Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

αχ βρε κοριτσια μολις ηρθα σπιτι.ξινο μου βγηκε το σαββατοβραδο:cry:ηταν να παμε για φαγητο στην κουμπαρα μου η οποια ειναι εγκυος στην 20η εβδομαδα και με παιρνει τηλ ο κουμπαρος μου και μου λεει οτι ειναι στο νοσοκομειο με εντονους πονους στην κοιλια.ευτυχως το μωρο δεν κινδυνευει αλλα ακομα δεν ξερουμε τι εχει.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αμαν ρε τζες...ενημέρωσε μας. Ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρό...

Επισης ξεχασα να σχολιάσω τις φωτο της Μαρινας που ειναι ΦΟΒΕΡΕς...θα τις ηθελα λίγο πιο μεγάλες βέβαια.

Ρε μαρινάκι πως κανει πιπι και κακάκια η μικρή στο γιογιο της;; μπράβο...μήπως πρέπει να αρχίσουμε και μεις; εμενα αυτό μου φαινεται πολυυυυυυυυυ μακρινό...

σας ειπα οτι ειμαι βοδι;;;; μμμμμμμμμμμμμμμμμμοουουουουουουοουουοου

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ευχαριστω για τον ενδιαφερον:Pκαι εγω στην αναμονη ειμαι.με το που μαθω θα σας το πω αμεσως.μαρινακι μου κουκλια ειναι τα μικρα σου!!!!λορεττα μου εγω πιστευω πως αν ειχα καλυτερη μαια και ηλεκτρικο θηλαστρο θα ειχα αποτελεσματα αλλα τι να κανω τωρα.οτι εγινε εγινε.στο επομενο τωρα:):)παω να βαλω την μικρη για υπνο αν και θα με παιδευψει γιατι πριν λιγο ξυπνησε και θα ξαναμπω αργοτερα.

OjQkp2.png?B89kEt5q

σιγουρα αν ειχες βοήθεια θα θηλαζες περισσότερο... κρίμα γιατι απ'οτι φαινεται το ήθελες. Εχω πορωθει με το ipod μου και αγοράζω τραγουδια. Παει το μηνιάτικο χιχι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Μαρή Λορέττα πάρε κανά cd καλύτερα!

Ρε Τζέσικα τι είναι αυτό για την κουμπάρα σου? Μακάρι να είναι κανένας κολικός τουλάχιστον και απλά να ταλαιπωρηθεί αλλά να περάσει γρήγορα.

Ευχαριστώ κοριτσάκια για τα καλά σας λόγια για τα παιδιά μου! Μεγαλύτερες τις έχω στο φατσοβιβλίο, μη πιάσω όλο το χώρο εδώ! Πάντως η ιστορία με το γιογιό αν και στις περισσότερες μαμάδες που μιλάω τους φαίνεται εξωφρενικό, αρνούμαι να πιστέψω ειδικά αφού και στα δύο μου παιδιά ίσχυσαν τα ίδια, ότι έχει να κάνει με το παιδί, απλά νομίζω ότι τώρα είναι πολύ πιο εύκολο να το συνηθίσουν. Για δοκιμάστε κι εσείς ρε κορίτσια που είναι στην ίδια "εύκολη" ακόμα ηλικία τα παιδιά μας να μου πείτε, γιατί σίγουρα μετά το χρόνο οι αντιδράσεις είναι πιο έντοντες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

πες μας πως να το κανουμε μαρινάκι. Εμενα κανει κακάκια οποτε ναναι...σημερα εκανε μια φορά, στις 8μιση το βράδυ και χθες 3 φορές!!! τι να κάνω;

μου φερανε δώρο στη βάφτιση εντωμεταξύ ενα γιογιο που μιλαει!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Αυτό νομίζω το είχαμε πάρει από το μουστάκα. Κι εγώ νόμιζα ότι επειδή η μικρή έκανε πάρα πολλές φορές τη μέρα και δεν ήταν πάντα οι ίδιες ότι δε θα τα καταφέρναμε. Τελικά ο άντρας μου που ασχολείται με το άθλημα γιατί εγώ δηλώνω δεν είμαι σε φάση (θέλει υπομονήηηη εδώ που τα λέμε, ξέντυσε το μωρό, βάλτο, άστο λίγο, ντύστο μετά πάλι και καθάρισε γιογιό αλλά αξίζει στο τέλος νομίζω!), το είχε κοντά μας κάποια στιγμή που την τάιζα, στο τέλος σχεδόν του ταίσματος την είδε που σφιγγόταν και την έβαλε, έτσι τα κατάφερε την 1η φορά. Μετά το πήρε σε χαρά και την βάζει πιο συχνά κάθε φορά στην αρχή μέχρι να το συνηθίσει, μπορεί να χρειαστεί να κάνεις και σχετικές γκριμάτσες ή ήχους (κάπου το είχα διαβάσει), μετά το συνηθίζουν και είναι πιο εύκολα. Δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι θα κόψουμε άμεσα την πάνα, ωστόσο αν κάνουμε λίγο οικονομία κι από εκεί καλό είναι, και κυρίως επειδή είναι κοριτσάκι έτσι προστατευόμαστε αρκετά και από ουρολοιμώξεις και τέλος πιστεύω ότι είναι πολύ πιο εύκολα τώρα, παρά ξαφνικά κάπου μετά τα δύο. Στο Γιώργο ξεκινήσαμε 7,5 μηνών ακόμα και η παιδίατρος μου έλεγε ότι θα το κόψει κάποια στιγμή γιατί θα βαρεθεί, όμως εκείνος δεν το βαρέθηκε κακά έκανε σχεδόν πάντα στο γιογιό και είχαμε πάνα (απαλλαγήκαμε πριν τα δύο και απο τη βραδινή) μόνο για τα τσίσα. Σας ζάλισα αρκετά ή ακόμα???

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας τι κανετε?εμεις ημασταν ολη μερα παλι εξω ειχε και καλη μερα και βοηθησε...

τζεσικα μακαρι ολα να πανε καλα με την κουμπαρα σου και να μην ειναι τιποτα σοβαρο!!!!

μαρινακι χαρουμενα μηνογενεθλια και οσο για το γιο γιο το προσπαθησα και εγω αλλα εμενα ειναι ανταρτης και δεν καθεται με τιποτα!!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Αχ τώρα το συνειδητοποίησα ότι γίναμε 9 μηνών! Κάθε μήνα εσείς μου το θυμίζετε, το νου σας στα γενέθλια του έτους να μου το πείτε καμιά εβδομάδα νωρίτερα να οργανωθώ! :) !

Γλυκούλα καλά έκανες και μου είπες ότι τον έβαλες αλλά δεν έκατσε γιατί μέχρι τώρα δεν είχα ακόυσει να το δοκιμάσει κανείς άλλος έτσι μικρό! Εμένα χαζεύει με τη μπαλίτσα που έχει μπροστά την κουνάει και το ευχαριστιέται ή με κανένα παιχνιδάκι! Πάντως δεν το συζητάω αν δε θέλει με τίποτα δε θα την πίεζα κι εγώ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο μαρινάκι στον άντρα σου...

εμενα πραγματικά δεν καθεται πουθενά παραπάνω απο δυο δευτερόλεπτα αλλά αξίζει να το προσπαθήσω...

ρε παιδιά ακόμη και στο θηλασμό ειναι ορθιος, το πιστευετε; δηλαδη σηκώνετε ορθιος και σκύβει!!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γλυκούλα καλά έκανες και μου είπες ότι τον έβαλες αλλά δεν έκατσε γιατί μέχρι τώρα δεν είχα ακόυσει να το δοκιμάσει κανείς άλλος έτσι μικρό! Εμένα χαζεύει με τη μπαλίτσα που έχει μπροστά την κουνάει και το ευχαριστιέται ή με κανένα παιχνιδάκι! Πάντως δεν το συζητάω αν δε θέλει με τίποτα δε θα την πίεζα κι εγώ!

και εμενα εχει παιχνιδια και μιλαει κιολας αλλα σπρωχνει τον πισινο του και φευγει και βαζει τα κλαμματα!!!δεν το θελει καθολου οποτε το αφησα προς το παρον!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Μπράβο μαρινάκι στον άντρα σου...

εμενα πραγματικά δεν καθεται πουθενά παραπάνω απο δυο δευτερόλεπτα αλλά αξίζει να το προσπαθήσω...

ρε παιδιά ακόμη και στο θηλασμό ειναι ορθιος, το πιστευετε; δηλαδη σηκώνετε ορθιος και σκύβει!!!!!

κ εμενα το ιδιο!!!αντρες παιδι μου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...