Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

συμπεθερα σχολιασα αλλα στα χτεσινα μου ποστ!:)

(σιγα μη σ ΄΄ αφηνα ασχολιαστη!!!)Παιδια εχω απιστευτααααα νευραααααα τι να κανω;;;;;;;;;;;θελω να φυγωωωωωωω μπουαααααααααααααααααααααααααααα

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαραααα!!!!τι μωρο ρεεεε;;;τι γελαστο ζουζουνι;;;;φοβερος ειναι συμπεθερα μου παρεξηγιαρα που κανονικα ΕΓΩ επρεπε να παρεξηγηθω που μπηκες εγραψες ενα ποστ και εφυγες!!!! :) :) :)

Τι κανετε τα υπολοιπα πιτσιρικια;;;μια χαρα σας βλεπω! ;)

Λορετιους καλα να περασεις μαναρι μουυυ!!!! :)

:) :) :) :)

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Γυρισαμε! τον πηγα στο παρκο και τον αφησα κατω στο χορταρακι να μπουσουλήσει αλλα ηταν υγρό και εγινε ΧΑΛΙΑ!

Οσο για το βιβλίο πιστευω οτι κάποια πράγματα ειναι ευκολα αλλά δε σημαινει οτι τα εχουμε σκεφτει να τα μαθουμε στα παιδιά μας. Η φιλη μου που το πηρε μου ειπε οτι ειναι ενας καλός οδηγος για το πως θα απασχολουμε τα παιδιά μας μεχρι τα 3 τους. Πιστευω οτι τα 12 ευρώ που κοστιζει ειναι λίγα και αξιζει να το παρει κανεις. Θα το διαβάσω και θα σας πω και γω.

Ο μικρός ειναι μεσα στα μουτρα γιατι τον εντυσα και δεν τον αφησα να τριγυρναει γυμνος μες στα παρκα!!! μα τι παιδί...

ελενακι υπομονηηηηηηηηηηηη

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετακι μου εννοειτε να το διαβασεις απλα ειπα την γνωμη μου !

Πίστευα οτι ειχε ποιο πολύ συμβουλές για καταστάσεις!

Και μενα κοριτσια πολύ κλάμα στο ντυσιμο και στο άλαγμα τι να κάνω και τι δεν της δίνω για να μπορέσω να την αλλάξω σημερα ειναι πρωτη φορά που είναι μες στο νευρο για δόντι την βλέπω!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Καλησπέρα,

Στέγια ευχαριστώ για την πληροφορία για το καθισματάκι! Δεν ήξερα πως η recaro βγάζει τέτοιο, θα το ψάξω.

Το βιβλίο το πήρα χθες και αν και δεν πρόλαβα να το διαβάσω, η πρώτη εντύπωση ξεφυλλίζοντάς το ήταν πολύ θετική. Μαράκι, συμφωνώ πως δεν γράφει πράγματα κοσμοιστορικά (αν και δε θα με χάλαγε να ξεκινούσαμε σιγά σιγά τις διαφορικές εξισώσεις:tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!), αλλά απλά πράγματα που τα περισσότερα σίγουρα τα κάνουμε και από μόνες μας, αλλά πιστεύω πως πάνω από όλα δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως τα παιδάκια μας είναι ακόμα πολύ μικρούλια και ότι υπάρχουν μικρά καθημερινά πράγματα που μπορούμε να τους μάθουμε που για κείνα κάνουν τη διαφορά. Επίσης θεωρώ ενδιαφέρον να έχω ένα μπούσουλα σε σχέση με τί θα πρέπει να περιμένω από το παιδί μου να κάνει από μήνα σε μήνα.

Ελενίτσα, αν είσαι down λόγω γεγονότων, δες το βιντεάκι να γελάσεις λίγο, ναι????:P:p:p:p:p

Το αγαπημένο μου σημείο είναι εκεί που λέει "Κόκορο Αντώνηηηηηη" και το "Ούγκω κάτσε!"

Διαφημίσεις

Χάλλοοοουυυυ!!! Εμείς πήγαμε σήμερα παιδική χαρά με τέτοιο φοβερό καιρό!! Είπα να το πάω και λίγο το μωρό μου εκεί και όχι συνέχεια στα μαγαζιά..χαχααχχα.... περιττό να σας πω ότι έκανε κούνια 3/4 και μετά που την έβγαλα για να φύγουμε έκλαιγε!!!!!! :shock::shock:

Πρίντσιιιιι αγόρασα παιδικό χαλάκι από το σάιτ που μας είχες δώσει και μου ήρθε σήμερα!! Τώρα σκέφτομαι να πάρω από εκεί και του σαλονιού...είδωμεν!!

Χαρουλίτααα ο Παυλίτος είναι τρέλααααα!!!!!! Ένας γλύκας!!! Πολύ συγκινήθηκα που τον είδα έτσι μεγάλο!!!

Λορεττάκι πολύ καλά έκανες και βγήκες εχθές!! Εμένα δεν μου έχει λείψει τόσο να βγω με φίλες γιατί πηγαίνω για καφέ εννίοτε με το μωρό μαζί..όσο να πάω ένα ταξιδάκι (που θα πάω δηλαδή το Δεκέμβριο), να φάω σε ένα εστιατόριο, να πάω ένα σινεμά....τέτοια πράμγατα περισσότερο!!

Μαρίνα τι λές; Κανονίζουμε κανένα παιχνιδαγωγείο τώρα πριν αρχίσουν οι αρρώστεις και τα κρυώματα;;

Στέγιαα επειδή με ενδιαφέρει πολύ το κάθισμα που λες (αν κατάλαβα καλά κοιτάει΄πίσω μέχρι 4?), ψάχνω να το βρω με το όνομα που έδωσες Polar αλλά δεν το βγάζει πουθενά...για δώσε πληροφορίες πληζ!!!

PCqNp2.png

Μερσί!!! Στην αρχή είχα αγοράσει το φούξια/ροζ με τα τετραγωνάκια (to esprit) και με πήραν να μου πούνε ότι δεν το ε΄χουν!!! Ξενέρωσααααα γιατί το είχα ερωτευτεί αυτό το χαλί....ε, και τελικά πήρα το άλλο με τα τετραγωνάκια το πολύχρωμο που καλό ειναι και αυτό... (και το σημαντικότερο...πολύυυυ πιο φτηνό!! χααχχα)

PCqNp2.png

Τσααα! Να 'μαι κι εγώ, αφού πήγα να γυμνάσω τα πατσάκια μου, πήρα τη μικρή και πήγαμε αγορά για κάτι δωράκια, τώρα γιατί δεν κοιμάμαι μου λέτε???Τέσπα!

Χριστινάκι μέσα για παιχνιδαγωγείο αλλά 27-31 λέμε να πάμε ταξιδάκι οικογενειακώς αν είμαστε καλά, οπότε είτε πριν είτε μετά είμαι μέσα!

Τζέσικα -ελπίζω να με ρωτούσες εσύ και να μη λέω άλλα ντ' άλλων- 5 δοντάκια έχουμε.

Γμτ πάλι σηκώθηκε ο μικρός και δεν κοιμάται, σας αφήνω και θα ξανάρθω αν τα καταφέρω.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...