Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Δε νομίζω πως είναι θέμα τύχης γιατί σου λέω έχω πάρει τους γιατρούς σβαρνα και κανείς δε μου είπε τόσο. Απλά το 2100 για φυσικό κύκλο είναι εντελως παράλογο. Ειναι κάποιες κοπέλες που πάνε με φυσικό εδώ μέσα και έχω ακούσει και άλλες τιμές, λίγο πάνω λίγο κάτω οκ αλλά όχι 3 φορές πάνω! Δλδ στη κανονική διέγερση τι έπαιρνε ; Έπαιρνε κ το νεφρό μας μαζί ; Καλά που έφυγες.

1 ώρα κ 1 ώρα έλα είναι να πάω από Πειραιά Χαλάνδρι το πρωί που είναι το κέντρο 😂 Οπότε σου λέω εγγυημένα πως γίνεται. Απλά ρώτα τι ώρα ξεκινουν τους υπέρηχους να πηγαίνεις πρώτη πρώτη.

Κορίτσι εσύ τι έκανες τελικά ? Το είδατε Κ το άλλο ωαριο? Ήταν μικρό? 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Εμενα μια χαρά τρώει απο μπιμπερό.. ποσες φορές τη μέρα θηλάζεις; εγώ πολυ λίγο πια!

οσο για τα λουτρα εεεε λίγο θα μου τον κρατήσουν οι φιλες μου να κανω ενα πριβέ με τον γιωργάκη...

Τελικά μηπως ειναι καλύτερα να μεγαλώνει λίγο το πρώτο πριν κανουμε το δευτερο;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λωρα ο μεγαλος μου ειναι ζωηρο παιδακι....πολυυυυ ζωηρο...αλλα σκεφτομαι οτι σε 1 το πολυ 2 χρονια θα εχω ξεπαιδιασει και ηρεμω...θελω και τριτο τρομαρα μου....και περιοδος ακομη δεν μου ρθε....ισως γι αυτο να εχω νευρα...ειναι σαν κλιμακτηριος....εχω και κατι καουρες....ρε λες?θηλασμους εχω 5

7.00

10.00

12.00 φρουτο

14.00

18.00 μοσχαρι

21.00

24.00

και σιγουρα 1-2 μεσα στη νυχτα..πιο πολυ πιπιλα το λεμε.γεια σου γλυκουλα μου τι κανεις?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Αχ βρε Σοφάκι κι εγώ σε διαβάζω πολύ πεσμένη! Κοίτα επειδή τα παιδιά μας έχουν την ίδια διαφορά, ξέρω από πρώτο χέρι οτι τα πράγματα κάποιες φορές ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο. Και η δική μου πεθερά ήρθε τελευταία φορά χμμ κατά τον Απρίλη με Μάη! Δε με χαλάει πηγαίνουμε εμείς μία στο τόσο, παιδί να κρατήσει ποιός ήρθε? Πήγε ο άντρας μου το Σάββατο το πρωί εκεί και έφυγε 5' στο ΚΕΠ για μια υπογραφή και την άφησε στην πεθερά, πλάνταξε το μωρό! Εντάξει δε φταίει εκείνη, δεν την έχει συνηθίσει! Αλλά και στη μάνα μου δεν το συζητώ να αφήσω και τα δύο ούτε για μία μέρα, μου κρατάει κάποιες φορές τη μικρή 1 ώρα όταν ο Γιώργος είναι σταθμό για να πάω γυμναστήρια, αλλά πια βγαίνουμε το βράδυ αφού βάλουμε για ύπνο τα παιδιά όταν έχουμε νιώσει ότι μπαφιάσαμε, αλλιώς ακόμα και σε σούπερ μάρκετ ή σε γιατρό πάμε οικογενειακώς! Από την άλλη ένα θα σου πω, όταν ο μεγάλος σου ξεκινήσει σταθμό, θα δεις τη ζωή με άλλο μάτι!

Φιλάκια κοριτσάκια, μάλλον πάω για νάνι σιγά-σιγά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

λιγακι ελειψα και μιλατε για λουτρα και πεθερες:tongue::tongue::tongue:σοφακι τι κανεις???τα ζουζουνια σου??λορετα ξεχασες απο που ειμαι ε???.λοιπον ειμαι βελγοιταλοελληνιδα αλλα δηλωνω 100% τρελοκερκυραια!!!!πριν απο λιγο εβαλα την μικρη για υπνο και δεν ηθελε στην κουνια της αλλα ηθελε το κρεβατι της μαμας.εκλαιγε το σκατο με λυγμους και ο αντρας μου ηθελε να την παρει αγκαλια αλλα δεν τον αφησα.στο τελος βεβαια υπεκυψα μονο και μονο επειδη ειχα πονοκεφαλο και δεν αντεχα να ακουω κλαματα.βρε κοριτσια πως γινεται να ειναι σχεδον 9 μηνων και ριχνει κροκοδειλια δακρυα και να εκμεταλευεται???

OjQkp2.png?B89kEt5q

Γλυκουλα εισαι καλυτερα;

Σοφακι εμεις κανουμε 3-4 το πολυ πια...

δε θέλει περισσότερο ο μικρός...

Μαρινάκι δυσκολο χωρίς γιαγιάδες. εγώ εχω ενα παιδί, εναν αντρα που βοηθάει, δυο γιαγιάδες και παλι τα'χω παιξει...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

α τώρα ειδα την τζες!!!! αααααααααα εσύ εισαι ιντερνασιοναλ παιδί μου! δε θυμόμουν καθόλου για την κερκυρα!!! τώρα ομως που το λες....

εχεις κατι το ιταλικό παντως :-))))))

α και ο δικός μου το δακρυ το εχει στην ακρη του ματιου ...

αλλά ποτε δε θέλει να κοιμηθει μαζι μας...τι παιδί!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

οποτε μαρινακι με καταλαβαινεις απολυτα...του χρονου λεω να τον στειλω παιδικο...στο σαλονι πηρα η θεομουρλη μπεζ ανοιχτα χαλια!!!! ειμαι ολη την ωρα με βετεξ και καθαριζω....ειπαμε θεομουρλη.γιατρο και σουπερ μαρκετ μαζι καθε παρασκευη βολτα στο κοσμος...αλλα δεν σας ειπα το ποιο θεικο....ο αντρουλης μου κατεβαινει στις εκλογες και μετα τη δουλεια κανει προεκλογικο αγωνα...και μου ζητησε την κατανοηση μου που φευγει στις 7 γυρναει στις 10 και κοιμαται απο τις 11 εγω απο ποιον να ζητησω να με κατανοησει?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

τσακωθηκα με την μανα μου σημερα το πρωι

αχ αυτες οι μαναδες!!ειναι φοβερο το ποσο μας επηρεαζουν.λετε να κανουμε και εμεις το ιδιο στα τεκνα μας??πολυ πιθανο....

OjQkp2.png?B89kEt5q

Αλήθεια;;;; κατεβαινει;;;; πως του'ρθε τώρα αυτο;;

ε δικιο εχεις να κουραζεσαι ρε συ.

Στο κοσμος θα ερθουμε και μεις καμιά φορά... ε ολο με τη μαμά δε λεει!!!

γλυκουλα δε τα βρηκατε ακομη με τη μαμά σου;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...