Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε τη μωρα ειναι αυτα?

να μας ζησουν .

αννια ουτε εγω τις βλεπω.

εγω πειραζει που ξεχασα την φωτογραφικη μου σαντορινι? τα καλωδια,μπαταριες τα εφερα...και ναι ειμαι ποντια.

izE6p2.png?S6UQkQqM

καλε τη μωρα ειναι αυτα?

να μας ζησουν .

αννια ουτε εγω τις βλεπω.

εγω πειραζει που ξεχασα την φωτογραφικη μου σαντορινι? τα καλωδια,μπαταριες τα εφερα...και ναι ειμαι ποντια.

:lol::lol::lol:Μην στεναχωριεσαι βρε μανιταρακι την αλλη δοση φαιρνεις και την μηχανη.:lol::lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

κελι σε φανταζομουν ξανθια ξερεις απο το νυκο κυρες σε απογνωση.ομως με τα μελαχρινα παιδακια μαλλον μελαχρινη θα εισαι.

Ναι,ναι μελαχρινη ειμαι.Στο νοικοκυρα σε απογνωση επεσες μεσα ομως..:lol::lol::tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

την πρωτη και την δευτερη φορα δεν ειχα παρει μηχανη στο μαιευτηριο γιατι δεν το ειχα σκεφτη.ναι ναι και τις2 φορες.τωρα λεω δεν γινετε 3 παιδια και να μην εχω φωτο απο εκει και περνω του αδελφου μου βγαζω και την 3 μερα λεω κριμα ειναι τα παιδακια μου να την στειλω να δουν την μπουμπου το αποτελεσμα ?εσβησε ο μεγαλος οοοοοοοοοολες της φωτο.......

izE6p2.png?S6UQkQqM

ποιο κοριτσι ελεγε για τον μαραθο?

αγορασα και ειναι σαν σπορακια και πρεπει να τα βρασω .καπως μου κανει που ειναι σπορια μηπως αγορασα λαθος προιον και παθη τιποτα και η μπουμπου?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Κορίτσια κουκλιά τα μωρά σας!!!

Κέλι μου τις φώτο σου δε τις βλέπω!!!!:-( Κρίμα και ήθελα να τα δω τα μωρά σου!!!!

Ελενίτσα μου και σόφακι εχετε τρελά ζουζουνια!!!

και τα δικα σου άννια μου (το είχα δει και στο facebook).

Εμείς βγήκαμε πάλι σήμερα και στο τέλος της βόλτας τον πήγα και απο το φαρμακείο του μπαμπά μας. Εκεί τον είδε η γειτονιά και νομίζω οτι κάποιος το μάτιασε το μωρό. Ολοι έλεγαν πόσο ήσυχος είναι. Δε θέλω να ακούγομαι σαν καμιά γιαγιά αλλά πιστεύω στο μάτι. Το παιδί δεν κοιμόταν και δεν ηρεμούσε με τίποτα. Συνέχεια κλάμα και ανησυχία. Ο άντρας μου με κοροιδεύει για τα ματιάσματα αλλά εγώ τα πιστεύω γιατί μου έχει τύχει!!!!

Τελικά φρόντισε η μαμά μου για ξεμάτιασμα και επιτέλους ηρέμησε και κοιμήθηκε.

Αυτάαααααααα

Κατα τα άλλα περπατάω λιγουλάκι μπας και γίνει τίποτα με τα κιλά. Πάντως η κοιλιά μειώθηκε αρκετά παρόλο που δεν χάνω γραμμάριο. ΝΟμίζω οτι ο κορσές βοηθάει (έχω αλλάξει 3 μέχρι τώρα):lol:

σας φιλωωωωωωω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

απο 2720 που γεννηθηκε ειναι 4000 κιλα.απο 47 ποντους εχει παει 54.γενικα ολα μια χαρα.το εμβολιο θα το κανουμε στις 17/3 και απο οτι μου ειπε το ικα δεν κανει ολοκληρο το 6απλο εμβολιο δεν ξερω αν ισχυει βεβαια.θα ρωτησω.εσεις πηγατε στον παιδιατρο?

Ειρηνάκι πολύ καλά πάτε! Μεγάλωσε πολύ ο γάντζος σου ε? Εμάς ο παιδίατρος ήρθε και μας είδε πριν μία εβδομάδα που είχαμε το θέμα μας με τις μυξουλες (εντομεταξύ το μπούκωμα είναι πάλι εδώ!) και μας βρήκε 52cm και από βάρος χτες τη ζύγισα 3.700 από 2.610 που γεννήθηκε! Αν σταματήσει το παλιομπούκωμα και οι εμετοί δεν ανησυχώ καλά πήγαινε! Εσείς συνεχίζετε και συμπλήρωμα?

Ελκαράκι το δικό σου πάλι έγινε ολόκληρος άντρας, φτού φτού! Είναι πανέμορφος και έχει κι αυτός ανοιχτόχρωμα μάτια ε? Και το άλλο σου παιδάκι ανοιχτόχρωμο είναι? Διάβασα για το οτριζαλίν και μάλλον για αυτό και εμένα η παιδίατρος μου είπε να το χρησιμοποιώ ελάχιστα! Τι να κάνω ρε γμτ που σήμερα πάλι είναι πάααρα πολύ μπουκωμένη? Δε λέει να περάσει!

Νουνού σούπερμαν όνομα και πράγμα και ο δικός σου! Κι εσύ μία κούκλα! Μπράβο σας!Μόνο τη δική σας φώτο και αυτή της Ελένης κατάφερα να δω! Δεν ξέρω γιατί! Εγώ δεν έχω προφτάσει να βάλω ακόμα εδώ φώτο μόνο στο φατσοβιβλίο που μου φάνηκε πιο εύκολο! Θα το προσπαθήσω όμως μολις ηρεμήσει λίγο η μπουμπούκα μου!

Γκρινιάζουμε πάλι, σας αφήνω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ τι κουκλιά......

Λοιπόν εμείς σήμερα πεινάμε...........

Πεινάμε πολύ και όλο τρώμε ζιζάκι της μαμάς μας....

Πολλά φιλάκια κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Λοιπόν κοιμήθηκε και μπαίνω στα γρήγορα να σχολιάσω...

Κελάκο τα παιδάκια σου τα 3 που είδα είναι κουκλάκια....Την μικρή δεν την είδα....

Σοφία τι SUPERMAN είναι αυτός?Κούκλος...

Άννια μου τι λόγια να πώ για την Μικρή Κυρία?Κούκλα...Θα μου αλλάξεις γνώμη για τα κοριτσάκια....

Μαρινάκι μεγαλώνει η μπουμπόυκα σου εεε?Είδες με το γαλατάκι της μανούλας....

Λορέτα μου αρέσεις που βγαίνεται εμείς περιμένουμε να σαραντήσουμε...Δε με χαλάει άσε που τελικά δε δέχτηκα επισκέψεις και πέρασα υπέροχα γνωρίζοντας τον Πρίγκιπά μου....

Μανιταράκι δε ξέρω αλλά ο μάραθος κάνει καλό στη γαλουχιά...άντε εγώ σώθηκα με το τσάι της WELEDA...

Επεξεργάστηκαν by ΣΤΕΓΙΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Χαρούλα μου τι κάνεις?

Εμείς ξυπνήσαμε,κάναμε μπανάκι,θηλάσαμε και κοιμόμαστε.....

Χαθήκαμε κοριτσάρα μου εεε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

κοριτσια χρησιμοποιει καμια το απταμιλ?

ΕΓΩ ΜΠΟΥΜΠΟΥ!!

Ειρηνάκι πολύ καλά πάτε! Μεγάλωσε πολύ ο γάντζος σου ε? Εμάς ο παιδίατρος ήρθε και μας είδε πριν μία εβδομάδα που είχαμε το θέμα μας με τις μυξουλες (εντομεταξύ το μπούκωμα είναι πάλι εδώ!) και μας βρήκε 52cm και από βάρος χτες τη ζύγισα 3.700 από 2.610 που γεννήθηκε! Αν σταματήσει το παλιομπούκωμα και οι εμετοί δεν ανησυχώ καλά πήγαινε! Εσείς συνεχίζετε και συμπλήρωμα?

ΕΓΩ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΜΙΚΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΡΕΦΟΤΑΝ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΡΙΟ.ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ.

Επεξεργάστηκαν by ERIANTON

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...