Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γλυκουλα θα προσπαθησουμε να γινουμε καλυτεροι γονεις... και γω τα παιρνω με τη μαμά μου αλλά στην τελική τους γονεις μας εχουμε μονο, ολοι οι αλλοι ερχονται και παρερχονται...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Πόπο ρε Νουνού μου εγώ θα τα είχα πάρει άσχημα αν ήθελε τίποτα τέτοιο κι ο δικός μου! Βέβαια τι λέω, έχουμε άλλη τετραετία εμείς, είναι φοιτητής ο καλός μου στο Πανεπιστήμιο ευτυχώς φέτος πρώτα ο Θεός είναι στο 4ο έτος και λογικά τελειώνει γιατί κάθε εξεταστική του μου στοιχίζει κάμποσες άσπρες τρίχες πια! Γκρρρρ! Όσο για τα άσπρα χαλιά, ακριβώς την ίδια εξυπνάδα έκανα και του λόγου μου, γι αυτό δεν το έπαιρνα απόφαση να τα στρώσω, τώρα όμως άρχισε και η μικρή να μπουσουλάει πολύ!

Γλυκούλα μου κρίνοντας από τη δική μου περίπτωση, εμείς να δεις καυγάδες που ρίχνουμε συνεχώς! Πόσο μάλλον εσείς που είναι πιο ιδιάζουσα η περίπτωση!

Έφυγααα!

mGKop3.png60Jvp3.png

εγω παλι ρε παιδια γιατι δεν τα παιρνω ποτε με τη μανα μου?σαν την αδερφουλα μου την νιωθω.εχω αδερφη αλλα ειναι σαν να μην εχω...τωρα την ελενε κατι τσατρα πατρα στα γιογκικα και θελει να πα να μεινει με τους γκουρου στην ινδια....ο δε αδερφος γνωρισε μια πριν 2 μηνες και μετακομισε στην αθηνα οπως σας ειπα....το νινι τελικα σερνει τα παντα οχι μονο καραβια

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

εγω παλι ρε παιδια γιατι δεν τα παιρνω ποτε με τη μανα μου?σαν την αδερφουλα μου την νιωθω.εχω αδερφη αλλα ειναι σαν να μην εχω...τωρα την ελενε κατι τσατρα πατρα στα γιογκικα και θελει να πα να μεινει με τους γκουρου στην ινδια....ο δε αδερφος γνωρισε μια πριν 2 μηνες και μετακομισε στην αθηνα οπως σας ειπα....το νινι τελικα σερνει τα παντα οχι μονο καραβια

γιατι εισαι ενας αγγελος!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...