Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερες!!!!Βλεπω ειχατε κουςκους χτες το βραδυ!! :)

Μαρινακι μου κοιμισε την σε κανα τριωρο δε θα θελει λες;;;Θα παρει ετσι δυναμεις και αυτη και εσυ!

Αχχχ τι να ρπωτοσχολιασωωωωωω!!!

Εγω γιο γιο απο τωρα ουτε να το διανοηθω!!!!Εκτος του οτι δε θα κατσει γιατι...γενικοτερα δε καθεται ουτε στο κ@λο του...αλλα μου φαινεται βουνοοοοο το να μπω απο τοσο νωρις σε αυτη τη διαδικασια και ντυσε ξεντυσε και βαλε και περιμενεκαι απασχολησε τον για να καθεται..και περιμενε....απαπααααααααααα χαρας το κουραγιο σας Μαρινα μου....εμενα ο μεγαλος καθαρισε στα τρια γιατι στα δυο ειχαμε κανει επεμβαση για φιμωση και δεν ηθελε καθολου το παιδι,ετσι καθαρισε στα τρια σε μια μερα!για να μη πω σε μιση!!!παρα πολυ ευκολα!Για το αβοκαντο δεν εχω ιδεα...μια φορα δοκιμασα και κοντεψα να ξερασω ...δε μου αρεσε καθοοοολου!Δεν αμφιβαλλω ομως οτι ειναι πολυ πολυ θρεπτικο γιατι συνηθως....τα υγειηνα και θρεπτικα δε μου αρεσουν!χαχαχαχα

Τι αλλο;;;;Εμεις χτες πηγαμε στους νονους μας και μετα γυρισαμε βαλαμε τα πιδια για υπνο και ειδαμε dvdακι!

Επισης!Χιλιοχρονα τα μωρακια μας που γινανε 9 μηνων και να πω επισης οτι τα παιδια σου Μαρινακι ειναι πολυ πολυ γλυκα και ομορφα και να τα χαιρεσαι κοριτσι μου!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι τρίωρο Ελενάκι μου τώρα θα της δώσω τα φρούτα και θα τη βάλω για ύπνο! Μόνο που οι άντρες μου θέλουν βολτίτσα οπότε ελπίζω να κοιμηθεί στο καρότσι της ή μήπως καλύτερα να μείνω εγώ μαζί της να κοιμηθούμε αγκαλίτσα και να πάνε οι άλλοι μόνοι τους?

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημεεεεεεεεεεερααααααααα!

νυστααααζωωωωωω

αμαν βρε μαρινάκι, το ματιάξαμε το κουκλι σου!!! πάντως φαινεται και πιο ψηλή και σιγουρα πιο αφράτη απο τα κιλά που εβγαλε η γιατρός...

Τι τραβάνε και αυτά τα καημενα για να μεγαλώσουν! ευτυχώς δε τα θυμουνται μετά. Εγώ παντως θα καθομουν σπιτι και θα κοιμομουν σιγουρα. Τωρα μολις βαλαμε τον μικρό για υπνο και παω ξανα να ξαπλώσω...Το βράδυ μ'εφαγαν τα κουνουπια.

Εμας ο νονος μας απο τη βάφτιση εχει να δει τον αργύρη...τι να πω!!!!!

τελος παντων!

Το πρωί μολις ξυπνησα ειπα σημερα να φαω πιο υγιεινα (γιατι χθες το παρακαναμε με τα παγωτα και τα φαγητα) και ο αντρας μου μου ειχε φερει μπουγάτσα (μιαμιση μεριδα παρακαλω).... αααααααχχχχχχχχχχ εγινα αισιως 65 κιλά....

πάω για νανι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα κοριτσια μου!!!τελικα δοξα τον θεο δεν ηταν τιποτα με την κουμπαρα μου.στομαχικη διαταραχη απο το πολυ φαγητο.το πε και το κανε το οτι θα τρωει πολυ και χωρις τυψεις αλλα το παρακανε.παω τωρα να την δω για την μαλωσω που μας κοψοχολιασε.τα λεμε αργοτερα,φιλακια.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Αφού ήταν μόνο αυτό Τζέσικα, πάλι καλά!

Λορετάκι από κιλά μια από τα ίδια εκεί κολλημένη μετά τις διακοπές! Πριν τσάκισα 5 τρουφάκια αφού είχαμε φάει κινέζικο για ποιά δίαιτα μιλάμε??? Τελικά το πρωί μας έβαλε όλους ο μικρός για ύπνο κι εκείνος έπαιζε, αυτό δε μου έχει ξανασυμβεί να είναι μόνο του το παιδί κι εμείς να κοιμόμαστε! Μετά βγήκαμε βολτίτσα, οπότε αν καταφέρουμε τώρα θα ξανακοιμηθούμε! Φιλιά!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας κοριτσακια!ελπιζω να ειστε ολεεεεεες καλα.τι ωρα εχετε πει για αυριο?η μηπως ακομα δεν εχει κανονιστει?θα ερθει καμια κυρια με τον συζηγο μηπως?ρωταω για να ξερω αν ειναι και ερθει κανενας πατερας να φερουμε και τον εδικο μας

4ywWp2.png

Ειρηνάκι κατά τις 2-2.30 είχε πει το μανιταράκι αλλά επειδή εγώ δεν είμαι ακόμα 100% σίγουρη δεν έχω πάρει να συνενοηθούμε για περισσότερες λεπτομέρειες. Αν έρθω θα είμαι μόνη μου, γιατί η μικρή εκείνη την ώρα τρώει και κοιμάται. Ποιά άλλη κοπέλα θα έρθει?

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου!Χαιρομαι που ξεκουραστηκατε!Κι εγω κοιμηθηκα 12.00-14.00!!!Πριν απο λιγο φαγαμε και τωρα παω για καφε στη γειτονισα!!Φιλια σε ολες!!! :)

Κανονιστε βρε να βρεθειτε!Μη χασετε την ευκαιρια!!! :) :) :) Μακαρι να μπορουσα κι εγω!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μενα...

ξεκουραστηκα δε μπορω να πω! ο αντρας μου βεβαια ψοφησε και ο μικρός δε κοιμηθηκε (εχει να κοιμηθει απο τις 12μιση το πρωί!)....

νιωθω μια μικρή μελαγχολία που αυριο ειναι δευτερα!!!

Πρέπει να μπω σε ενα προγραμμα γενικά και δεν ειμαι σε φαση.

Μαρινάκι επαιζε μονος του ο μικρός; απιστευτο!!! Αχ θέλω ΚΑΙ κινέζικο ΚΑΙ τρουφάκια...

σλουρπ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλησπέρα τσουπρίτσες!

Αχ, τουμπάνιασα από το φαγητό το μεσημέρι!!!:P:p:p

Για πείτε για αύριο γιατί δεν κατάλαβα καλά. Είπατε γύρω στις 2:30 εκεί που είχαμε συναντηθεί και την άλλη φορά?

καλησπερα...πως ειστε?εμεις ειχαμε μια χαλια νυχτα διαρκως ξυπνουσε και εκλαιγε και δεν ηρεμουσε με τιποτα και μια χαλια μερα και παροτι τον πηγα και βολτα δεν ηρεμησε...δεν ξερω τι ηταν παντως τυραννηθηκε πολυ!!!ντεπον του εδωσα τελικα το απογευμα για να ηρεμησει και ευτυχως ηρεμησε λιγακι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...