Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

και μια φιλη της μαμας μου μου μιλησε και μου ειπε πως αν δεν την αγαπαω η εστω να δειχνω ετσι ο αντρας μου θα με κερατωσει....με προβληματισε...δλδ εσεις τις πεθερες δειχνετε να τις αγαπατε ακομη κι αν δειχνουν ξεκαθαρα την αδιαφορια τους?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι γιατι ειχα σκοπο να την ριξω μια κλωτσια απο τον τριτο και να μην την επιτρεψω να ξαναρθει αλλα....τελικα εριξα νερο στο κρασι μου και ειπα (μετα απο την κουβεντα με τη φιλη) να παω εγω να μην ταλαιπωρειται γρια γυναικα ....52!!!!!!!! ετων

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Κοιτα....εγω δε δειχνω ιδιαιτερη αγαπη...και πως να το κανω αυτο δηλαδη;θα της τηλ να δω τι κανει(οχι καθε μερα)της μιλαω σχετικα καλα και πηγαινουμε να τους βλεπουμε...τι αλλο δηλαδη πρεπει να κανω;;;;Δε ξερω αν θα με κερατωσει ο αντρας σμου αλλα αν με κερατωσει επειδη δε δεθχνω να αγα παω τη μανα του...συγνωμμη αλλα...απο δω παν κι οι αλλοι!ελεος δηλαδη!Αυτος δηλαδη πεθαινει για τη δικη μου μανα;;;

Τελικα ομως δε καταλαβα...θα πας ή θα ερθει;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

για τα παιδια τωρα....διπλα μου υπαρχει μια τουφα μαλλια...εχουμε καινουργιο χομπυ... να αφησουμε τη μανα μας φαλακρη γκιουλ μπρινερ παιδακι μου...μιλαμε για τρελες καταστασεις.ολη μερα τρεχω..η θα μαζευω τα φαγητα απο το πατωμα η θα προσπαθω να γλυτωσω τον μικρο απο τα νυχια του μεγαλου...η η η και να φανταστεις πως ποτε δεν ημουν ετσι..νομιζω πως ειμαι ενα βημα πριν την καταθλιψη..μου την βαρεσε τοσες ωρες ...μερες μεσα στο σπιτι(φαντασου μολις γυρισα και μιλαω ετσι)

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Αχ ρε Σοφακι μου...γιατι ετσι;;;Η μαμα σου ποτε γυριζει απο τα λουτρα;;Αφηστε λεω εγω τα παιδια κανα διημερο και πατε μονοι σας για λουτρα...αλλα εχεις το θηλασμο ομως δε μπορεις να φυγεις τοσο πολυ ε;

εστω καντε μια ημερησια εκδρομη...καπου...να ξεσκασεις λιγο...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

η πεθερα μου εχει να με παρει τηλ απο την γιορτη μου πριν 1 μηνα δλδ τι να σου πω τωρα...οχι δεν της παω τα μωρα γιατι τα πηρα.....ο λογος που δεν ερχεται ειναι γιατι ποναν τα ποδια της κι ετσι αποφασισα να της τα παω εγω...εχει να ερθει στι σπιτι μου απο τις 20 φεβρουαριου που πηραμε το μισο σαραντισμο...ειπατε τιποτις?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

θελω τοσο πολυ να παμε καπου μονοι μας.....η πεθερα μας δηλωσε πως δεν κραταει παιδι ..η μανα μου μονο το ενα...το αλλο τι να το κανω?μπορω να τα βολεψω με τον θηλασμο

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Να'μαι και γω....

σοφακι εμεις θα παμε 3 ζευγάρια σε ενα καινουριο ξενοδοχειο που ουτε ξερω πως το λενε ουτε ξερω που ειναι. Θα εχουμε και παιδιά και ελπιζω να τα καταφερουμε με τον τρελοαργυρακο μας!

ααααα δε σ'ακουω καλά! Καταρχήν ειναι λογικό να εισαι εξαρτημένη με τη μαμά σου γιατι σε βοηθαει και εχεις λίγο χρονο να ηρεμήσεις. Ομως μια βδομάδα μαζί στα λουτρα με τη μαμά μου φαινεται υπερβολικο. Εγώ θα ειχα φρικάρει δηλαδη.

Μαλλον εχεις ζοριστει λίγο με τα δυο παιδάκια, εχουν μικρή διαφορά και μαλλώνουν ε; Πιστευω οτι οταν μεγαλώσουν λίγο ακομη θα παιζουν μια χαρά μαζι.

Εγώ την πεθερά της δειχνω οση αγάπη μου δειχνει.... πιο παλιά της εδειχνα περισσότερο αλλά οταν της δινεις θάρρος αγριέυει και τώρα την έχω απο μακρυά...

Λουτρα πως κανεις; με το μαγιο; επισης μπορεις να κλεισεις πριβε;

Ελενάκι μου να κανονισετε να πατε με τον αντρουλη σου

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Σοφάκι απαράδεκτη που δεν κρατάει εστώ το ένα...Είναι και πολυ νεα γυναικα. Τι να πω ρε παιδί μου, αλλες παρακαλάνε. Με το θηλασμό πως θα τα βολέψεις; για πες και μενα μπας και παω πουθενά με τον αντρουλη.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Βεβαιως και μπορεις να κλεισεις πριβε!!!και φυσικα...κανεις ειτε με μαγιο....ειτε χωρις!(μονο στο πριβε ομως!χααχαχ)ειναι τελεια...αλλα...το μωρο τι θα το κανετε;;;;;κανει να μπει;

rssOp2.pngDiP1p2.png

ηταν να παμε μια εκδρομη στην αμφισσα για 3 ημερο και ρωτησα την παιδιατρο τι να κανω....για το μωρο δινεις απο την τραπεζα...η ξενο αν δεν εχεις κι εσυ εισαι με το θηλαστρο ανα χειρας....πρεπει ομως να μαθει να τρωει με μπιμπερο γιατι εμενα δεν ξερει

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...