Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας, ειμαι ο αργυράκος...

η μαμά μου μόλις γυρισε και ηταν μες στην καλή χαρά...θα βγαινει λεει πιο συχνά με τις φιλες της και θα μ'αφηνει με τον μπαμπά! σκασίλα μου μια χαρά περνάω!

Την ακουσα να λεει στον μπαμπά οτι περασε σουπερ αλλά τωρα την επιασε πεινα και ανοιγει ολο το ψυγειο, το κοιταει και το ξανακλεινει!!!

εγώ κανω πως κοιμαμαι για να μη με πρηζουν!

Λέω να κανονισουμε μια μπεμποσυναντηση γιατι αν περιμενουμε απο τις μαμάδες σωθήκαμε! Κοριτσακια ειμαι καλο αγοράκι και εχω και προικα φαρμακειο!!!!!! Είμαι λίγο κοντός αλλά ξερετε τι λενε για τους κοντους εεεε;;;;;;

σας φιλώ και σας χαιρετώ

προοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυτττττττττττττττ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσάρες καληνύχτα,

ο Προκόπης έφυγε όπως ήρθε στοπ

Ιωάννης αγκαζέ μαζί με τον μπαμπούλη στοπ

μανούλα λιώμα στοπ

κρεβατι μπροστά οέο στοπ

κάθισμα RECARO POLAR κοιτάει πίσω από την αρχή έως 4 χρονών στοπ

ελπίζω αύριο καλύτερα στοπ

μανιταράκι πολύχρονη στοπ

νάνι τώρα στοπ

αλλά πρώτα προπόνηση στοπ.......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλημερα κοριτσια!!!!λορετα και στελλα απαιχτα τα χτεσινα μηνυματα σας:P:pκαι λορεττα μπραβο γιατι βλεπω θα τηρησεις τους στοχους που εβαλες προχτες!!!εμεις σημερα ξυπνησαμε 8 και κατι και βλεπουμε πρωινη μελετη γιατι ειμαστε κουσκουσιαρες:tongue:η μικρη σημερα θα παει στην αδερφη μου γιατι εγω θα παω στην β'επιπεδου της κουμπαρας μου η οποια αυτη και ο αντρας της δεν θελουν να μαθουν το φυλλο αλλα ναι ναι εγω θα το μαθω.εχουμε τον ιδιο γυναικολογο και θα του πει να μου το αποκαλυψει για να κανω τα αναλογα ψωνια οταν ερθει η στιγμη.που ειστε ολες?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Εννιαμιση ωρα εχουμε γενικη συνελευση....για να δουμε τι θα δουμεεεεεεε!!! :) :) :)

λογοδιαρροια σας επιασε χτες πουλακια μου;;;μαλλον οχι εσας....τα πουλακια σας επιασε λογοδιαρροια!!χαχαχαχα!!!!

Λορετιους κακοπερνας βλεπω!!!!!πιες και για μας ενα ποτακιιιι!!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

αφου ειμαι μονη μου θα σας πω τον πονο μου.αυτη η εβδομαδα εχει ρεκορ γρουσουζιας για μενα.μεσα σε 4 μερες εκαψα τον καρπο μου με την τοστιερα,την παλαμη μου με το γκαζακι.μου εσπασε ενα νυχι απο τα ψευτικα που ειχα βαλει στο γαμο γιατι πιαστηκε σε ενα ντουλαπι και το κορυφαιο που εγινε εχτες το μεσημερι μου εσπασε ενα μικρο κομματακι δοντι ευτυχως απο τα πλαινα και το πρεπει να παω για σφραγισμα και βαριεμαι τρελα.μαλλον θα φερω εναν παπα να κανει ευχελαιο στο σπιτι:shock::shock::shock:

OjQkp2.png?B89kEt5q

Χτες το ξενύχτησα, δεν ξέρω αν κοιμήθηκα ούτε τρίωρο, μία η μικρή που έβγαλε δοντάκι και γκρίνιαζε συνέχεια, μία η αγωνία μου για μια φίλη που γεννούσε (έκανε ένα μπέμπαρο 4.420!!!), μία ο άντρας μου που ροχάλιζε αυτό ήταν δεν ξέρω πώς θα περάσει η σημερινή μέρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

xaxaxaxaxa καλημερα βρε τζεσικα!!!αν ρωτησεις εμενα το χειροτερο που σου ετυχε ειναι που σου εφυγε το ψευτικο νυχι!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Χτες το ξενύχτησα, δεν ξέρω αν κοιμήθηκα ούτε τρίωρο, μία η μικρή που έβγαλε δοντάκι και γκρίνιαζε συνέχεια, μία η αγωνία μου για μια φίλη που γεννούσε (έκανε ένα μπέμπαρο 4.420!!!), μία ο άντρας μου που ροχάλιζε αυτό ήταν δεν ξέρω πώς θα περάσει η σημερινή μέρα!

Να τους ζησει ο παιδαρος Μαρινα μου!!!!!!!!!!!!!!!

Οσο για σενα...υπομονη....μερα ειναι...θα περασει(τι σκ@τ@)!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

xaxaxaxaxa καλημερα βρε τζεσικα!!!αν ρωτησεις εμενα το χειροτερο που σου ετυχε ειναι που σου εφυγε το ψευτικο νυχι!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

α καλο ε????δεν ειναι οτι μου εφυγε,ειναι οτι το κανονικο μου νυχι εχει μια μπλε μαρε αποχρωση απο το χτυπημα.αντε εγω εκανα μιμι και εσυ κοροιδευεις κλαψ κλαψ :(:(:(:(:(

OjQkp2.png?B89kEt5q

οχι μονο το ψευτικο αλλα το δικο μου ειναι χτυπημενο.ασε που ειναι και σαν τσιγαροχαρτο λεπτο γιατι εχει ατροφησει ενα μηνα και κατι.ωραια τα ψευτικα νυχια αλλα εχουν και το τιμημα τους.τελικα δεν μου ειπες πως γεννησε η φιλη σου???

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...