Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χριστινουλα μπηκες βγηκες και δεν σε πετυχα.φιλια πολλα και καλοριζικο το νεο σας σπιτικο!!μονο χαρες να μπαινουν μεσα στο σπιτι σας !!!!

που λες......... τοσα χρονια που δουλευα στα haagen daz μυηθηκα πια.ας την κανουμε την μαζωξη .

κελακο με το καλο να βγουνε τα δοντακια τα μαργαριταρενια.ο ακης μου στανταρ θα ηθελε ενα μεσημερακι να το περασει με την αμδριαννη σας πινοντας σφηνακια γαλατακι!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Χαραααα!!!!τι μωρο ρεεεε;;;τι γελαστο ζουζουνι;;;;φοβερος ειναι συμπεθερα μου παρεξηγιαρα που κανονικα ΕΓΩ επρεπε να παρεξηγηθω που μπηκες εγραψες ενα ποστ και εφυγες!!!! :) :) :)

Τι κανετε τα υπολοιπα πιτσιρικια;;;μια χαρα σας βλεπω! ;)

Λορετιους καλα να περασεις μαναρι μουυυ!!!! :)

:) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

εχουν μαζευτει και φιλοι του?

τι ωρα ξεκιναει?απο οτι ειδα λωρακι ο γιος σου σνομπαρε τους δικους μας και δεν ειπε ουτε ενα γεια.το ιδιο και της λεναλντας.

αλλη παρεξηγιαρα απο δω!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Τι κάνετε παιδάκια? Εγώ πήγα κούνιες, είχα όμως λίγο βηχαλάκι και οι γέροι δε με άφησαν να πολυπαίξω γμτ μου!!!

Καλά η θεία Λορέτα πού θα πάει τέτοια ώρα, αυτή είναι η ώρα που ξεμυτίζουμε εμείς η νέα γεννιά! Αργύρη μάζεψε τη μάνα σου μη μας πετύχει σε κανά after και μετά κάνει αναφορά και στους δικούς μας!!!

Τα υπόλοιπα φιλαράκια άντε θέλω να σας γνωρίσω τι θα γίνετι να το κανονίσουμε μόνοι μας γιατί οι μανάδες μας χμμμμ....

Παυλίτο πολύ μου άρεσε το μαλλάκι σου, αν δεν ήμουνα λογοδοσμένη θα σου έκανα τα γλυκά ματάκια!

Φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!! Είμαι ο Μητσάρας:tongue::tongue::tongue: και επειδή νευρίασα τη μάνα μου που πριν λίγες μέρες είχα τον ακοίμητο μέχρι τα χαράματα, σήμερα κοιμάμαι από τις 7 για να κάνω το καλό παιδί!!!

Σήμερα έπιασε τη μάνα μου η κρίση του άσπρου σίφουνα, ξύπνησε από τις 6 το πρωί γιατί πολύ το είχε ξεχ*σει με τα ασιδέρωτα και σιδέρωσε, μαγείρεψε, ξεσκόνισε, σκούπισε, σφουγγάρισε, έπλυνε, άπλωσε και τον ελεύθερο χρόνο της έκανε και μία γενική στο μπάνιο!!! Το απόγευμα με πήγε και την τσάρκα μου γιατί είμαι πνεύμα ανήσυχο και όταν βλέπω κοριτσάκια ξεφωνίζω από τη χαρά μου!!! Τί θα γίνει, θα σας γνωρίσω???

Τί κάνετε?

Συμπεθερούλα μου πολύ έχεις κουραστεί καλή μου, υπομονή! Είμαι σίγουρη πως αν είχα κι εγώ δεύτερο παιδί θα ήμουν ακριβώς έτσι, γι' αυτό και κάνω τον κινέζο!!!

Μανιταράκι χρόνια πολλά!!!!!

Ελενίτσα έτσι ακριβώς αισθανόμουν κι εγώ όταν είχε κλείσει η εταιρεία που δούλευα πριν 2 χρόνια, δηλαδή πολύ ωραία γιατί θα μπορούσα να χαρώ την εγκυμοσύνη μου:P:p:p, αλλά από την άλλη βρε κορίτσια πού θα πάει αυτή η κατάσταση δεν ξέρω, τα πράγματα έχουν αγριέψει επικίνδυνα. Έχουμε πει πολλές φορές με τον άντρα μου ότι αν είμασταν 20 χρονών θα φεύγαμε χαλαρά για εξωτερικό...

Για το καθισματάκι που ρωτάτε, είμασταν κι εμείς έτοιμοι να πάρουμε το recaro, αλλά θα το καθυστερήσουμε γιατί όπως σωστά είπε και η Χριστίνα, (τί χαμπάρια Χριστινάκι?:P) καλό είναι να παρατείνουμε το "ανάποδο" καθισματάκι όσο περισσότερο γίνεται, ακόμα κι αν δε χωράνε τα πόδια ένα πράγμα. Αλήθεια σας λέω, είδα ένα βιντεάκι και σκιάχτηκα... Το δικό μας θα μας χωρά ούτως ή άλλως για πολύ καιρό (είδατε, να κι ένα καλό να είσαι κατηγορία μοντέλου!!!)

ΑΑΑΑ, μου ήρθε και το βιβλίο "πώς να βοηθήσετε..." το παρήγγειλα από το eshop. Φαίνεται σούπερ. Αυτά, σταματάω γιατί θα με βρίσετε με την πολυλογία μου!

Καλέ, ξέχασα να πω ότι ο Παυλίτος είναι τρέλα!!!!!!! Άλλαξε πολύ το μουτράκι του Χαρά μου, είναι ένας μικρός κύριος!!!!!!

αχ πολυ μου αρεσε που μιλουσαν τα παιδακια!!!χιχιχι πολυ γελασα...

τι κανετε?εμεις πηγαμε το απογευμα πηγαμε κουνιες και παιξαμε αρκετα και ξεσαλωσαμε και ηρεμησε εντελως και δια μαγειας!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Πρινσιποπούλα< Λορέτα, Τζέσικα και όποια άλλη πάρει το βιβλίο , βάλε στο πρόγραμμα να μας λέτε κάθε μέρα κι ένα από τα κολπάκια του γιατί σε αυτή τη φάση δεν προβλέπεται να το διαβάσω εγώ, οπότε θα ήθελα τα φώτα σας!!!

Τι χρυσοχέρα γυναίκα είσαι βρε Πρίνσι μου? Δε μου έχει συμβεί ποτέ μα ποτέ να σηκωθώ στις 6 για να κάνω δουλειές! Δεν ηρθε απλα ο Προκόπης σπίτι σας όλο του το σόι μαζεύτηκε εκεί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια Γλυκουλίνι! Κι εμείς πήγαμε κούνιες, αλλά τον έβγαλα νωρίς γύρω στις 5 και είχε ελάχιστα παιδάκια:(:(:(.

Βρε παιδιά, μου κοιμάται από τις 7:shock::shock::shock:!!!, θα τον ξυπνήσω να πιει το γαλατάκι του μου φαίνεται!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...