε το ξενοδοχείο. Οποια θέλει να μου πει! Ολοκαινουριο με υπεροχη διακοσμηση, ευγενικο προσωπικό, μικρό και οικογενειακό!

φιλιάαααα

καλέ που ειστε ολες;;;;;

τζες καλυτερα η μικρή;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Τζέσικα μακάρι να μην είναι τίποτα, κρίμα το μικράκι σου!

Λορέτα καλωσηρθατε! Μπράβο που περάσατε καλά!

Μανιταράκι στις γιορτές που θα είστε εδώ αρκετές μέρες θα οργανωθούμε καλύτερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

λορεττακι χαιρομαι που περασατε ομορφα.θελω στοιχεια ξενοδ.πλιζ να παμε την επομενη φορα...α και διευθυνση της μαμας να παμε ψηφοδελτια!!τι να κανουμε ενεκα το ψωνιο μας!!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

καλημερα κοριτσια,τι κανετε??εμεις ευτυχως εχτες σταματησε τον βηχα και μεχρι στιγμης ειναι ενταξει.θα ειμαι σε επιφυλακη σημερα για αν ειναι να παμε το απογευμα στον παιδιατρο.λορετακι εκανες την αρχη με τον αργυρη και λεω να το καθιερωσεις πιο συχνα το διημερο:P:p:pμαρινακι δεν μας ειπες τελικα τι ψωνισες????οι υπολοιπες που ειστε???

OjQkp2.png?B89kEt5q

κοριτσακια μου καλημερα τι κανετε????εμεις ειμαστε καλά δεν ειχα υπολογιστη ποσες μερες κ οταν πηγα να μπω μου εβγαζε επικινδυνη την σελιδα για τον υπολογιστη μου....ο μικρος εδω κ 3-4βραδια Κανει μονο ενα γευμα κατα την διαρκεια της νυχτας αλλα μου ξεκινησε η μαρια αλλο χουι ξυπναει την νυχτα ανοιγει τα συρταρια απο το σαλονι βγαζει πραγματα απο την ντουλαπα της παιρνει ψωμι και τρωεικια γεμιζει ψιχουλα ολο το σπιτι χυνει το νερο της στα κουζινικα της γενικα κανει εναν πανικο καθε βραδυ....σημερα εχουμε και γενεθλια κλεινει τα 3το πουλακι μου..:tongue:

Καλημεραααααααααα!!Τι κανετε κοριτσακια μουυυυ!!!;;;Εξαφανιστηκα γιατι απο το Σαββατο που προσπαθουσα να μπω μου εβγαζε στο google το εξης μηνυμα:

Ο ιστότοπος αυτός αναφέρεται ως ύποπτος. Η επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο ίσως είναι επιβλαβής για τον υπολογιστή σας.

Τμήμα αυτού του ιστοτόπου έχει αναφερθεί για ύποπτη δραστηριότητα 1 φορές τις τελευταίες 90 ημέρες.

Γι αυτο και δε τολμουσα να μπω,εστειλε μηνυμα στους διαχειριστες και τωρα ολα οκ!!!

Τι νεα;;;Παω να ριξω ενα βλεφαρο!
:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημεραααααααααα!!Τι κανετε κοριτσακια μουυυυ!!!;;;Εξαφανιστηκα γιατι απο το Σαββατο που προσπαθουσα να μπω μου εβγαζε στο google το εξης μηνυμα:

Ο ιστότοπος αυτός αναφέρεται ως ύποπτος. Η επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο ίσως είναι επιβλαβής για τον υπολογιστή σας.

Τμήμα αυτού του ιστοτόπου έχει αναφερθεί για ύποπτη δραστηριότητα 1 φορές τις τελευταίες 90 ημέρες.

Γι αυτο και δε τολμουσα να μπω,εστειλε μηνυμα στους διαχειριστες και τωρα ολα οκ!!!

Τι νεα;;;Παω να ριξω ενα βλεφαρο!
:)

μια απο τα ιδια και στο αλλο παρεντς το ιδιο μου εβγαζε

Διαφημίσεις

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ...εγω ομως δε τολμουσα να μπω....φοβομουν....και στα δυο τα παρεμτς μου το βγαζε εμενα....τεσπα,,,τωρα πια δε το βγαζει!

Λορετακι μουυυυ ζουλευωωωω μπραβο σας που περασατε ωραια!!!Να το επαναλαβετε συντομα λοιπον!

τζεσικα περαστικα κοριτσι μου!!ελπιζω να μη χρειαστειτε ουτε γιατρο ουτε φαρμακα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλεεεεε

τωρα το ειδαααααααααα

Να σου ζησει Ιωαννα μου η κοπελαρα σου!!!Πολυχρονη γερη και ευτυχισμενη!!!!!!Θα κανετε παρτυ;;;; :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Οσο για τη δουλεια μου....τιποτα

Μας ειπαν οτι δε ξερουν ακομα αν θα κλεισουν(ξερουν ομως οτι δεν εχουν λεφτα να μας πληρωσουν τους μισθους μας!!!γκρρρ)οποτε συνεχιζουμε κι ερχομαστε ως αλλοι μ@λ@κες αφου δεν μας απολυουν......

rssOp2.pngDiP1p2.png

ιωαννα μου να σου ζησει η μικρουλα σου!!!!ελενακι ευτυχως που μπηκες γιατι ανυσηχουσα.και εμενα μου εβγαλε αυτο το μνμ αλλα ειχα το καφε αποθηκευμενο στα αγαπημενα και ετσι καταφερα να μπω.λες γιάυτο να εξαφανιστηκαν οι υπολοιπες???

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...