Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

να'σαι καλα χαρα μου για τα καλα σου λογια!!!για πες νεα εχω καιρο να σου μιλησω.πως τα περνας και πως πηγε η γαμοβαπτιση????δεν ξερω αν το διαβασες εγραψα οτι ησουν θεα με το νυφικο!!!τελικα το SPOSA MODA ηταν?

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσακια!!!

Καταρχην να πω οτι η κόρη σου τζες ειναι ΚΟΥΚΛΑΑΑΑ

Ειχα και τον αργύρη αγκαλιά και την γλυκοκοιτουσε αλλά του ειπα να ειναι καλό αγορι και να μη κοιταει τα μπουτακια της!!!:tongue:

Χαρά ο μικρός σου εγινε ολοκληρος παιδαρος!! Μολις μπορεσεις βάλε καμιά φωτο να τον δουμε..!

Τώρα για τα μωρά και την εκπαιδευση, πιστευω οτι μεσα στο παιχνιδι μπορουμε ενα δυο πράγματα να τους δειξουμε χωρίς πιεση. Τους βοηθάμε και στη γενικότερη ανάπτυξη τους. Δε συγκρινουμε τα παιδια μας με τα αλλα αλλά παιρνουμε ιδέες και βλέπουμε τι μπορουν να κανουν σ'αυτη την ηλικία. το βιβλίο λεγεται "Πως να βοηθήσετε το παιδί σας ν'αναπτυχθει" και εχει ιδεες και για παιχνίδια για δημιουργική απασχόληση. Ειναι για παιδιά απο 0 ως 3 ετών. Εγώ θα το παρω και θα σας πω αν αξίζει...

Τι αλλο;;;

Περασαμε ενα εφιαλτικό βράδυ. Ο μικρός ξυπνησε στις 11μιση και εκλαιγε μεχρι τη 1... μετά ξυπνησε αλλες 9 φορές μεχρι το πρωί... Τι γινεται;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα Λορετακι μου....δυσκολο βραδυ βλεπω περασατε και σημερα....ηθελε να φαει γι αυτο ξυπνουσε;;;τι να πω ρε παιδι μου..........

χαρα πολυ μεγαλωσε ρε ο γιοκας σου!!!!

πολυ ησυχια εδω ΚΑΙ σημερα....:)

Τι θα κανετε ΣουΚου;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

παιδιά δοντια δε βλεπω....πολυυυυυυυυυυ κατω στα ουλα οπως σας ειπα. Αλλά ο μικρός πιστευω πονουσε γιατι εκλαιγε και αγκαλιά μας....

δε πεινουσε γιατι του δωσαμε γαλατακι και συνέχισε να κλαιει...αχ ας ειναι τουλάχιστον δοντια...

Εμεις σημερα ηταν να βγουμε αλλά τα ακυρώσαμε ολα. Δεν τον αφήνω πουθενά!

Αλλά το σουκου ελπίζω να ειμαστε καλά και να κανουμε καμιά βολτίτσα

Ελενάκι ο αντρουλης σου πολυ δουλειά;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Αυτη τη βδομαδα ναι λορετιους γιατι σημερα περνανε iso....εμεις το απογ θα παμε για προξενιο!προξενευουμε(οχι εγω ακριβως μαλλον η πεθερα μου)τη γειτονισα μου σε ενα δικο τους γειτονα και θα βρεθουμε για τη πρωτη συναντηση!!!τελειο;;;;χαχχα!Οσο για το ΣουΚου το πρωι του Σαββατο εχει ο γιος μου αγωνα και θα πανε μπαμπας και γιος και μετα ελπιζω να τα περασουμε Οικογενειακααααααααα με πολυυυυυυυ υπνοοοοοοοοοοοοοοο :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

εγω ειμαι με τον μικρό...του εδωσα λιγα corn flakes με δικό μου γαλα...

καλοοοοοοοοοοοοο;;; κανει εντωμεταξύ να τρώει κορν φλεικς;;;;

αχ παιδιά ειναι λίγο ανήσυχος...

βράζω και φασολια...κατσε να παω να τα δω...

καλά θέλω σουπερ περιγραφή για το προξενιο...αυτές ειναι στιγμές κινηματογραφικής απνοιας

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

αστα να πανε λορετακι μου!!!θα ζησω μεγαλες στιγμες το βραδυ!!!χαχαχα!!!Πολυ καλη λυση τα κορν....τι κορν του δινεις;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Παρτο αποφαση οτι μεχρι να μεγαλωσει λιγο ακομα ο Αργυρακος μας θα ταλαιπωρηθεις...κοματι...μη ψαχνεις το γιατι....μπορει δοντια μπορει πονακια που δε γνωριζουμε μπορει ετσι να ειναι η ιδιοσυγκρασια του παιδιου...λιγο υπομονη(17 χρονια για την ακριβει ακομα)μετα ...θα παει φανταρος!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

απ'οτι ξερω δεν κανουν κακο.εγω μαλλον θα της παρω ετσι για δοκιμη δημητριακα σκονη της νουνου που μπαινει στο γαλα. α δεν σας ειπα,τελευταιες θα βαπτιστουμε απο το καφε.με γλωσοφαγανε ολοι οτι για δεκεμβρη μηνα δεν κανει επειδη θα εχει κρυο και μπορει να βρεχει και θα κρυωσει το παιδι και οι καλεσμενοι θα κακοπερασουν.anyway παμε για Μαη μια εβδομαδα με τον γαμο της αδερφης μου που θα την βαπτισει κιολας.το σπαστικο ειναι πως ειχα σχεδιασει μια ωραια χριστουγεννιατικη βαπτιση και ολα πανε στραφι.το καλο ειναι πως προλαβαινω να αδυνατισω:tongue:

OjQkp2.png?B89kEt5q

Τζεσικα...ο μονος που θα αποφασισει για το ποτε θα γινει η βαφτιση της κορης σας εισαι εσυ ,ο αντρας σου και η νονα!!!

Ολα αυτα που λες καλλιστα μπορουν να συμβουν οποιαδηποτε εποχη του χρονου(να ριξει ας πουμε εκεινη τη μερα καρεκλες..!!)

Εγω τον μεγαλο τον βαφτισα 5 Μαρτη ειχε ψωφοκρυο αλλα πολυ ηλιο,ημουν τυχερη!

Ευχομαι το μωρακι σας να ειναι καλοφωτιστο και ολα να σας πανε καλα όποτε και να τη βαφτισετε! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Πηραμε τον γιατρό και μας ειπε οτι μάλλον ειναι απο το εμβόλιο η ανησυχία η βραδυνή. Επισης μας εδωσε εξετάσεις αιματος για το θέμα του ύψους. Αντε να δουμε, ας ελπισουμε οτι δε θα ειναι τιποτα!

τζες εχει δικιο η ελενιτσα. Οποτε θελετε να τη κανετε τη βάφτιση. Προσωπικά πιστευω οτι σε μια βδομάδα ενας γάμος και μια βαφτιση ειναι too much...Ακομη δε θα εχετε συνέλθει ουτε εσεις ουτε οι καλεσμενοι απο τον γαμο και τσουπ, βαφτιση...

Τι αλλο μπορουμε να βαλουμε στο γαλα;;; εγώ του εβαλα fitness καλά μη φανταστειτε, μια κουταλιτσα...Αυτη η σκονη τζες ειναι καλη;;;; επισης εσυ γιατι θελεις να χασεις τοοοοοοοοσα πολλά κιλά; ησουν πετσι και κοκαλο παλιά;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...