Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλησπέρααααααααααααααααααααα

Τζέσικα τι ήταν αυτό με την κουμπάρα?Άντε μωρέ κανα κολλικός θα είναι....

Μαρίνααααααα που πήγε η Τοσοδούλα?Μια κουκλάρα ΄γιγαντίνα βλέπω!!!Φτού σκόρδα και στα δυόο σου (αγαπημένα αδερφάκια) ζουζουνάκια....

Τα είδα στο φέις...

Εμένα παραμένει ένα πολύ ήρεμο ζυζουνάκι που χοροπηδάει ,κάθεται στο πάρκο,σηώνεται και χορεύει και γενικά δε κλαίει....

Είμαι πολύ ευτυχισμένη!!!

Πηγαίνει σε αγκαλιές αλλά αν με δει και δε κάνω κάτι και κάθομαι θέει να φύγει από την αγκαλιά να έρθει να χορέψει....

Εντωμεταξύ περένθεση τα πεθερικά που τον βλέπουν αραιά και πού αντί να χαρούν να τον παίξουν με το που αρχίσει να χοροπηδήει μετά από το πρώτο 5 λεπτο αρχίζουν"εσύ δε κουράζεσαι?"και τον βάζουν καθιστό και αυτός τα πάιρνει....."τι έχει βρε Στέλλα ,δε την θέλει τη γιαγιά/παπού?αμ δε σε φέρνει η μαμά"το παιδί θέλει όρθιο αμ πως τι θέλετε κούκλα να σας πάρω μια στα τζάμπο....

χαχαχαχαχαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο στον Ιωάννη που ειναι καλό παιδακι...και δεν κλαιει, γιατι εμεις το εχουμε μαθει τώρα με το κλαμα...αααααααααααααααα

γλυκουλα τι να πω για τον ευθυμη, ζωηρουλης και αυτός! εμενα παιζει με τα συλλεκτικά cd του μπαμπά του !!!

Μαρινάκι και γω ηθελα να το πω οτι η μικρή σου μου φαινεται πολύ αναπτυγμένη! ο δικός μου εχει το μισο ποδαράκι (αααχχχ πως θα τον παντρεεεψωωωω, θα του δώσω προικα το φαρμακειο, καποια θα τον πάρει, δε μπορεί)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Έλα βρε εγώ δε μπορώ να πιστέψω πως είναι τόσο γκρινιάρικα..

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Αμέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Γλυκούλα...όποτε θέλεις!!!

Και μια και το είπα εγώ δε θα μπορέσω την Δευτέρα αλλά την Τετάρτη το απόγευμα θα είμαι στο Σ.Ε.Φ. είναι καμία κοντά?

cIhqp3.png

9knMp3.png

με την στρατα που ειναι ψηλα και παταει στις μυτες των ποδιων του και το τραβαει και βαζει μεσα το κεφαλι του!!!!

λενιω για αυτα και αυτα σου ελεγα οτι δεν θελω να τον βαλω στην στρατα.φτανουν σημεια που δεν πρεπει

4ywWp2.png

Ο μικρός ακόμα να κοιμηθεί..... Απίστευτο. Κάτι πάει να γίνει τώρα, για να δούμε!!!

Μαρίνα, μήπως να πληρώνουμε τον άντρα σου με το μήνα να αναλάβει σε όλες μας τη γκιογκιοκατάσταση???? Γιατί μου φαίνεται πολύ άθλος, μπράβο του!!!!!

Γλυκούλα ο Ράσελ εξελίσεται σε Ντένις ο τρομερός!!!

Τζέσικα,εύχομαι όλα να είναι καλά για την κουμπάρα σου! Πάντως αν είναι παρηγορητικό, θυμάμαι κι εμένα κάπου εκεί γύρω στην 20-22 εβδομάδα, με είχαν πιάσει κάτι έντονες κράμπες στην κοιλιά σαν ψευτοοδύνες και τα είχα δει όλα :o:o:o!!!. Με είχαν ταλαιπωρήσει για 15 μέρες περίπου, και μετά με έπιαναν αραιά και που. Θέλει μόνο ξεκούραση. Είμαι σίγουρη πως κάτι τέτοιο θα είναι. Θυμάμαι η πρώτη με είχε πιάσει την ώρα που έστηβα τη σφουγγαρίστρα. Μήπως είναι αλλεργία στις δουλειές του σπιτιού? Γιατί όχι???

Α, και κάτι άλλο, ο γιατρός μου είχε δώσει τότε buscopan για τις κράμπες.

Διαφημίσεις

Στέγια να δεις η μάνα μου όταν τον παίρνει αγκαλιά και περάσουν 10 λεπτά και αφού την έχει εξαντλήσει γιατί στριφογυρίζει σα σβούρα, πετάει τη μαγική ερώτηση: "Μήπως είναι η ώρα να κοιμηθεί?". Μπουάαααααα, θα'θελε!!!!!:P Έχει πολύ πλάκα γιατί έχει γίνει σλόγκαν. Μωρέ μεγάλωσαν κι αυτές (οι γιαγιάδες) και μάλλον η υπομονή πήγε περίπατο!

Καληνυχτούλα και από μένα!!!

Καληνύχτα κοριτσάρες...

Πρίνσυ θεά η μάνα σου!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημέεεεερα! Τι κάνετε? Εγώ καρακουτουλάω! Το χειρότερο βράδυ της τοσοδούλας χτες, καλέ η γιατρός τελευταία φορά την έβγαλε 69εκ και 7.360 νομίζω, λέτε να έγινε τώρα γιγαντούλα? Μακάρι γιατί κι εμένα μου φαίνεται ότι έχει αφρατέψει λίγο! Μου φαίνεται ότι τη μάτιασα χτες γιατί πραγματικά είναι πολύ ήρεμο μωρό (πραγματικά Γλυκούλα επειδή είχα ένα ήσυχο και ένα χμμμ γκρινιαρούλη δεν είναι όλα τα μωρούλια καλόβολα!) και ξύπνησε περί τις 12 φορές ή ίσως και παραπάνω! Δεν ξέρω τι έχει είναι άλλο ένα δοντάκι που την παιδεύει, ευτυχώς τις περισσότερες φορές σηκωνόταν ο μπαμπάς της και της έδινε πιπίλα και κοιμόταν αλλά μετά από λίγο ουαααα πάλι! Φταίω κι εγώ βέβαια γιατί μέσα στη θολούρα μου κατά τις 2.30 αποφάσισα να της δώσω ντεπόν αλλά μπέρδεψα τη σύριγγα και αντί για 3,5 μλ της έδωσα 0,35 (τζίφος δηλαδή)! Στις 6 της ξανάδωσε ο άντρας μου κανονικά αυτή τη φορά και ηρέμησε, όμως 8 την ξύπνησε ο Γώγος κι αυτό ήταν! Πώς θα βγει η σημερινή μέρα δεν ξέρω!

Πρίνσιιιιι πολύ νυστάζει το παιδάκι σου ε? Χαχαχα! Καλό!

Επίσης χτες γνώρισα μία μανούλα που το κοριτσάκι της 11 μηνών πέραν του ότι χειροκροτούσε, έκανε κούκου τσα, παλαμάκια έλεγε μπαμπά, μαμά, παππού κ.α.! Σούπερ η μικρή, αλλά μου έλεγε η μαμά της ότι κάθε βράδυ ξυπνάει ανα 20'!!!! Αρα καλά είμαστε οι υπόλοιπες!

Κορίτσια από εδώ και πέρα, οι ζημιές θα ξεκινήσουν για τα καλά, αλλά όπου έχουμε κάτι επικίνδυνο και στην κουζίνα υπάρχουν ειδικά κλιπς για να κουμπώνουν τα ντουλάπια και οι συσκευές! Σιγά-σιγά προμηθευτείτετα. Από τα jumbo δεν έμεινα ευχαριστημένη, εμείς τα πήραμε από τα πράκτικερ.

Εγώ για τη συνάντηση μάλλον θα τα καταφέρω, σήμερα θα συνενοηθώ με τη μαμά μου και θα σας πω.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...