Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Αχ, θέλω πολύ μωρέ, αλλά έλα που ο δικός μου έχει ταλιμπανιάσει άγρια τώρα τελευταία και θέλει όλο αγκαλιά και τώρα που κοιμήθηκε έλεγα να σιδερώσω, αλλά μάλλον η πρόθεση θα μου μείνει!

κοιτα...αμα ειναι να σιδερωσεις...οκ....αλλα πεστο να σου στειλω και τα δικα μου αμα ειναι!:):):D

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χα, χα!!! Μωρέ κι εγώ μέχρι στου Ζούμπερη να πάω (που παρεπιπτόντως δεν ξέρω ακριβώς πού πέφτει:tongue::tongue::tongue:), βολεύομαι!!!

Ο λόρδος μια χαρά, από χθες λέει όλο μπαμπά, μπαμπά!!! Αχ, άλλος τον ξεσκατίζει κι άλλος παίρνει τα έύσημα!!

αντρες παιδι μου!!!!πεταμενα λεφτα!!!χαχαχαχαχα!!!!!ο δικος μου στην αρχη ελεγε μπαμπαμπαμπα αλλα τωρα το γυρισε το τροπαριο και ολη την ωρα ειναι μαμαμα ειδικα οταν θελει αγκαλια αλλα και νανανα νανανα(λες να ειναι κανενα σουξε και να μη το χω υπ΄οψιν;;; ) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

κοιτα...αμα ειναι να σιδερωσεις...οκ....αλλα πεστο να σου στειλω και τα δικα μου αμα ειναι!:):):D

άσε ρε συ, δεν με αναγνωρίζω. το ράφι που τα βάζω έχει στουμπώσει. Σε λίγο θα χρειαστώ αυτό το μηχάνημα για να συμπιέζει τον όγκο τους. εντωμεταξύ ο μικρός μόλις ξύπνησε με πολύ κλάμα και τώρα γράφω με το ένα χέρι!!!!

Διαφημίσεις

αντρες παιδι μου!!!!πεταμενα λεφτα!!!χαχαχαχαχα!!!!!ο δικος μου στην αρχη ελεγε μπαμπαμπαμπα αλλα τωρα το γυρισε το τροπαριο και ολη την ωρα ειναι μαμαμα ειδικα οταν θελει αγκαλια αλλα και νανανα νανανα(λες να ειναι κανενα σουξε και να μη το χω υπ΄οψιν;;; ) :) :) :)

ααααα, τί ωραία!! θέλω να ακούσω κι εγλω μαμάαααααα!!!! θέλω να το ακούωωωωωω!!! πούλα δικαιώματα στη heaven, δεν ξες ποτέ!

αμαν το πουλακι μου......οταν ξυπνανε και σφαδαζουν σου ματωνουν τη καρδια ρε γμτ...

ναι το μαναράκι μου. τώρα τελευταία το κάνει συχνά... λες να είναι από όνειρο, ή μήπως ανυπομονεί να δει τη μανούλα???

το δευτερο το δευτερο!!!χαχαχαχα παντως ο δικος μου οταν ξυπναει,αν τον παρω σταματαει ,με το που θα τον αφησω στο μπαμπα του τα ξαναμπηγει!!!χαχαχαχα!!αλλος ειναι μαμακιας!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Έτσι θέλω να πιστεύω κι εγώ!!! Εντωμεταξύ ο δικός μου όταν ακούει το τραγούδι "baby i want you like last summer", ξεκαρδίζεται στα γέλια!!!:tongue::tongue::tongue: Του το είπα πάλι και να σου χαχαχα!!!

Ελενίτσα σε φιλώ, άρχισε το 2ο πακέτο γκρίνιας και παραπόνου σε "λα ματζιόρε"!!! Bye!!!

ελα ρεεεεεεεεεε αχαχαχαχα !!!ψυχουλα μου...ποιος ξερει τι τον κανει να γελαει...αχ αυτα τα γελακια τους!!αγγελουδια ειναι μωρε!!μονο τα φτερα του λειπουν!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο εμενα!!!φαινεται ειναι η μερα σημερα που δεν παει σε καμμια καλα...τσακωθηκα και εγω με την μανα μου και απο τα νευρα μου κανω δουλεις!!!

εχω κανει τα παντα και ακομα νευρα εχω!!!

τι κανετε εσεις?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

υπομονη γλυκουλα μου!!!!!εδω τσακωνομαι εγω που τη βλεπω μια στο τοσο οχι εσυ που ειστε και ολη μερα μαζι!!!

τα ιδια....εσεις;;τι κανει ο Ευθυμης μας;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

ηρθα ειδα ηλιο και ειπα να παω για ψωνια πηγα mothercare και πολυ ωραιο υπνοσακο και φανελακια πηραμε παππουτσακια και πολυ ωραια ρουχαλακια τελεια εψαξα να βρω και το βιβλιο αλλα δε το βρικα και το εκανα παραγγελεια αυταααααααααααααααα

καλα λεει ο αντρας μου οτι δε κανει να εχω λεφτα στα χερια μου χιχιχιχιχι

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...