Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο χαρά!!!! αντε να παιρνουμε σειρα και οι υπολοιποι φαφουτηδες!!! χιχι!!!

Παιδιά σας λέω τους στοχους για να σας εχω συμμάχους!!! να ντρεπομαι να τους αθετησω!

Στελλιτσα εσεις προχωρησατε με τα δοντάκια ε!!!!

Και γω θέλω να ερθουν χριστουγεννα! τα πρώτα με το μωρό μου! θα ντυθει ο γιωργος Αη βασίλης!!! λετε να καταλαβει τιποτα ο μικρός;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

λορεττα καλα εκανες και εθεσες στοχους για να υποστηριζουμε η μια την αλλη!!!!οσο για τον μικρο ειμαι σιγουρη οτι θα το καταευχαριστηθει τον δει τον Αη Βασιλη!!εγω λεω να ντυσω την μικρη αγιοβασιλιτσα καθως και να τηρησω το εθιμο και να αφησουμε στο τζακι μπισκοτα και γαλα για να ξεκουραστει ο Αη Βασιλης και να μας δωσει καλο δωρακι;)

OjQkp2.png?B89kEt5q

Όπως βλέπετε είμαι εδώ οπότε συνάντηση γιοκ, τουλάχιστον για μένα!

Μπαίνουμε σιγά-σιγά σε mood Χριστουγεννιάτικο? Εγώ θέλω να μπούμε για τα καλά στο Νοέμβρη για να το συνειδητοποιήσω αυτό!

Με γεια τα καινούρια σας δοντάκια Χαρούλα και Στεγία!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

μολις τελειωσαμε την σουπιτσα μας.ναι η φωτο ειναι του γαμου που χορευουμε τον πρωτο χορο με το που μπαινουμε στο κεντρο.ενοειται δεν γινονταν χωρις την συνοδεια της μπεμπας.αχ συγκινηθηκα παλι....(θα βαλω και αλλες οταν τις παρω απο τον φωτογραφο)

OjQkp2.png?B89kEt5q

Γεια σα τσουπρες!!

Λορετακι σε βρισκω πολυ αποφασισμενη!!!!

Χαρα με γεια το δοντακι σα ματακια μου!!!

Μαρινα κριμα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....:(

Τζεσικα ψωνισε καλε παπα τελικα;;;

ξεχασα τιποτις;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

γεια βρε ελενακη!!!ψωνισαμε 3 καλτσον γκρι-φουξια-μωβ και ενα σετακι φουστιτσα καρω μαυρο-φουξια με φουξια μπλουζα.α και ενα μπολερο μαλλινο μωβ.παπουτσια βαριομουν να κοιταξω σημερα,αυριο παλι.εσυ τι κανεις.ειχες πολυ δουλεια σημερα γιατι δεν σε πολυ ειδα στο καφε??

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

καλησπερα σας!!!!

στεγια και λωρα να χαιρεστε τα αντρακια σας!!!!

στεγια και χαρουλα με γεια τα δοντακια.καλες μασες!λωρακι μαλλον ο αργυρακος θα καταλαβει καποιον με κοκκινα να πηγαινοερχεται στο σπιτι και μαλλον θα θελει να τραγουδησει στον μπαμπα του το παρακατω τραγουδακι..... http://www.youtube.com/watch?v=iAvl4Id1dUo

μαρινα παρα ηταν μακρια το mall για τετοιο καιρο.μιλησα με την πρινσι και το μανιταρακι .το μανιταρακι μας πεταει στις 6 παρα για το νησι.καλο ταξιδι να εχουν οι κυριες.κριμα που και παλι δεν μπορεσαμε να τις δουμε.εχετε χαιρετισματα πολλα.

τζεσικα με γεια τα ρουχα της μπουμπους!!πολυ ωραια δειχνει η φωτογραφια σας.μοναδικες στιγμες αλλα αξεχαστες

4ywWp2.png

καλησπερα σας!!!!πως ειστε?με αυτο τον χαλια καιρο δεν μπορουσαμε να παμε καμμια βολτα σημερις...

χαρα δοντακι ε???μπραβο σας!!!

στεγια και λορεττα χαρουμενα μηνογενεθλια!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Είμαι εγώ γλυκουλα αλλά φτιαχνω ενα αλμπουμ για το μικρό και παιδευομαι!!! ειναι απο αυτά που τις κολλάς τις φωτογραφίες! Εχουμε απειρες και ολες στον υπολογιστή και ειναι κριμα!

τι κανετε;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...