Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κορες τι μου κενετε???

πρινσι θελω και εγω το σαιτ για τα χαλια πλιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

γεια χαρουλίτα! Είναι το www.halia.gr. Σε λίγο θα τους ζητάω ποσοστά με τους πελάτες που τους φέρνω!!!

Εμ, να μην πάρω το κατιτίς μου? Εξάλλου ζούμε στην Ελλάδα, μη ξεχνιόμαστε!!!:P Για πες μας, πώς αισθάνεσαι τώρα που ο καλός σου σε πήρε με παπά και με κουμπάρο? Δε φαντάζομαι να ζητάς κιόλας καινούριο διαμέρισμα και έπιπλα από τον "αντωνάκη" σου???:tongue: Ηηηηηηη, μάλλον ξεκινάς από τα χαλιά για να προχωρήσεις στα επόμενα?:tongue:

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!

χριστινα χρονια πολλα για τα χτεσινα μηνογενεθλιακια σας και με το κσλο να ερθουν και τα υπολοιπα δοντακια σας.

βασουλα χρονια πολλα και για τα δικα σας μηνογενεθλιακια.να σας ζησει ο μπεμπακος!

4ywWp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου

τι κανετε;;;;

Ελενακι εχεις κανενα νεο;;;

καλά εεεεε και εκπαιδευσα τον αργύρη ΚΑΙ πηγα γυμναστηριο ΚΑΙ μαγειρευω μπιφτέκια!

Λοιπον το βιβλίο ειναι ωραίο και εχει οντως απλά πράγματα τα οποια μπορει να τα κάνει ενα παιδί απο μονο του αλλά μπορει και οχι. Εγώ προσωπικά δε θα σκεφτόμουν να του τα βάλω να τα κάνει.. Θα σας γράψω πιο μετά μερικα tips

Η ζυγαριά ανεβαινει αντι να κατεβαινει αλλά ισως ειναι μυς...:-))))

αντε μπειτε να πουμε καμιά κουβέντα...

θέλω και γω χαλιά ρε γμτ...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Δεν έχω ζυγαριά καρδιά μου!!!!

Αλλά σας το είπα στις 20 μέρες μετά την γέννα που πήγα στο γιατρό είχα φορέσει τζιν προ εγκυμοσύνης(καλά οκ το φορούσα και στην εγκυμοσύνη καιάφηνα κοιλιά εξω)εε φοβόμουν να το δοκιμάσω και ω,ναι μου κάνει...

Βέβαι έχω μια κοιλιά 6 μηνών............που εξέχει....................

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Λορέτα,Μαρίνα και ΝΟΥΝΟΥ για δείτε:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=72628

cIhqp3.png

9knMp3.png

γεια σας κοριτσια τι κανετε?εμεις ειμαστε μια χαρα!πηγαμε εχτες με την κουμπαρα μου για την β'επιπεδου και περιμενουμε τον υιο!!!!και ζυγιζουμε μολις 300γρ.εγω σημερα πηγα στον γυναικολογο για τεστ παπ, ενδοκολπικο υπερηχο και ψηλαφιση στηθους.ολα μια χαρα και μαλιστα σημερα εχω ωορηξια!!!τυχαιο??δεν νομιζω;)επισης να σας πω οτι τον ρωτησα για την 2η γεννα αν μπορω να γεννησω φυσιολογικα και μου ειπε να παω στο εξωτερικο γιατι αυτος δεν αναλαμβανει την ευθυνη γιατι ειναι πολυ επικινδυνο για ρηξη μητρας.αυτα....

OjQkp2.png?B89kEt5q

Καλησπέρα πέρα για πέρα!!!!! Ειρήνη ευχαριστώ για τις ευχές!!!! Είμαστε λοιπόν 9 μηνών!!!!!! Αχ,να δείτε που σε λίγο θα αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για τα πρώτα μας γενέθλια!!!

Καλέ τί ψέκασαν πάνω από το καφέ μας σήμερα? Μουγκίτιδα?΄

Για να μην μπει καθόλου η Ελένη μάλλον συνέβησαν και εξελίξεις στη δουλειά της ρε γμτ....

Λορέτα και Μαρίνα γυμναστείτε και για εμάς τις υπόλοιπες!

Jes, είχες γεννήσει με καισαρική, γι' αυτό στο είπε αυτό ο γιατρός? Με ολική αναισθησία ή με επισκληρίδιο? Η ώρα η καλή και για τον ανηψούλη σας!!!!

Α, ανακαλύψαμε το τέλειο καθισματάκι αυτοκινήτου! Μόνο που η τιμή του δεν είναι καθόλου τέλεια, μάλλον απαίσια θα την έλεγα!!!:tongue::tongue::tongue:

γεια σου πρινσι μου,χαρουμενα μηνογενεθλια!!!!!ευχαριστω για τις ευχες.επιτελους και ενα αγορακι στην παρεα γιατι ολα τα υπολοιπα ειναι θηλυκα:tongue:που λες γεννησα με καισαρικη γιατι η κυρια ηταν 3900γρ και δεν ελεγε με τιποτα να κατεβει αντιθετως ανεβαινε.με επισκληρηδιο και δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου παρα μονο που μετα ειχα τους μετεγχειρητικους πονους 2-3 μερες.για πες για το καθισματακι,ποιο ειναι και ποσο κανει????

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...