Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Τζεσικα δε ξερω αν θα ειναι καλυτερα για το παιδι...παντως σιγουρα θα ειναι πιο δυσκολο για τη νουνα που θα το χει αγκαλιτσαχαχαχαχα!!!!

αρα εμεις που εχουμε ολιγοντι παχουλουτσικα μωρακια να μη τη παρουμε;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα φασόλια ειναι σκληρά, δε βράζουν με τιποτα, ανοστα μπλιαξ...

σε ποση ώρα γινονται ρε γμτ;

εβαλα τον μικρό για ύπνο και παω να ξαπλώσω και γω....

εμείς δεν ειμαστε για να βαζουμε κιλο τζες γιατι ειναι καλός σ'αυτον τον τομέα...

ελενάκι δε θα σε δω απο κοντά;;; θα σου πω εγω...αντε να κανονισουμε απο βδομάδα, ναι;;;;

σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ναιιιιιιιιιιιι!!!Τριτη και πεμπρη θα με βολευε που εχει ο μεγαλος ποδοσφαιρο και μενουν παραπανω οι παππουδογιαγιαδες!

Μαλλον δε τα εβρασες αρκετη ωρα...εχεις χυτρα;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Χαίρετε κοριτσάρες μου.......

τι είπε το στόμας σας σήμερα?

Λορεττάκι συμπάσχω και μένα ξύπναγε ανα μια ώρα....και ω,ναι ήμουν και μόνη και ω,ναι ζήταγε ζιζάκι και ω,ναι μάλλον είναι τα δοντάκια μας....

Επίσης δε βρίσκω το βιβλίο αν μπορεις δώσε λινκ ή συγράφέα.....έχω να παραγγείλω και άλλα οπότε μαζί και αυτό....

ΧΑΡΑ τι παιδαράς ο Παυλίτο?Βάλε μεγαλύτερη να τον καμαρώσουμε....

Τζέσικα και εγώ μαζί σου ,καλύτερα μικρά τα μωράκια αλλά συζητήσετε το με τον μπαμπούλη σας...

Ελένη τρώς και κρουασάν και ζαμπονο τυρόπιτα και είσαι αυτά τα κιλά?

Ωραία δίαιτα,να την κάνω και εγώ....

Ιωάννα μου χαλάρωσε κοριτσάρα μου,σήμερα περιμένω κόσμο και έχω ένα σωρό δουλειές αλλά εκεί πήγαμε τις τ΄σρκες μας με τον Ιωάννη ,κούνιες,καφέ και γυρίσαμε,θήλασε και νάνι....

ΑΑΑ εχτές ήρθαν περθερικά και ακούστε ατάκια.......

"Στέλα πές του να μιλήσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:"

Και εσείς λέτε για άλλα παιδιά θαύματα...εδώ εγώ έχω το παιδί που του λες να μιλήσει και μιλάει...χαχαχαχαχαχαχα

Σας ευχαριστώ για τις ευχές για την φιλενάδα μου!!

΄Χάρηκα πολύ αν και έχει γεννήσει με καισαρική και είναι πολύ κοντά αλλά ελπίζω αυτή την εγγκυμοσύνη να την απολάυσει (αν και έχει ναυτίες και εμετούς)καθώς στο Γιωργάκη είχεε ολιγάμνιο καιγέννησε στις 32 εβδομάδες και τον πήρε μετά από 2,5 μήνες.....

Αν θυμάστε την περίπτωση που σας είχα γράψει...

Τεσπά η Ειρήνη που είναι οεο?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

http://www.captainbook.gr/shop/index.php?main_page=product_book_info&products_id=116037

αυτό ειναι το βιβλίο για όσες ενδιαφέρονται!

Ελενάκι τι ώρα σχολάς;

Χυτρα εχω (δώρο της πεθερουλας:mad:) αλλά δε ξέρω να τη χρησιμοποιώ...

στελλιτσα μονη σου βρε παιδί μου το περασες το χθεσινοβραδυνο;; δυσκολο ε;;;;

παω να παιξω με τον μικρό...

αααα στελλίτσα τελεια η ατακα των πεθερικών!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετάκι αν μάθεις την χύτρα όλα θα σου φαίνονται πανέυκολα....

εγώ πλέον από την γέννα και έπειτα τα περισσότερα φαγητά που φτιάχνω είναι στη χύτρα,ξεμπερδεύεις πολύ γρήγορα....

όσο για εχτεέ οκ έχω συνηθίσει οπότε....εμένα δε σηκώνεται ο μπαμπάς μας καθώς μόνο θηλάζουμε....

αλλά να λίγο ύπνο θα τον ήθελα τώρα.....

πάω να απλώσω έχει ΉΛΙΟΟΟΟΟΟ και να τελέιώσω το φαγητό του Ιωάννη και εμείς παστίτσιο της πεθεράς....

φιλάκια εννοείται πως το παρήγγειλα το βιβλίο....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

μολις κοιμηθηκε η μικρη και καθησα να φαω.λεω να το παρω και εγω το βιβλιο γιατι εχω μπερδευτει αναμεσα σε τοσα που ψαχνω.εχω μαθει ολους τους εκδοτικους οικους!!!λορεττα τελειωσα τον βιβλιο και ηταν ΤΕΛΕΙΟ!!!!θα διαβασω τωρα ομως το νησι και μετα το νεο βιβλιο του Κοελιο και μετα παμε βουρ για το κοριτσι που επαιζε με την φωτια

OjQkp2.png?B89kEt5q

Μπράβο προλαβαίνεται και διαβάζετε

εγώ πλέον παραγγέλνω βιβλία με θέμα αποκλειστικά του παιδιού

παραμύθια και ψυχολογίας....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο προλαβαίνεται και διαβάζετε

εγώ πλέον παραγγέλνω βιβλία με θέμα αποκλειστικά του παιδιού

παραμύθια και ψυχολογίας....

στελλιτσα ειμαι αρρωστη με το διαβασμα.προτιμω να περασω 3 ωρες σε ενα βιβλιοπωλειο παρα να ψωνισω ρουχα.ηδη εχω ξεκινησει να φτιαχνω παιδικη βιβλιοθηκη ελπιζοντας πως το παιδι μου θα μοιραστει την αγαπη για τα βιβλια

OjQkp2.png?B89kEt5q

etsi kai emeis...πλεον διαβαζουμε βιβλια για παιδια...

και εμεις ζηταμε απο φιλλουςκαι συγγενεις μονο βιβλία για δώρα....

έχουμε ήδη μια μικρή βιβλιοθήκη....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ηρθααααααααααα

το φαί μετά απο 950794375392 ωρες ψησίματος εγινε...

Ο μικρός δε τρώει τη σουπα του αλλά μας ειπε ο γιατρός να του δινουμε εστω το ζουμάκι...οποτε ρουφάει αυτη τη στιγμή...εχει γινει ΧΑΛΙΑ γιατι δε βάζει και σαλιάρα (δηλαδη την βγάζει)

Και γω αυριο θα το παρω το βιβλίο. Τώρα ξαναδιαβάζω το νησί μπας και μ'αρεσει...Τζες και γω διαβάζω πολυ, οταν θα διαβάζεις κατι ωραίο θα μου το λες, ναι; Μονο τον κοελιο δεν αντεχω με τιποτα!!!!

στελλιτσα και συ αν διαβάσεις κατι καλο για παιδια, να μας το λες γιατι με τα τοσα που κυκλοφορουν δε ξερεις τι να παρεις...

Εγω εχω ολα τα παιδικά μου βιβλία και φυσικά θα του παρω και καινουρια. Εγώ αγαπησα το διαβασμα γιατι η μαμα μου μου διαβαζε ΣΥΝΕΧΕΙΑ... τη θυμαμαι βραχνιασμενη να μου διαβάζει....

ειπα πολλά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

αχ μπραβο βρε λορετα μου,χαιρομαι που σου αρεσει και σενα.του κοελιο το πηρα αναγκαστικα γιατι εκανε γκρινια η μικρη στο βιβλιοπωλειο και επειδη ειχα κουπονια απο την εργατικη εστια το βρηκα μπροστα μου το αρπαξα και εφυγα.μου αρεσει ο κοελιο αλλα δεν μπορω να πω οτι με τρελενει,εχει καταντησει μονοτονος.εμενα το πρωτο μου βιβλιο ηταν "τα ψηλα βουνα" του Ζ.Παπαντωνιου και το διαβασα 6 χρονων.το εχω σαν καινουργιο και το φυλαω για τα παιδακια μου:-P

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...