Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελα ηρταααα!!!γιατι εγω πως ημανε τοσην ωρα μονημ΄;;;;; :)

Τον βαφτισα,Αναστασιο,Ανασταση τον φωναζουμε!

καλα ειμαστε δοξα το θεο,ειναι σβουρας δε καθεται πουθενα και γυρναει ολο το σπιτι!!Αν και βαρυ μωρο,καλα τα παει!! :) Προχτες αφησε τα χερακια του κι εκανε ενα βηματακι μονος του αλλα αυτο ητανε μπουχαχαχαχα!!!Εσενα ο Παυλιτος σου;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

κοριτσαι καλημερα σημερα εχουμε εμβολιακι...χτες δεν ημουνκαι πολυ καλη παρεα...εμαθα ασχημα νεα το μωρο απο μια φιλη μου και της κουνιαδας μου παλλινδρομησαν και εχω μια ψυχολογια σκ@τ@

Διαφημίσεις

Αχ Ιωαννα μου....τι να πω...σε αυτες τις περιπτωσεις τα λογια ειναι περιτα...κι εγω εμαθα προχτες το μωρο μια γνωστης μετα απο πρωορο τοκετο..δε τα καταφερε....δυσκολα....:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Άντε ρε κορίτσια επειδή και η δική μου διάθεση δεν είναι η καλύτερη σήμερα, μπήκα να διαβάσω δικά σας ευχάριστα και να ανέβω, αλλά με αυτά τα νέα για τα μωράκια...άστα να πάνε.

Τέσπα το μόνο καλό σήμερα είναι ότι επιτέλους έχουμε ήλιο! Δεν τον θέλω το Χειμώνα και ειδικά τη βροχή με τίποτα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κι εδω ηλιο....εγω προσωπικα δεν ειδα ΚΑΝΕΝΑ ακραιο καιρικο φαινομενο....τζαμπα η αναστατωση.....εγω θελω και χειμωνα και κρυο και χιονια!!! :):) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ωραία πάρτε στη Θεσσαλονίκη βροχές, κρύο να κρατήσουμε τον ήλιο και το χιόνι το μοιραζόμαστε! :)! Εντομεταξύ λες και χάλασε ο καιρός για να μας χαλάσει τα σχέδια για τη συνάντηση και τώρα που έφυγε η Μανιταροοικογένεια χαρά Θεού!

mGKop3.png60Jvp3.png

τι να πω ρε μαρινακι....κριμα πραγματικα που δε βρεθηκατε.....τουλαχιστον αρχισε η Λορετα γυμναστηριο...κατι ειναι κι αυτο!χαχαχαχα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στα πολύ γρήγορα! Ρε παιδιά αν έχουμε το θεό μας, τί καλό καιρό που έχει σήμερα και τί σκ*τά καιρό που είχε χθες!!! (Μανιταράκι μη μου πεις πως συγγενεύεις με την οικογένεια Μητσοτάκη!!!).Για τη συνάντηση ούτε εγώ μπόρεσα να έρθω με τέτοιο κατακλυσμό, αλλά και πάλι από ότι κατάλαβα δεν είχε ειπωθεί και κάτι συγκεκριμένο μέχρι την τελευταία στιγμή. Μάλλον θα έπρεπε να το είχαμε χειριστεί διαφορετικά και να είχαμε ορίσει από πριν μία συγκεκριμένη ώρα για να φροντίσει να κάνει η κάθεμιά το κουμάντο της. Τέσπα, την επόμενη φορά θα οργανωθούμε καλύτερα.

Ιωάννα μου λυπάμαι για την κουνιάδα και τη φίλη σου... Τα λόγια είναι περοττά.

Χρόνια πολλά στα παιδάκια σας Στέγια και Λορέτα!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑ, Λορέτα να σου πω, μη νομίζεις πως γλίτωσες τώρα που άρχισες γυμναστήριο. Στην επόμενη συνάντησή μας θα πρέπει να ξεκινήσεις κανένα μάι τάι, α,α όλα κι όλα!!!! Το νου σου!!! Είδες βρε? Θα φροντίσουμε εμείς να γίνεις θεά!!!:P:p:p

Παρεπιπτόντως πότε θα χάσω αυτά τα 4 ρημαδοκιλά??? Μάλλον όταν σταματήσω να τρώω κρουασάν, λέμον πάι και τσουρέκια, δηλαδή βράστα Χαράλαμπε πότε, μάλλον ποτέ!!!

ΑΑΑΑΑΑΑχ και κάτι άλλο!!! Ανυπομονώ κι εγώ να έρθουν τα Χριστούγεννα να ντύσω το γλυφιτζουράκι μου Άγιο Βασίλη, ή καλικαντζαράκι!!!! Έχω και δύο σαλιάρες που είχα αγοράσει πέρυσι on line από τα mothercare, που λένε my first christmas και όλο τις κοιτάω και περιμένω πως και πως να τις φορέσουμε!!!

Γεια σου πρινσι μουυυ!!!Γιατι στα γρηγορα;;φευγεις;;;;;μεινεεεεεεε μονη μου ειμαιιι!!!σημερα εχω χρονο και δεν ειναι καμια μεσα γμτ!! :(:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κι εδω ηλιο....εγω προσωπικα δεν ειδα ΚΑΝΕΝΑ ακραιο καιρικο φαινομενο....τζαμπα η αναστατωση.....εγω θελω και χειμωνα και κρυο και χιονια!!! :):) :)

Καλημέρα Ελενίτσα!!! Από αυτά που διαβάζω μάλλον διακοπές στο Κσταντ θέλεις για να βρεις όλα αυτά μαζί!!!

Γεια σου πρινσι μουυυ!!!Γιατι στα γρηγορα;;φευγεις;;;;;μεινεεεεεεε μονη μου ειμαιιι!!!σημερα εχω χρονο και δεν ειναι καμια μεσα γμτ!! :(:)

Αχ, θέλω πολύ μωρέ, αλλά έλα που ο δικός μου έχει ταλιμπανιάσει άγρια τώρα τελευταία και θέλει όλο αγκαλιά και τώρα που κοιμήθηκε έλεγα να σιδερώσω, αλλά μάλλον η πρόθεση θα μου μείνει!

αχ πρινσι μουυυυυυυυυυυ τι ειπες τωραααααααααααααααααααα!!!!!!καλα...κι εδω στον Αγιο Αθανασιο βολευομαι δε χρειαζεται να παω τοσο μακρια...αλλα πουυυυυυυ :)

Τι κανει ο λορδος σου;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...