Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Νομίζω σε τεχνητό κύκλο δεν κάνεις ωορρηξία; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου, μη σου πω και ψέματα. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου και συζήτησε το μαζί του. 

@dimitra κάπου μου είχες απαντήσει για την κυστικη ίνωση αλλά πολλές οι αναρτήσεις μετά κ κάπου το έχασα!Σ ευχαριστω όπως κ να χει.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γλυκουλα πολλά εχουμε να τραβήξουμε...

Μαρινάκι ο γιος σου ειναι ζωηρουλης;;;

ειδικα εγω πααααρα πολλα!!!απο τωρα φαινεται!

αν δεν γινει το δικο του ξεσηκωνει τον κοσμο και κανει πολλες αταξιες με την στρατα!!αστα..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουου να μαι και εγω ψοφια παλι σημερα και αυριο το πρωι κατα της 10θα ερθε ι η κουμπαρα μου με τα μικρα της...παντζουρλισμος θα γινει....τζεσικα ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο με την κουμπαρα σου...εγω γιογιο με την μαρια κοψαμε οριστικα 29μηνων..ηθελα νωριτερα αλλα με την κοιλια σρο στομα δεν μπορουσα να σκυβψ...εν το μεταξυ μια ηαδερφη του αντρα μου εχει γενεθλια και τα κανει στο σπιτακι που εχουν στην ταρατσα και εχει καλεσει τους συμαθητες της και γινετε χαμος.ελπιζω μεχρι της 12να τα κλεισουν γιατι θα παω πανω και θα τους τις βρεξω...

εμενα ρε κοριτσια με εχει μπερδεψει πολυ αυτο το παιδι..εκτος του οτι ακομα ξυπναει την νυχτα 3-4φορες για γαλα να πειναει αραγε η συνηθεια??παντως το πινει ολο..!:shock: επισης θελει εδω και 2-3μερες να τον εχω συνεχεια αγκαλια και ειναι και βαρυς πανε τα χερακια μου...οπως επισης θελει μονο εμενα και κανεναν αλλον μολις δει καποιον αλλο κλαιει η αμα τον εχει πχ η κουνιαδα μου αγκαλια μολις με δει κλαιει να τον παρω

Αυτό το κλαίει για να τον πάρεις το κάνει και η δικιά μου! Είναι μερικά παιδάκια λίγο πιο μαμάκηδες φαίνεται! Καλέ άσε τον άντρα σου να φυλάει τα παιδιά και πήγαινε στο πάρτυ!

Ο γιος μου Λορετάκι μέχρι 18 μηνών, αλλά ειδικά μέχρι 10-11 που περπάτησε ήταν -ζωή να έχει- απίστευτα ζημιάρης, γκρινιάρης και ζωηρός! Τώρα τελευταία -ελπίζω να μην είναι μόνο φάση- έχει γίνει πολύ καλό παιδάκι! Τα σκόρδα πού είναι?

Σας αφήνω πάω για dvdάκι! Καλό βράδυ σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό το κλαίει για να τον πάρεις το κάνει και η δικιά μου! Είναι μερικά παιδάκια λίγο πιο μαμάκηδες φαίνεται! Καλέ άσε τον άντρα σου να φυλάει τα παιδιά και πήγαινε στο πάρτυ!

Ο γιος μου Λορετάκι μέχρι 18 μηνών, αλλά ειδικά μέχρι 10-11 που περπάτησε ήταν -ζωή να έχει- απίστευτα ζημιάρης, γκρινιάρης και ζωηρός! Τώρα τελευταία -ελπίζω να μην είναι μόνο φάση- έχει γίνει πολύ καλό παιδάκι! Τα σκόρδα πού είναι?

Σας αφήνω πάω για dvdάκι! Καλό βράδυ σε όλες!

ωχ καταλαβαμε!!!θα μου το ριμαξει...δεν πειραζει ας ειναι καλα!!!

γεια σου μαρινακι..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ευχαριστω γλυκια μου.

μαλλον μας εχουν παρει τον αερα τα μικια μας και κανουν οτι να ναι.καλα ρε λωρα ορθιος θηλαζει?????ελπιζω να μην σε κανει τιραμολα

καληνυχτα μαρινα

4ywWp2.png

και μενα ειναι ατακτος και οταν κανει ζημια γελάει. Επισης αν κατι δε του αρεσει, πχ να τον ντυνουμε, κλαιει...δε μ'αρεσει αυτό και δε θέλω να διεκδικει με το κλάμα πράγματα. Βεβαια ακόμη ειναι μικρός.

Ιωάννα μου πιστευω οτι δε πρέπει να τον ταιζεις ΚΑΘΕ φορά που ξυπνάει το βράδυ. Δηλαδη του δινεις γάλα 3-4 φορές μες στη νύχτα; δε θα σταματήσει ποτε να ξυπνάει. Ξεγελασε τον με λίγο νερο, εμείς ετσι καναμε.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

εμενα οταν θελει να κανει αταξια με κοιταει λοξα γελαει και συνεχιζει ακαθεκτος!!!

δεν τον νοιαζει αν του φωναξω η τον δειρω...τιποτα!!

εμενα παει και ανοιγει τον φουρνο της κουζινας και τον φοβαμαι....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Ειρηνάκι μου τι κανεις;;; γινεται ο ίδιος τιραμολας (μα που τον θυμηθηκες)

Ιωάννα μου εχει μάθει γιαυτο κλαιει. Δε μπορει να πεινάει τοσο πολυ! τι να πω, μειωνε του την ποσοτητα λιγο λιγο καθε βραδυ...

εμενα γενικά καθετε στις αγκαλιές μια χαρά. Δεν ειναι μαμακιας και γενικά ειναι ανεξαρτητος πολυ. Μ'αρεσει απο τη μία απο την άλλη τον θέλω λίγο κολλημένο πανω μου..ααααααχχχχχχχχχ χαζομαμάαααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...