Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Μαρινάκι τότε θα πάρω τηλέφωνο την επόμενη εβδομάδα μήπως καταφέρω να μας κλείσουν ραντεβού για την μεθεπόμενη! (1η εβδομάδα Νοεμβρίου)! Εγώ λέω να πάω να δω και ένα στην Ερυθραία/Κηφισιά, το gymboree που έχει διάφορα προγράμματα και με μουσική και διάφορα άλλα...το έχεις ακουστά; Βέβαια κάπου πήρε το αυτί μου ότι είναι πανακριβουάζ αλλά δεν χάνω τίποτα να ρωτήσω!

Ααα...και εγώ το βράδυ κοιμήθηκα 4 ώρες μόνο!!! Τωρα αρχίζω και νοιώθω κομμάτια σιγά σιγα...

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια!

χριστινάκι μου γεια!!! καλά "σ'ακουω" ε;;;

μπράβο...

εμείς σημερα δεν ειμαστε καλά. εχουμε γκρινια και νευρα! του δωσαμε λίγο ντεπον και ηρεμησε...

θα τον παω βολτα σε κατι φιλες μου που θα εχουν και τα παιδιά τους...χαμός θα γινει πάλι...

το βιβλίο ηρθε...του εριξα μια ματιά αλλά ειμαι ικανοποιημένη. Αυτά ακριβώς που ειπε η πρινσι...

μαρινάκι μου καλά με το gym?

εγώ αυριο παλι! το φαι το εχω ελλατώσει αλλά η ζυγαριά κολλημένη, καλά να παθω...

πάω να ντυσω τον μικρό, ευχηθειτε μου καλή επιτυχία.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Να περάσετε καλά Λορετάκι!

Χριστίνα αν πάρεις τηλ και γίνεται κάνε κράτηση και για μας για να μας βάλουν την ίδια ώρα! Ακουστά το έχω και το άλλο αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες!

Έχω τρελά νεύρα, περίμενα πώς και πως να ξεκουραστώ το μεσημέρι αφού ο Γιώργος ηρέμησε μετά τις 4.30 από τι 4.45 άρχισε η μικρή να γκρινιάζει και ο άντρας μου πήγαινε μεν να την ηρεμήσει δεν την πήγαινε όμως στο σαλόνι οπότε γίνανε κρόσια τα νεύρα μου. Δε φτάνει αυτό όταν αποφάσισαν κατά τις 5 να πάνε και πήγε να με πάρει ο ύπνος ντριννν 5.15 το τηλέφωνο, το πέταξα απέναντι και έκλεισε μόνο του! Έλοςςςς πια!

mGKop3.png60Jvp3.png

EΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣ....10 μηνών σήμερα...βγάλαμε το πρώτο μας δοντάκι!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D Και εγώ 10 μηνών είχα βγάλει το πρώτο!!! Είμαι πολύ συγκινημένη...και χαρούμενη...αλλά θα μου λείψει και το φαφουτάκι μου!!!

Μαρινάκι εννοείται ότι θα κλείσω και για τις δυο μας!! Θα πάρω από δευτέρα και θα σου πω!!

PCqNp2.png

Κορίτσια το κάθισμα είναι recaro polaric και είναι αυτό που έχω στο άλμπουμ...Η αλήθεια είναι από 9 μηνών αλλά εμάς κάθησε 3,5 μηνών.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Χριστινάκι να τους 1000000σετε τους μήνες και καλορίζικο το πρώτο σας δοντάκι.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γυρισαμε!!!

α περασαμε σουπερ, ο μικρός πολυ καλός ευτυχώς! παντα με βγάζει ασπροπροσωπη στα ξενα σπιτια, στο δικό του τα κανει ανω κατω!!! ητανε ενα κοριτσακι ενα χρονο μεγαλυτερο και μπουσουλουσε ολο απο πισω της...Καταλαβα, θα τρεχουμε μια ζωή πισω απο τις γυναικες...σαν τρελος εκανε!!! μετά ηρθε το αλλο παιδάκι που σας ελεγα ο οποιος

α. μας περνουσε μισο κεφάλι τουλάχιστον

β. εκανε "γεια σου, γεια σου"

γ. ηταν ετοιμος να περπατησει

δ. ηταν πιο εξυπνος για να μη τα πολυλογώ...

Ομως τον αργυρακο μου δεν τον αλλάζω με τιποτα!!!!

Χριστινάκι μου να σου ζησει η μικρή και με γεια το δοντάκι...κλαψ ειμαστε τα μονα φαφουτάκια πια?????

Μαρινακι σε καταλαβαινω απολυτα. Εγώ βαζω ωτοασπιδες...

Πάω να διαβάσω το βιβλίο για την ανάπτυξη των παιδιών γιατι μειναμε πολυ πισω που φαινεται :-)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Μιλάμε με έχει πιάσει νευρικό γέλιο με "το κρασάκι το τσου", γελάω μόνη μου σαν το χάνο!!!!

Σήμερα κοιμήθηκε στις 10!!! Καλά είναι, μην είμαστε και αχάριστοι!!!

Χριστινάκι θα είναι τέλεια τα χαλιά και για το σαλόνι σου!!! Αχ, αυτά τα designers πολύ τα γλυκοσαλιάζω, είναι φανταστικά, αλλά τώρα με βλέπω να αγοράζω πάλι χαλιά όταν παντρευτεί ο γιόκας μου!!!:P:p:p. Μπράβο και για το 1ο σας δοντάκι!

Λορέτα, είσαι σίγουρη πως αυτό το παιδί θαύμα είναι ίδιας ηλικίας με τα δικά μας? Πάντως αν σε παρηγορεί, ούτε ο δικός μου κάνει ακόμα αυτά που περιγράφεις:(:(:(

Χριστινάκι σιδερένιο το δοντάκι σας!

Πρίνσι κάτι δεν πιάνω...ποιό κρασάκι καλέ?

Κι επίσης δεν ήθελα να σας κομπλάρω αλλά η κόρη μου ξέρετε τι μου είπε σήμερα? Μαμάααααα νάνι!!!!!!!!!!

Μπουαχαχαχα και απέχουμε πολύ από την Πρωταπριλιά!

Πάω να ξεραθώ, έκανα αποτρίχωση λέιζερ μπικίνι άουτσσσσ είχα ξεχάσει πόσο πονάει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Χα,χαχαχαχα, έλα ρε συ Μαρίνα!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock: Δηλαδή το είπε όλο μαζί? Φοβερό λέμε!!!

Το κρασάκι του τσου είναι ένα βιντεάκι παρωδία, είχα βάλει σε ένα μήνυμα λίγο παραπάνω, το λινκ, έχει πολύ γέλιο!!!

Καλά αυτο το κρασακι του τσου ειναι οοολλλααα τα λεφτά! καθε φορά που το βλέπω γελάω...

μαρινάκι αληθεια το ειπε αυτο η μικρή;;; δε κατάλαβα!

κοριτσια διαβάζω το βιβλιο και μ'αρεσει πολυ. Μεχρι αυτην την ηλικία τα παιδια μας τα μαθαιναν λίγο πολυ ολα μονα τους, απο τώρα χρειάζονται καθοδηγηση. Μολις βρω λιγο χρονο θα σας γράψω κάποια απο αυτά που λεει...

εγώ απο αυριο ξεκινάω λίγο παιχνιδι - εκπαιδευση

τώρα ομως νανιιιιιιιιιι

ειρηνάκι μια χαρά νωρίς κοιμηθηκε ο μικρος σου ε;;; εστρωσε το μωρακι μας, μπράβο

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Κι εγώ το έχω δει από το μεσημέρι πάνω από 10 φορές και κάθε φορά γελάω περισσότερο!!! (εκτός κι αν φταίει η κλεισούρα, αυτό πού το πάτε?:tongue:).

Ξεκινούν λοιπόν τα εντατικά μαθήματα στα βλαστάρια μας!!! Τώρα μπλέξανε!!!

Πάω να δω το βιντεάκι (πώς μου ξέφυγε?)

Ναι καλέ κορίτσια έτσι είπα και μετά εγώ...ξύπνησα!!!!Βγάλτε καλέ το αγκίστρι από το χείλος σιγά μην είπε και σκουληκομυρμηγκότρυπα!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...