Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πρινσιποπούλα< Λορέτα, Τζέσικα και όποια άλλη πάρει το βιβλίο , βάλε στο πρόγραμμα να μας λέτε κάθε μέρα κι ένα από τα κολπάκια του γιατί σε αυτή τη φάση δεν προβλέπεται να το διαβάσω εγώ, οπότε θα ήθελα τα φώτα σας!!!

Τι χρυσοχέρα γυναίκα είσαι βρε Πρίνσι μου? Δε μου έχει συμβεί ποτέ μα ποτέ να σηκωθώ στις 6 για να κάνω δουλειές! Δεν ηρθε απλα ο Προκόπης σπίτι σας όλο του το σόι μαζεύτηκε εκεί!

Έγινε Μαρινάκι, θα σου γράφω τα σκονάκια!!! Αύριο προβλέπεται να είμαι χαλαρή γιατι δεν έμεινε και τίποτα άλλο να κάνω:tongue::tongue::tongue:, οπότε έχω πολλές πιθανότητες να το ξεκινήσω!!!

Χα, χα όσο για την έγερση στις 6, κοίταξε, βασικά ξύπνησε ο λόρδος στις 6 και για καλή μου τύχη ήπιε το γάλα του και κοιμήθηκε στον αυτόματο, έτσι είπα να βάλω μπρος τη μηχανή. Να σου πω, πού και πού το κάνω αυτό (τη στρατιωτική έγερση δηλαδή), γιατί φτουράει:D:D:D η δουλειά που κάνεις, άσε που υπάρχουν μέρες που μου κοιμάται λίγο και δεν προλαβαίνω να κάνω τις δουλειές μου οπότε μια στο τόσο το κάνω και έρχομαι στα ίσα μου!!!

βρε κοριτσια εχει καμια σας skype να τα πουμε γιατι δεν προβλεπεται να ερθω συντομα αθηνα ή θεσ/νικη και σελω και εγω μαμαδοσυναντηση :cry::cry:

Τζεσικούλα ντεν έχω skype, όπως και facebook αρνούμαι πεισματικά!!! (Ναι θέλω να παραμείνω νεάτερνταλ!).

Θέλω πολύ να έρθω κερκυρούλααααα, δεν έχω έρθει ποτέ!

Όχι μωρέ, θα το κανονίσουμε, τί στο καλό! Αλλά να ακούσουμε πρώτα τον καιρό από τον Αρναούτογλου για να είμαστε σίγουρες ότι αυτή τη φορά θα γίνει η συνάντηση!

Διαφημίσεις

Τζεσικούλα ντεν έχω skype, όπως και facebook αρνούμαι πεισματικά!!! (Ναι θέλω να παραμείνω νεάτερνταλ!).

Θέλω πολύ να έρθω κερκυρούλααααα, δεν έχω έρθει ποτέ!

το εχω πει σε ολες σας και θα το ξαναπω:καλως να ερθετε στο νησι,σας περιμενω.....:D:D:D

OjQkp2.png?B89kEt5q

Ευχαριστούμε πολύ Jes!!!!:P:p:p:p:p:p:p Όντως η Κέρκυρα είναι ένας από τους επόμενους προορισμούς μας!!!

Πάω να ταίσω το βλαστάρι μου. Μωρέ λέτε να χόρτασε ύπνο από τις 7 και να νομίζει ότι τώρα ξυπνάει για πρωί??? Όου σίτ!!!!!!!!!!!!

να συμπληρωσω οτι για το facebook μπορει να εχεις δικιο αλλα το skype εγω σου εγγυουμαι οτι ειναι τελειο.μιλας ασταματητα,δωρεαν και το καλυτερο βλεπεις τον αλλον face2face.εγω το εχω βαλει αναγκαστικα για να μιλαω με τους συγγενεις στο εξωτερικο αλλα το χρησιμοποιω και καθημερινα και με τα δικα μου ατομα.

OjQkp2.png?B89kEt5q

να συμπληρωσω οτι για το facebook μπορει να εχεις δικιο αλλα το skype εγω σου εγγυουμαι οτι ειναι τελειο.μιλας ασταματητα,δωρεαν και το καλυτερο βλεπεις τον αλλον face2face.εγω το εχω βαλει αναγκαστικα για να μιλαω με τους συγγενεις στο εξωτερικο αλλα το χρησιμοποιω και καθημερινα και με τα δικα μου ατομα.

συμφωνω ειναι πολυ καλο!!!εγω εχω αλλα εχω πολυ καιρο να το χρησιμοποιησω οποτε δεν βολευει...

και εγω περυσι ηταν να ερθω κερκυρα αλλα προεκυψε η εγκυμοσυνη και αλλαξαν τα σχεδια!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Ξέρω, ξέρω!!! Το χρησιμοποιούσα στη δουλειά μου γιατί μιλούσα με εξωτερικό και είναι όντως τζάμπα-man. Ευτυχώς μόνο, που στη δουλειά χρησιμοποιούσαμε σπάνια την κάμερα, γιατί είχα πολύ πλάκα όπως έτρεχα πανικόβλητη και αναμαλλιασμένη, να βλέπω την εισερχόμενη και να φτιάχνω τα μαλλιά μου γιατί πώς θα παρουσιαστώ κασιδιασμένη στον export manager????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

συμφωνω ειναι πολυ καλο!!!εγω εχω αλλα εχω πολυ καιρο να το χρησιμοποιησω οποτε δεν βολευει...

και εγω περυσι ηταν να ερθω κερκυρα αλλα προεκυψε η εγκυμοσυνη και αλλαξαν τα σχεδια!

γλυκουλα γιατι δεν βολευει ε????πρινσι βαλε skype και εμενα αναμαλλιασμενη θα με δεις.η κορη μου μου δεν με αφηνει να ειμαι πια κοκετα:P:p:p

OjQkp2.png?B89kEt5q

γλυκουλα γιατι δεν βολευει ε????πρινσι βαλε skype και εμενα αναμαλλιασμενη θα με δεις.η κορη μου μου δεν με αφηνει να ειμαι πια κοκετα:P:p:p

γιατι δεν εχω ακουστικα και βασικα δεν θυμαμαι το νικ μου!!!!χιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...