Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Να σας πω τα νεα μας εδω και δυο βδομαδεσ εχουμε σηκωθει μενουμε ωρες ορθιες και κανουμε και δειλα βηματάκια τρωμε μάνγκο και μας αρεσει πολύ και αυγο αλλα δεν το προτιμούμε !Χαρα θα ήθελα να σε ρωτησω απο που πήρε την κουνια του μικρού και μεχρι πόσα κιλά ειναι?

ποια κουνια καλη μου γιατι μπαρδευτικα???? αν λες για μια κοκκινη με κιτρινο μεγαλη που κανουμε κουνια μπελα τη πηρα απο το τζαμπο 50 ευρω και αντεχει μεχρι και μεγαλα παιδακια ανεβηκε η βαφτηστηρα μου 10 χρονων και καμια 50 κιλα και δεν επαθε τιποτα σε καλυψα???;)

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

προσπαθώ...

δε μ'αφηνει ο αργυρης. Τον εβαλα για υπνο μπας και ησυχάσω...Χαρά ειναι ζωηρος ο παυλος σου;;; εμενα εχει ξεσαλωσει ρε συ...

Μαρακι σουπερ η μικρή! πολυ γρηγορα σηκώθηκε.

Μάλλον εννοεί τη κουνια που εχεις σε μια φωτογραφία

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Κοριτσάρες μου γειά σας...

Μπήκα μια στα γρήγορα καθώς μόλις με επισκέφτηκε ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ.......

Λοιπόν εχτές αντικρύσαμε το΄πάνω δεξιά δοντάκι και σήμερα αύριο το διπλανό....

Βρε συ Λορέτα σήμερα στον ύπνο μου θυμήθηκα πως με είχες ρωτήσει για το κάθισμα που παίρνουμε μαζί?

Βάζω το λινκ και ελπίζω να μην είναι αργά....

http://www.monogiapaidakia.com/

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

δοξα το θεο να κανω το σταυρο μου ειναι τελειος παρκο-στρατα-καρεκλακι φαγητο-κατω αυτη ειναι η διαδρομη μας και φυσικα υπνος πολυ υπνο και οταν εννοω κατω επειδη δεν εχω στρωσει ακομα και βαριεται στο παρκο που ειναι περιορισμενα εχω στρωσε στο σαλονι μια κουβερτα υπερδιπλη και τον αμολαω εκει με τα παιχνιδια του και μπουσουλαει και παιζει και βλεπει και τηλεοραση και ολα μια χαρα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Ξαναμπήκα γιατί δεν σχολίασα τα περί Ελανάκι μας....

Κοριτσάρα μου από την μεριά σου αφού θα μπεις ταμείο όλα οκ αλλά ως που θα φτάσουμε βρε κορίτσια?

Η μια εταιρία κλείνει μετά την άλλη...

Αχχχ γ......η κρίση!!

Πολλά φιλάκια τρέχω να προλάβω τον Προκόπη......Λέμε είχε καιρό να μας επισκεφτεί...

ΑΑ τι φαγητό σήμερις?

Εμείς μελιτζάνες ιμάμ...μιαμμιαμ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

δοξα το θεο να κανω το σταυρο μου ειναι τελειος παρκο-στρατα-καρεκλακι φαγητο-κατω αυτη ειναι η διαδρομη μας και φυσικα υπνος πολυ υπνο και οταν εννοω κατω επειδη δεν εχω στρωσει ακομα και βαριεται στο παρκο που ειναι περιορισμενα εχω στρωσε στο σαλονι μια κουβερτα υπερδιπλη και τον αμολαω εκει με τα παιχνιδια του και μπουσουλαει και παιζει και βλεπει και τηλεοραση και ολα μια χαρα

Φτου φτού σκόρδα Χαρά μου,μπράβο στο Παυλίτο...

και εμείς είμαστε πολύ καλά παιδιά....

Να φανταστείς 3 δοντάκια βγάλαμε γκρίνια και κλάμα δεν ακούστηκε μέσα στο σπίτι...

Βέβαια εμείς θέλουμε και τις αγκαλίττσες αλλά οκ καθόμαστε στο πάρκο και παίζουμε γυρνάμε γύρω γύρω και καθόμαστε στο ποδήλατο και κορνάρουμε....

Φιλάκια...

έφυγα λέμε.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

αχ μπράβο ρε χαρά....εμενα εχει ξεσαλώσει κανονικά, τα πετάει ολα κατω, μπουσουλάει παντου, τρωει οτι βρει μπροστά του απο παντοφλες μεχρι χαλιά και κοιμαται με δυσκολια...

απο μερα σε μερα γινεται ολο και πιο ζωηρος!!!!

στελλίτσα δε το βρισκω το καθισματάκι...κλαααααααααααψψψψψψψψψψ

πάω να την πεσω! φιλιά

jXj1p2.png?DWVm7y7O

αχ μπράβο ρε χαρά....εμενα εχει ξεσαλώσει κανονικά, τα πετάει ολα κατω, μπουσουλάει παντου, τρωει οτι βρει μπροστά του απο παντοφλες μεχρι χαλιά και κοιμαται με δυσκολια...

απο μερα σε μερα γινεται ολο και πιο ζωηρος!!!!

στελλίτσα δε το βρισκω το καθισματάκι...κλαααααααααααψψψψψψψψψψ

πάω να την πεσω! φιλιά

Στα είδη :διατροφή......

Μπράβο Αργυράκο.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα κοριτσάκια!

Χρόνια πολλά στο μανιταράκι, να είναι πάντα ευτυχισμένη!

Ελενίτσα όντως κεραμίδα τα δικά σου νέα? Καλέ ήξερες κάτι και έλεγες μακάρι να σε απολύσουν? Αλήθεια το ταμείο για πόσο καιρό είναι? Όλα να πάνε καλά, να απολαύσεις τα παιδάκια σου και σύντομα να βρεθεί κάτι ακόμα καλύτερο.

Λορέτα το πες και το κανες με το γυμναστήριο! Παρεπιμπτόντως η διαιτολόγος μου μου λέει ότι αν πηγαίνεις πρωί είναι πολυ καλύτερα γιατί μετά ο μεταβολισμός είναι αυξημένος όλη μέρα! Γεια σου κορμίιιιι! Και η τοσοδούλα που είναι ήσυχη γενικά, τώρα που στρώσαμε, μιαμ μιαμ παντοφλίτσες και τις φουντίτσες που έχει ένα πατάκι! Άσε μαζεύουν αντισώματα! Επίσης τώρα που στρώσαμε το πάρκο πάει για κατάργηση, πιάνει τζάμπα χώρο!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας!!!τι κανετε?

ελενη μου θα μπεις ταμειο και μην στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα...

μανιταρι δεν ηξερα οτι γιορταζεις χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα....

εμεις σημερα δεν ησυχαζουμε με τιποταααααααααααααα κλαιμε διαρκως και δεν ξερω γιατι του εδωσα και ντεπον αλλα τιποτα!!!θα τον παω παιδιατρο μαλλον το απογευμα μπας και βγαλω καμμια ακρη!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Μανιταρι μου Χρονια πολλά και ευτηχισμενα να σε χαίρονται!

Χαρά μου σε ευχαριστω πολύ λέω να της την πάρω!

Εμενα η μικρή σε γινικές γραμμές ειναι ησυχη δεν μπορώ να πω εξερευνει με ησυχια παιζει πολύ μαζι μου θελει αγκαλιές μονο δικές μου εδω και δυο βδομαδες θέλει μονο εμενα τους αλλους τους σπρωχνει!Της εχω χαλί και μια κουβέρτα απο πάνω και παιζει με τις ώρες σηκωνετε και ξανά τα ιδια!

Να σας ρωτησω τωρα που σηκωνονται στην κούνια πως τα κοιμήζεταί?

Και κατι άλλο τι καρεκλάκι άυτοκινητο θα πάρετε γιατί αυτο που έχουμε δεν μας κάνει πια!

Ξέρω ξερω Ελενήτσα μου θα πεις αμαν μαρία με τις ερωτησεις σου τι να κάνω ομως ειμαι πικιο και θα μάθω !Φιλάκια!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

ηρθα παλι.ελενακι σορρυ που εφυγα πανω στην κουβεντα το πρωι αλλα με περιμενε ο αντρας μου για να παρουμε την μικρη για μια επανεξεταση στην γιατρο.χαρηκα πολυ τουλαχιστον θα μπεις στο ταμειο.440€ ειναι για αγαμους χωρις παιδια αρα πιστευω πως εσυ με 2 θα παρεις κατι παραπανω.χαρα απο ποιο σαιτ παρεγγηλες το βιβλιο??ειναι καμια εδω???

OjQkp2.png?B89kEt5q

Χέλλοοουυυυυ!!! Τι μου κάνετε; πω πω...δεν θυμάμαι από πότε έχω να γράψω καθώς έιμαι ολημερίς στους δρόμους και όταν είμαι σπίτι προσπαθώ να συμμαζέψω τον ασυμμάζευτο!!

Μανιταράκι μου πολύχρονη!!!! Δεν καταφέραμε πάλι να ειδωθούμε, μπήκα τη Δευτέρα το πρωί μήπως είχε κανονιστεί συνάντηση αλλά μπααα...καλά ήταν και ο καιρός άθλιος και πολύ το σκεφτόμουνα να τη βγάλω τη μικρή..!!

Ελενάκο μου μη στενοχωριέσαι για τη δουλειά αφου θα μπορέσεις να μπεις στο ταμείο! Θα περάσεις πιο πολύ χρόνο με τα μικρά σου και θα ζήσεις και τα τέλεια χριστούγεννα!!!

Ααα..τώρα που είπα για χριστούγεννα και το συζητούσατε τις προάλλες...για εμάς θα είναι τα δεύτερα με το αστεράκι μας! Περύσι ανήμερα ήταν που γυρίσαμε σπίτι μας από το μαιευτήριο και ήταν τόσο όμορφα και ιδιαίτερα..!!! Τώρα εκτός από τη γιορτή μου που είναι εκείνη την ημέρα θα θυμάμαι πάντα και την επιστροφή στο σπίτι με το μικρό μας! Εντωμεταξύ πριν έρθει να μας πάρει ο μπαμπάς μας, είχε ανοίξει μουσική και έπαιζε, φωτάκια παντού και ήταν τέλειαα όταν μπήκαμε σπίτι!!! Αχχ... συγκινούμαι πάλι που τα σκέφτομαι!!!

Σοφάκι δύσκολα τα πράγματα με τα δύο μικρά εε;; Τέτοια ακούω και από τη μια θέλω πολύ και δεύτερο σύντομα αλλά από την άλλη.... σκέφτομαι τι έχω να τραβήξω...!! Υπομονή..τι άλλο;; Θέλεις και τρίτο είπαμε εεε;; :shock::D:D:D

Μαράκι για κάθισμα αυτοκινήτου δεν το έχω ψάξει ακόμα αλλά θα πάρουμε ή recaro ¨η maxicosi που έχω διαβάσει τις καλύτερες κριτικές... αλλά ακόμα η μικρή χωράει στο πρώτο οπότε δεν σκέφτομαι να το αλλάξω σύντομα! Επίσης η θέση που κοιτάνε πίσω είναι η πιο ασφαλής οπότε κράτησε το όσο περισσότερο μπορείς αυτό το κάθισμα!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...