Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλώς την! Κάνω δουλειές ταυτόχρονα, εξ'ού και η χρονοκαθυστέρηση:(:(:(

Ομοιοπαθούσα! Κι εγώ καισαρική με επισκληρίδιο καθότι ο μικρός είχε περιτύλιξη. Πάντως κοίταξε, σίγουρα χάσαμε πολλά που δεν γεννήσαμε φυσιολογικά, αλλά το ότι γλιτώσαμε την ολική αναισθησία, κάτι ήταν κι αυτό, έτσι για να αισθανθούμε ότι συμμετέχουμε! Αχ, τα θυμάμαι και συγκινούμαι!!! Ιδίως η στιγμή που μου το έφεραν δίπλα μου!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Το καθισματάκι είναι το besafe izi combi x3, που έχει πάρει διθυράμβους για την ασφάλειά του! Ψάχνουμε να το πάρουμε από ξένο site, γιατί οι εδώ μας περνάνε για κώτσους!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ασε πρινσι μου τα εχω παρει στο κρανιο με την αισχροκερδια αυτου του τοπου.εγω παντος που παω συχνα στο βελγιο πιστεψε με εχει πολυ πιο ποιοτικα πραγματα κα φθηνοτερα.οσο για τα βρεφικα ειδη ειναι ο παραδεισος για ψωνια.πηγα σημερα στο καταστημα παρουσιαση για να αλλαξω κατι δωρα γαμου αξιας 150€.βρισκω και εγω το μιξερ της kitchen aid το οποιο το εχω βαλει στο ματι το τελευταιο καιρο(το μιξερ που εχει στην εκπομπη ο παρλιαρος) και ρωταω την διαφορα για να πληρωσω.και μου λεει 440€.440 εγκεφαλικα επαθα:mad:.το ειχα δει στην επισημη ιστοσελιδα της kitchen aid.στο amazon και στο e-bay και το ειχα βρει πανω κατω 200 δολλαρια δλδ ακομα πιο κατω απο 200€.της λεω της πωλητριας δλδ ποσο κανει κανονικα και μου λεει η απλη εκδοση χωρις εξαρτηματα 590€.γι'αυτο δεν θα παμε ποτε μπροστα,γιατι ειμαστε κλεφτες.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Δυστυχώς έτσι είναι όπως τα λες....:(:(:( Να δούμε τελικά, θα αλλάξουμε ή θα βουλιάξουμε? Για φούντο μας βλέπω εκτός κι αν βομβαρδίσουμε τον εγκέφαλο μερικών εκατομμυρίων!!! Έχω απίστευτη αλλεργία στην καφρονοοτροπία, γκρρρρρ....

Παρεπιπτόντως το μίξερ είναι τέλειο!!!! λες αυτό με το κόκκινο χρώμα το γυαλιστερό, σωστά? Είναι φανταστικό, σε εμπνέει να κοπανήσεις τα αυγουλάκια να φτιάξεις το κεκάκι!

Διαφημίσεις

και ενα τελευταιο να σου πω μου ετυχε περσι.καναμε ανακαινιση το δικο μας δωματιο και του παιδιου.προυπολογισμο για το δικο μας ειχαμε πει με τον αντρα μου μεχρι 2,000 αλλα ολα καινουργια,τιποτα παλιο(μας πηγε τελικα 1200?!!!!).παω σε ενα μεγαλο καταστηματα με ειδη σπιτιου και διαλεγω μια ωραια ταπετσαρια για τον τοιχο μου.χρειαζομασταν 4 ρολλα(100 το ρολλο) και συν η δουλεια του ταπετσερη 150.συνολο 550.κατα τυχη βρισκω την ιδια ταπετσαρια στο ιντερνετ(αγγλια) και πληρωσα 29  το ρολλο.συνολλο 148 4 ρολλα μαζι και τα μεταφορικα.βρισκω και εναν ταπετσερη απο το χωριο μου και μου πηρε 70 και οχι 150 που μου ειπαν στο καταστημα.αρα γλυτωσα 218.παλιοτερα επαιρνα οτι εβρισκα μπροστα μου αλλα τωρα προσεχω και ψαχνω!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Δυστυχώς έτσι είναι όπως τα λες....:(:(:( Να δούμε τελικά, θα αλλάξουμε ή θα βουλιάξουμε? Για φούντο μας βλέπω εκτός κι αν βομβαρδίσουμε τον εγκέφαλο μερικών εκατομμυρίων!!! Έχω απίστευτη αλλεργία στην καφρονοοτροπία, γκρρρρρ....

Παρεπιπτόντως το μίξερ είναι τέλειο!!!! λες αυτό με το κόκκινο χρώμα το γυαλιστερό, σωστά? Είναι φανταστικό, σε εμπνέει να κοπανήσεις τα αυγουλάκια να φτιάξεις το κεκάκι!

το θελω σαν τρελη αυτο μιξερ.το εχει ο γαμπρος μου που ειναι σεφ και ειναι απλα τελειο.υπαρχει σε παρα πολυ ωραια χρωματα.και τα εξαρτηματα ειναι τελεια.θελω να παρω αυτα για τα ζυμαρικα:-(:-(

OjQkp2.png?B89kEt5q

Αχ, ακριβώς μα ακριβώς έτσι κάνω τώρα κι εγώ. Γιατί καλέ, το νυφικό μακιγιάζ που το είχα πληρώσει πριν 3,5 χρόνια 200 ευρώ, χατηρικά λόγω γνωριμίας, (φοβερή προσφορά έτσι?) ή το νυφικό χτένισμα για το οποίο είχα επίσης πληρώσει 200 ευρώ και είχα μείνει και καταευχαριστημένη τρομάρα μου, αυτό πού το πάς????:tongue::tongue: Τηλεφώνησα στην ίδια κομμώτρια, μου είπε 70 ευρώ το χτένισμα για τη βάφτιση και μου φάνηκε τσιμπημένο, χαχαχχαχχα!!!!

καλα αλλη αισχροκερδια ο γαμος και η βαπτιση.εγω πληρωσα 180€ το χτενισμα που ηταν απλο και 150€ το μακιγιαζ.υποψην και τα 2 φιλικη τιμη.αν παω παλι στις ιδιες για τα ιδια πραγματα θα πληρωσω 15 και 50 αντιστοιχα

OjQkp2.png?B89kEt5q

το θελω σαν τρελη αυτο μιξερ.το εχει ο γαμπρος μου που ειναι σεφ και ειναι απλα τελειο.υπαρχει σε παρα πολυ ωραια χρωματα.και τα εξαρτηματα ειναι τελεια.θελω να παρω αυτα για τα ζυμαρικα:-(:-(

Τί ωραίο να έχετε έναν chef στο σόι σας!!! και τί ωραίο για την αδερφή σου που γλιτώνει κιόλας κανένα μαγείρεμα!!!! κρίμα να μην είναι chef ο αντρούλης μου. Η σχέση του με την κουζίνα, ανύπαρκτη εντελώς λέμε!!!!

Διαφημίσεις

παντως η αγορες μεσω διαδικτυου ολο και παιρνουν τα πανω και στη τελικη καλα κανουν.ας προσεχουν οι δικοι μας εδω.ασχετο πηρε το ματι μου σε μια διαφημιση οτι καθε παρασκευη για εχει στα περιπτερα βιβλια disney αλλα δεν ξερω αν εχει μαζι και dvd,ακουσες τιποτα?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Τί ωραίο να έχετε έναν chef στο σόι σας!!! και τί ωραίο για την αδερφή σου που γλιτώνει κιόλας κανένα μαγείρεμα!!!! κρίμα να μην είναι chef ο αντρούλης μου. Η σχέση του με την κουζίνα, ανύπαρκτη εντελώς λέμε!!!!

εμεις γενικα ολοι μαγειρευουμε.ειδικα το χειμωνα μαγειρευουμε με βαρδιες και σε μια κατσαρολα.εγω ομως δεν κατεχω πολυ την ζαχαροπλαστικη,λιγα πραγματα.και η αδερφη σπουδασε μαγειρικη αλλα μετα τα παρατησε γιατι ειναι πολυ απαιτητικο επαγγελμα και ειναι πολλες οι ωρες και δεν λεει αν θες να κανεις παιδια.να σου πω και κατι αστειο.οταν τα φτιαξανε με τον γαμπρο μου δουλευαν μαζι και οταν πηγαιναν σπιτι εκαναν διαγωνισμο ποιος μαγειρευει καλυτερα.αποτελεσματα ο γαμπρος μου και η αδερφη πηραν 10 κιλα ο καθενας σε 2 μηνες.καλο ε?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Αυτό είναι γεγονός. Από αυτά που κλείνουν πιστεύω ούτε τα μισά δε θα ανοίξουν και είμαι σίγουρη ότι θα στραφούμε 180ο στην αγορά μέσω διαδυκτίου. όχι δεν πήρε κάτι το αυτί μου για το περιοδικό. Είναι για μεγαλύτερα παιδάκια, ή για βρέφη?

αποτελεσματα ο γαμπρος μου και η αδερφη πηραν 10 κιλα ο καθενας σε 2 μηνες.καλο ε?

Χα, χαχα τί λες τώρα? Αν και έχει κι ένα καλό η υπόθεση, ότι τα κιλά τα πήραν και οι δύο!!!!

ΓΕια σας κοριτσάκια!

κοιμηθηκα λίγο, ο μικρός ειναι στην πεθερά μου και πρέπει να κανω πράγματα γιατι αυριο φευγουμε εκδρομη. Μπορουν να γινουν μονα τους;;;

Θέλω και γω μίξερ αλλά τι να το κάνω;;; Κάποτε εφτιαχνα και κανενα κεικ...Πάντως για την αισχροκερδεια εχετε απολυτο δικιο με κορυφαίο το mothercare που τα εχει ολα διπλη τιμη σε σχέση με το εξωτερικό.

Αισχος...

Επισης εγώ για τον γάμο πληρωσα 400ευρώ το μακιγιάζ (!!!!!!!:shock::confused:) γιατι ηρθε στην χαλκιδική και ηταν μακιγιεζ σε φωτογραφησεις μοντέλων και 200 ευρώ το μαλλί και ηταν και τα δυο πολυ μετρια!!! Στη βάφτιση πληρωσα και για τα δυο 60 ευρώ!!!! (:-P;))και ηταν πολυ καλύτερα!

Στέγια μου θα την παρακολουθώ τη συζήτηση στο σαιτ και θα το σκεφτώ...Δεν εχω προβλημα να θηλάσω μπροστά στον κόσμο αν ειναι για διαμαρτυρία αλλά οχι και με κάμερες!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...