Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

και ειχα και τη φαεινη ιδεα να κουρεψω τον μικρο μεσα στο σπιτι....μαζευα τριχες 3 ωρες....οπως καταλαβατε η κομμωτρια τον κυνηγουσε σε ολο το σπιτι....και τωρα τσιριζουν....να δω ποτε θα κοιμηθουν

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και ειχα και τη φαεινη ιδεα να κουρεψω τον μικρο μεσα στο σπιτι....μαζευα τριχες 3 ωρες....οπως καταλαβατε η κομμωτρια τον κυνηγουσε σε ολο το σπιτι....και τωρα τσιριζουν....να δω ποτε θα κοιμηθουν

ακομα ειναι ξυπνια?????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλημερα καλημερα!!!!να ευχηθω χρονια πολλα στην Αρτεμις(μανιταρι) που σημερα γιορταζει!αντε να βαπτιστουμε και εμεις για να γιορταζουμε:Pπου ειστε οι πρωινες???

OjQkp2.png?B89kEt5q

Καλημερα και χρονια πολλα στο μανιταρακι και στη κορακλα σου τζεσικα!!!

Παιδια τα νεα μου ειναι πολυ ασχημα....η εταιρια παει για πτωχευση...σημερα αυριο κλεινει μας ειπανε....φοβαμαι οτι δε θα μπορεσω να βγω ουτε ταμειο...τι θα κανω;;; :( :( :(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

εστειλα τη μαμα μου να παει να ρωτησει....δε ξερω περιμενουμε τον προεδρο να ρθει να μας πει...δε με νοιαζει που θα σταματησω...μονο να βγω ταμειο ρε γμτ.....!!! :( :(

rssOp2.pngDiP1p2.png

και εγω ετσι νομιζω αν εχεις 2 χρονια ενσημα θα βγεις σιγουρα εκτος αν αλλαξε κανενας νομος παλι το ξερω απο την ευαιρεια που δουλευα εγω εκανα τις προσληψεις και τα σουτ χαχαχ μη στεναχωριεσαι ειναι γυρω στα 420-430 νομιζω γι αυτους χωρις παιδια και τα σχετικα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

αα και τα εχουν κανει πολυ απλα βγαζεις βιβλιαριο στη τραπεζα και το μονο που κανεις ειναι να πηγαινεις στον οαεδ καθε μηνα και τα λεφτα θα μπαινουν μονα τους στη τραπεζα δε θα χρειαζετε να πηγαινεις και εσυ. εσυ καρτουλα,μηχανιμα,τραβαω λεφτα και οκ....

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Λοιπον η μαμα μου ειπε πως εφοσον εχω τα ενσημα βγαινω...τωρα λετε να μου κανουν καμια νειλα με τη γεννα και το εξαμηνο;;;:( :( :(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Γυρισα απο το γυμναστηριο!!! καλημεερρρρρααααα

πω πω λετε να γινω πολυ τρελο κορμι;;;

μπουαα

ελενάκι τα ειπαμε και απο το τηλ. εμεις, θα βγεις ταμειο και θα εισαι και κοντα στα παιδια και ολα καλα! βέβαια απο την αλλη, αλλη μια εταιρια που κλεινει! δε παμε καλά! και μεις στο φαρμακειο πολλές αλλαγες και γενικά πεσμενη δουλεια! υπομονη!

Μανιτάρι γιορταζεις; ρωτάω γιατι δεν ηξερα οτι υπάρχει τετοια γιορτή!

παιδιά ειμαι πτώμα....μεσα σε ολα ξεχασε η κυρια που μας καθαρίζει εδώ το τηλέφωνο της και 5μιση η ώρα το πρωί χτυπουσε το ξυπνητηρι της. Μεχρι να καταλαβουμε τι συμβαινει ειδαμε και παθαμε...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Να σας πω τα νεα μας εδω και δυο βδομαδεσ εχουμε σηκωθει μενουμε ωρες ορθιες και κανουμε και δειλα βηματάκια τρωμε μάνγκο και μας αρεσει πολύ και αυγο αλλα δεν το προτιμούμε !Χαρα θα ήθελα να σε ρωτησω απο που πήρε την κουνια του μικρού και μεχρι πόσα κιλά ειναι?

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...