Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Πριν παω να τη πεσω ειπα να μπω λιγο να σας δω!!

Αυριο θα μαθουμε ακριβως τι που ποιος και ποτε...παντως μαλλον δε την γλιτωνουμε εμεις την απολυση και η εταιρια την πτωχευση!Κοριτσια ντροπη μου αλλα καθοοοολου δε στεναχωριεμαι...χαιρομαι κι ολας να μη σας πω!!

Να φανταστειτε τη Δευτερα θα πει ο μεγαλος θεατρο με ο σχολειο και σκεφτομαι λες να κλεισουμε μεχρι τη Παρασκευη και να προλαβω να παω κι εγω;;;χαχαχαχαχα!!

Και ναι!!Θα εχω οοοολες τις γιορτες στη διαθεση μου!!!Θα ακουσουμε και θα πουμε καλαντα βεβαιως βεβαιως γιατι ειμαστε και νηπια!Θα βγουν τα φιλακαρακια παρεα!!Το γελιο τςη αρκουδας θα ριξουμε!Υγεια να χουμε και ολα θα γινουν!!!Φιλια σε ολες!

Υ.Γ.Οσο για σεν Μαρακι μου να μη νομιζεις οτι σε ξεχασα και αρχισεις τα παραπονα( :) )εγω τον κοιμιζω οπως τον κοιμιζα και οταν δε σηκωνοτανε...γαλα κρεββατακι πιπιλα νανιιιιιιιιιιιιι(μονος του)Επισης καρεκλακι εμεις εχουμε αλλαξει απο τον εκτο αν θυμαμι καλα και εχουμε της Britax!!!σμουτς!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζεσικα 545 ειναι για μανουλες με δυο παιδια το ταμειο!

Χριστινουλα τι ωραιες αναμνησεις ε;;;Εμεις παραμονη πρωτοχρονιας γυρισαμε σπιτι....πως περασε ρε παιδια ο καιρος.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Τζεσικα 545 ειναι για μανουλες με δυο παιδια το ταμειο!

Χριστινουλα τι ωραιες αναμνησεις ε;;;Εμεις παραμονη πρωτοχρονιας γυρισαμε σπιτι....πως περασε ρε παιδια ο καιρος.....

μανταμ ηρθε η ωρα να κανω εγω παραπονα εγω σου ελεγα ολο το πρωι για το ταμειο αλλα σημασια δε μας εδωσες θελω να σε κανω και συμπεθερα θα το σκεφτω και μαλιστα πολυ το κακο ειναι οτι εχει το ονομα του μπαμπα μου και τωρα το θελω πιο πολυ για γαμπρο;);)

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

γεια σου παυλιτο και εγω μια απο τα ιδια ειμαι ο γαντζος και μπξκα κρυφα απο την μαμα μου.καλα εισαι?εμαθα οτι αλωνιζεις στα πατωματα.και εγω μια απο τα ιδια κανω.μου χαρισε μια γνωστη μας αυτα τα παζλ που ειναι σαν αφρολεξ και ολη την ωρα ειμαι στα πατωματα.

4ywWp2.png

θα γινει και αυτο παυλιτο.

η μανουλιτσα ειναι lost in space.......

σημερα με εβαλε πρωτη φορα και καθομουν σε ενα πλαστικο με μια τρυπα και αφου δεν ειχα τι αλλο να κανω εκανα τσισακια και αργοτερα που με ειδε και αρχισα να σφιγγομαι με τσακωσε και με ξαναεβαλε εκει και εκανα ενα μικρο κακακι.μετα βεβαια εβγαλα ολα τα υπολοιπα "εσωψυχα μου "στην πανουλα μου.

θα τα πουμε απο κοντα.λες να φαμε κανα μπισκοτο στα haagen?μπορει να κανουμε καμια βολτα με τους γερους μου κανα πρωινο.αν ειναι πες στην μανουλιτα σου να ερθετε.

ασχετο.......

η μανουλαμπεμπι τι εχει απογινει?δεν εχει πολυ καιρο να μπει?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Xαρουλίταααα βάλε φώτος του γαμπρού να δούμε πόσο έχει μεγαλώσει λέμεεεε!!!!!

Το haagen εννοεί τα παγωτά haagen dazs o γάτζος... έχει προχωρημένα γούστα!!

Βρε κορίτσια τι θα γίνει, θα κάνουμε καμιά μάζωξη επιτέλους;; Αλλά να το οργανώσουμε σωστά αυτή τη φορά!!

PCqNp2.png

Καλά είμαστε χαρουλίτα μου...εδώ ετοιμαζόμαστε τώρα για νάνι... επανέρχομαι σε λίγο!!

(είχα βάλει κάποιες φώτος από τη βάφτιση - ερασιτέχνικες- νομίζω ότι τις έχω ακόμα αν πας στο προφίλ μου)

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...