Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ??ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ...ΛΟΡΕΤΑΚΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ...ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΕΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ 1-1,5ΜΗΝΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ 4ΡΗΜΑΔΟΚΙΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ:mad:ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 56,800:-?...ΧΑΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΕΧΩ ΦΙΛΗ ΑΝ ΝΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΦΩΤΟ....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ Λορετακι μου ξεχασα να σχολιασω το θεμα του υψους.....ολα καλα!ψηλωνετε αργα αλλα σταθερα!!!Οσο για τις καμπυλες σου χω πει πως ουτε κι εμεις τις κοιταμε!

Μαρη Ιωαννα ασε παιδι μου και λιγο κρεας πανω σου!!! :)

Ρηνιω μου...τη ψυχη μου θα πουλησω σε λιγο εδω μεσα....τεσπα....>Φιλακια σε ολεεεες!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

και εμείς εδώωωωωωωωωωωωωωωωω

χορεύουμε με τον μικρό μου ΕΡΩΤΑ!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Τι κάμετε κοριτσάρες?

μαγειρέψατε?

εμείς θα φάμε καμιά ομελέτα...

ο Πρίγκιπας οκ να είναι καλα ο ατμομαγειρας....

ααα απροπο εχτές Λορετάκι μαγείρεψα μόνο τα μπιφτεκάκια μου,ο ατμομάγειρας ανέλαβε το κοτοπουλάκι του Ιωάννη και η πεθερά τα σαλιγκάρια του μπαμπούλη μας,,,,

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας και απο μενα!

Χαρα να ζησετε και παλι. Εχω να προσθεσω και γω οτι ησουν εντυπωσιακά ομορφη! μπράβο. Να βαλεις και αλλες φωτο και τον μικρό να τον δουμε!!!

Ιωαννα πλακα μας κανεις με το βάρος;;;; Τι να πουμε και μεις που ειμαστε ΚΑΙ πουρά ΚΑΙ στρουμπουλές;;;; ε ε εε ε;; εκανες δουλειες σημερα;;;; σφουγγαρισες;;;;;;; μήπως καθεσαι;;;;;:tongue: μηπως τεμπελιάααζεις:mrgreen:

αχ και γω θέλω να κανω μπιφτεκακια, δεν εχω κανει σχεδον ποτε, το πιστευετε;;;; στελλιτσα πως τα κανεις;;; πειτε ρε κοριτσια εδώ στην ασχετη. Εγώ αυριο θα κανω φασολαδα....

Εγώ πηγα για καφέ με δυο φίλες μου και η μαμά μου κρατησε ΚΑΙ κοιμησε τον αργυράκο που απο το πρωί ειναι ζαβολιάρης. Το απογευμα θα παμε σε μια φίλη μου που εχει ενα αγοράκι ιδια ηλικία.

και αυριο θα βγω με τον αντρουλη μου και θα τον αφησω στην πεθερά μου. Ελπιζω να ειμαι ξεκουραστη...

ειπα πολλά ε;;;;

Ελενακι μου δε βλέπω να παραπονιέσαι για τη δουλεια... ολα καλα ε;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΛΟΡΕΤΑΚΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΡΑΖΩ....ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΝΤΙΒΙΝΤΙ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΨΟΦΗΣΕΙ,ΤΙ ΣΩΜΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ?

Αχχχ πάλι σας διάβασα και νοιώθω ότι δεν θυμάμαι τίποτα!!! Λοιπόν ξεκινάω με σένα Χαρούλα μου!!! Ήσουνα κούκλααα και πολύ πολύ εντυπωσιακή!!!!!!!!!! Το ξάνθυνες κανονικά το μάλλι εεε;;; Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι και θέλω να δω γρήγορα φώτος του Παυλίτου!!!! Βάλε εστώ και ας μην είναι από τον γάμο/βάφτιση!!!

Συνεχίζω... κορίτσια θέλω πολύ να βρεθούμε τη Δευτέρα.. (όχι τίπτοα άλλο..μπας και αρχίσει επιτέλους και γυμναστήριο η Λορέττα ) Ελπίζω να τα καταφέρω γμτ καθώς τρέχω σαν το Βέγγο αυτές τις μέρες..εγώ θα έρθω με τη μικρή μου να την γνωρίσετε και όλας!! Λοιπόν πως θα οργανωθούμε όμως ώστε να δούμε αν όντως θα γίνει, την ώρα, το τελικό ok κλπ κλπ;;

Μαρινάκι περί σούπερμάρκετ και καροτσιού να σου πω ότι εγώ πηγαίνω στο Σκλαβενίτη που έχει βάλει κάτι ειδικά καθισματάκια στα καρότσια που είναι για μωράκια!! Είναι τέλεια!!! (σαν ρηλάξ σκέψου αλλά στο σκληρό του)

Αχχ δεν θυμάμαι να σχολιάσω κάτι αλλο...

αααα..ελενάκο καλή αρχή στη δουλειά!!!!!!! Εγκλιματίστηκες;;;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

ηρθα και εγω!!!!η μικρη ειναι μια χαρα αλλα απο μυξες αλλο τιποτα.βαρεθηκα να ρουφαω με το μαραφετι της chicco.εντωμεταξυ εχουμε εξορισει τον μπαμπουλη στον καναπε και κοιμομαστε αγκαλιτσα.χαρα μου εισαι μια κουκλα!!!το νυφικο ειναι SPOSA MODA????και εγω πηγα σημερα στον φωτογραφο αν δω αν εχει ετοιμο το cd για να διαλεξω αλλα τιποτα.οι υπολοιπες τι κανετε?????

OjQkp2.png?B89kEt5q

καλεεεεεεεεεεε δε γραψατε τιποτα;;;;

αααααααααααααα θα σας μαλώσω και θα σας βάλω τιμωρία!!!

εμείς πηγαμε στη φιλη μου που σας ειπα και τα μωρά μας παιξανε πολυ...

ειναι ιδια ηλικία αλλά ο δικός της εχει μαθει πολλά πραγματα. Ξέρει να χαιρετάει, δειχνει σε βιβλίο το σκυλακι και αλλα τετοια...ο δικός μου παλι ηταν λίγο σαν καθυστερημένο γιατι του ελεγα που ειναι το σκυλάκι και με κοιτουσε με ματια πλανα...ρεζίλι γιναμε:tongue:.. μετά του ελεγα, βάλε τον κυβο στο κουτι και τον εβαζε στο στομα του και γελουσε...ο αλλος δωστου να βάζει τους κυβους στα κουτιά:shock::oops:

Ειπα οτι θα του κάνω λιγο εκπαιδευση απο αυριο για να μαθει και τιποτα που ολο ζημιές ξερει να κανει...:-P Θα παρω και ενα βιβλίο που ειχε αυτη και βλέπουμε...

τι κανετε εσεις;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετάκι είμαι σίγουρη ότι και η δική μου σαν το γιόκα σου θα αντιδρούσε! Ούτε παλαμάκια κάνουμε, ούτε χαιρετάμε, μόνο ματιές και όταν θέλουμε! Σιγά μη μου έδειχνε το σκύλο, τη γεύση του βιβλίου πάντως θα τη δοκιμάζαμε σίγουρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Kale...αυτο ειναι το παιδι θαυμα.....οταν λες ιδια ηλικια...ποσο ιδια;;;;;μηπ τον περναει κανα....τριμηνο;;; :)

Παιδια ειμαι μονη ωσαν την ανεμωνη....ο αντρας μου ακομα δε γυρισε απο δουλεια...

Γεια σου Μαρινακι μου!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Που πηγατε ρε παιδιαα;;;ειμαι μονη λεμε!!!και νυστααααζω....αν δε γυρισει ομως ο αντρουλης μου δε μπορω να τη πεσω.......

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...