Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια τι κανετε??

ευχαριστω πολυ ολες για τα καλα σας λογια για το γιοκαρινη μου η συμπεθερες μου να τα ακουνε αυτα για να δουνε τι παιδια κουκλια κανω (μιλαω και για τα επομενα χαχαχαα)

τζεσικα νομιζω εγω εχω σκαιπ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παιδια.....φολσ αλαρμ......δεν ηρθανε γμτ....αυριο λενε ιδια ωρα...δε το βλεπω ουτε αυριο να ρχοντα....τι θα γινει;;;;ποσο θα συνεχιστει πια αυτη η κατασταση;;;;;;;;;; :( :( :(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Εχει ας πουμε ερεθισματα για μίμηση σχεσεις χωρου και αλλα !Ειναι πραγματα που τα κάνουμε καθημέρινα αλλα δεν ειναι και τιποτα το σπουδαια αφου τα περισοτερα παιχνιδια που αγοραζουμε δουλεύουν όλες τις αισθησεις των παιδιων και την παρατηρητικότητα που ειναι πολύ σημαντική.

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

α ενημέρωσε η Τζες!!!

αλήθεια το εχει καμία στα χέρια της; εγώ περιμένω ακόμη να μου το στείλουν.

Ναι και μενα μου λειπουν οι φιλες μου και το να ντυνομαι, να περιποιουμαι τον εαυτο μου και να βγαινω.

δεν το εχω λαβει ακομα:-(εγω εχω βγει για καφε 5-6 φορες αλλα πριν βραδιασει ημουν σπιτι να αναλαβω δραση:μπανιο,ταισμα και νανουρισμα.ο αντρας μου βοηθαει και του εχω εμπιστοσυνη αλλα προτιμω να τα κανω εγω.πρωτα ο θεος του χρονου να ειμαστε ολοι καλα και να μην υπαρχει και καμια εγκυμοσυνη στην μεση θα παμε ταξιδι στο εξωτερικο με την αδερφη και αλλες 2 φιλες.απο τωρα το σχεδιαζω.....

OjQkp2.png?B89kEt5q

καλημερα κοριτσακια τι κανετε??

ευχαριστω πολυ ολες για τα καλα σας λογια για το γιοκαρινη μου η συμπεθερες μου να τα ακουνε αυτα για να δουνε τι παιδια κουκλια κανω (μιλαω και για τα επομενα χαχαχαα)

τζεσικα νομιζω εγω εχω σκαιπ

χαρα μου αν θες πες μου να σου στειλω πμ με τα στοιχεια για να τα πουμε,οκ?

OjQkp2.png?B89kEt5q

καλα κανεις καρδουλα μου εγω εχω το προβλημα μαλλον δεν ειμαι ετοιμη ακομα να την αφησω πρεπει να το ξεπερασω γιατι ο αντρας μου αρχιζει και τσηνάει!κατα τα αλλα τι νεα?

Μαράκι τώρα ολες το εχουμε παραγγείλει κλααψψψ!!!

ελπιζω να μας φανει κάπως χρησιμο!

ελενάκι πολυ σπασιμο αυτο, υπομονη μεχρι αυριο. παιζουνε με τα νευρα των ανθρώπων ? υπάρχουν καποιοι που ζουνε απο αυτη τη δουλεια γκρρρρρρρ

τζες να το κανεις το ταξίδι...

ρε παιδια οταν ντυνω τον μικρό αντιδράει πολυ. Σημερα δε πλανταξε στο κλαμα που του εβαζα τις καλτσες...!!!!! δε θέλει καθολου να τον ντυνω...

παμε βολτιτσα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

λορετάκι και μένα το ίδιο κάνει τεντωνεται καμιά φορα τοσο πολυ που καμια φορα θα μου γλυστρήσει πολύ κλαμα και στο μπανιο όταν την ξεντύνω κλάμα κανει ωραία και καλά το μπανάκι της και οταν ερχεται η ωρα για να ντυθει νομιζεις οτι την σφαζουμε αλλα καθε φορα που την ντυνω της εξηγω τον λογο που το κάνουμε και τι κάνουμε καθε φορα πολλές φορες πιάνει αλλες ομως!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Χαρά μου δεν μπορώ να πω οτι με ενθουσίασε απλα τα παιχνιδια να το πω και ετσι που δίνει μέσα τα κάνεις και εσυ χωρις να διαβάσεις το βιβλίο π.χ

του τραγουδάς το πλάθω κουλουρακια και το διχνεις ή κουκουτά και το δείχνεις ή βάζεις το δάχτυλο στο στόμα και κάνεις σσσσσσσσσ ή του δειχνεις το αυτί το χέρι το μάγουλι το μάτι και μετα τα κάνει και αυτος δεν ειναι δηλ κάτι το ιδιαίτερο!!!!

Και πάλι την αποψη μου λέω!

Αν δεν πρεπει να κάνει καποια πραγματα του το λές με ευθεια φωνή και του το δειχνεις ας πουμε μή ή όχι και κουνας το δάχτυλο και αν συνεχίζει τον πέρνεις απο εκει χωρις φωνές χωρις νεύρα !εγω νόμιζα οτι θα ειχε ποιο πολύ τετοιες συμβουλες δηλ πως να συμπεριφερόμαστε εμεις σε τετοιες περιπτώσεις αλλα δυστηχως δεν έχει τετοια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...