Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καληνύχτααααααααααααααααααααααααααααα

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

καλημερα καλο σκ να εχουμε τρεχω δεν αντεχω αλλο εδω και 2μερες τον εχω συνεχεια αγκαλια δεν θελει ουτε να μπουσουλησει στα χερια μονο και περα δωθε..τωρα κοιμηθηκε λιγο παω να λουστω γιατι το μαλλι εχει γινει τζιβα

Βουόνα τζορνάτα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Είχα γράψει προχθές ένα σεντόνι αλλά μου έσβησε και μετά δε πρόλαβα να ξαναγράψω.

Τί κάμνετε?

Χαρά, περιττό να πω πως ήσουν θεά!!!! Να ζήσετε και να χαίρεστε τον Παυλίτο σας!

Ελενάκι - προξενήτρα αναμένουμε τα κουτσομπολιά!!!:P:p:p

Λορέτα, γιατί ο γιατρός σας έγραψε εξετάσεις για το ύψος? Είχε ξεκινήσει από πολύ ψηλά στην καμπύλη και τώρα έχει κατέβει? Εμένα ο δικός μου γεννήθηκε 50,5 δηλαδή όχι πρώτο μπόι :P:p:p και τώρα είναι 69. Τόσο δεν είναι και ο δικός σου? Καλέ γιατί ανησυχείς τόσο? Ο γιατρός τί σου είπε? Σου έγραψε εξετάσεις μετά από δική σου πίεση ή στις πρότεινε ο ίδιος? Καλέ κι εμένα τόσο είναι μήπως πρέπει να ανησυχώ? Αλήθεια τί εξετάσεις σου έγραψε? (περιμένω 8 απαντήσεις ναι????:tongue::tongue::tongue:)

Γλυκούλα περαστικά για τον χαβλιόδοντα!

Χριστινάκι καλορίζικο το καινούριο σας σπιτάκι. έχεις φάει πήξιμο αλλά φαντάζομαι πως το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Τελικά θα βρεθούμε τη Δευτέρα? Παρακαλώ όπως με ενημερώσετε ναι????

Κανονίστε μόνο να με αφήσετε μονάχη θα σας τσακίσω λέμε!!!!!!!

ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Αχ, δεν σας είπα το άλλο. Πήγα στην μπαλαλάικα το πρωί (κοινώς λαϊκή) και είχα τη φαεινή ιδέα να αγοράσω ένα πεπόνι Θρακιώτικο. Έφτιαξα φρουτόκρεμα στο μικράκι μου και την ξέρασε όλη......:(:(:( Τί βλακεία που έκανα ρε γμτ να αγοράσω φθνοπωριάτικα πεπόνι. Η μαμά μου είπε πως πολλές φορές μυρίζουν φαρμακίλα.... Αχ τίγκα στο φυτοφάρμακο θα ήταν το σκασμένο.... Πρώτη φορά που μου έκανε εμετό...

Και κάτι άλλο, όσες δίνετε αβοκάντο στα μπουμπούκια, το έχετε συζητήσει με το γιατρό σας? Γιατί κι εγώ ήμουν έτοιμη να αγοράσω, μέχρι που είπα να ρωτήσω τον παιδίατρο για καλό και για κακό και μου είπε πως απαγορεύεται να δίνουμε τέτοια φρούτα μέχρι τον πρώτο χρόνο τόσο λόγω αλλεργιών, όσο για το γεγονός ότι στη δεδομένη περίοδο, είναι συγκεκριμένο το ποσοστό λίπους που πρέπει να προσλαμβάνουν και ότι το αβοκάντο το ξεπερνά κατά πολύ. Μήπως γι' αυτό και παίρνουν βάρος τόσο εύκολα γιατί δεν μπορούν ακόμα να το μεταβολίσουν?

Διαφημίσεις

μισόοοοοοοοοοοοο

cIhqp3.png

9knMp3.png

εδω ειμαστε και εμεις.μαγειρεψαμε κοτοπουλο στο φουρνο και το υπολοιπο σουπιτσα για την μικρη.σε λιγο θα παμε να δουμε τον προπαππου γιατι σε 1 εβδομαδα φευγει πισω στο βελγιο.και το βραδυ για φαγητο στους κουμπαρους

OjQkp2.png?B89kEt5q

Είναι φρούτο?

Είναι λαχανικό?

Όχι είναι ένα αβοκάντο!

Ό,τι όμως και να είναι,να θυμάστε ότι το αβοκάντο έχει απίστευτες ιδιότητες.

Ενώ είναι πλούσιο σε θερμίδες,το αβοκάντο αποτελεί επίσης μια από τις καλύτερες πηγές βιταμίνης Ε,η οποία βοηθάει στην επούλωση των τραυμάτων,στη δημιουργία μιας υγιής επιδερμίδας και ενός ακμαίου ανοσοποιητικού συστήματος.

Το αβοκάντο επίσης περιέχει φολικό οξύ,το οποίο έχει ανάγκη το μωρό σας καθώς τα αποθέματα σε σίδηρο μειώνονται καθώς μεγαλώνει.

Αν και αυτά δε σας είναι αρκετα ,το αβοκάντο είναι επίσης πλούσιο σε μοοακόρεστα λίπη τα οποία δίνουν ενέργεια στο μωρό σας.

Επίσης έχουν τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε πρωτείνη από οποιοδήποτε άλλο φρούτο!!!

Όσο για την παιδίατρο ενθουσιάστηκε και μου έδωσε και συγχαρητήρια καθώς μετά το θηλασμό συνεχίζω και δίνω τα καλύτερα στον Πρίγκιπα!!!!

Σε κάλυψα?

Ακόμα:

http://www.dietup.gr/antras/diatrofi/2402.html

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...