Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

κοριτσια τα φωτα σας .σκεφτομαι να παρω την φρουτοκρεμα την ετοιμη (δεν θυμαμαι την μαρκα) για το ταξιδι ,ομως την ειδα σημερα στο σουπερ και καπως μου εκανε σαν μπλιαχ για πειτε καποια δεν την ειχε δωσει?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΗν πήρα μια φορά στην επιστροφή μας από τις διακοπές, μου βρωμούσε παρόλα αυτά η μικρή την καταβρόχθισε! Αλήθεια θα έχεις και τη ζουζουνίτσα σου μαζί?

το εστειλα μακαρι να τα καταφερουμε.

ναι ειμαστε αυτοκολητες αν και ελπιζω να την αφησω στην νονα της απο το σαββατο;)

izE6p2.png?S6UQkQqM

ΤΗν πήρα μια φορά στην επιστροφή μας από τις διακοπές, μου βρωμούσε παρόλα αυτά η μικρή την καταβρόχθισε! Αλήθεια θα έχεις και τη ζουζουνίτσα σου μαζί?

λες να την παρω να ξεμπερδευω δεν ξερω τη να κανω γιατι δεν ειμαι και σιγουρη που θα βρισκομε και εαν θα μπορω να φτιαξω.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

πειτε μου και την γνωμη σας για τις μπομπονιερες

κουτι ροζ φιογκο Ν087

στο χαμογελο.η αληθεια ειναι οτι δεν θελω και πολλα απλα πραγματα .ομως αυτη μου αρεσε πιο πολυ απο τις υπολοιπες.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Εγώ λέω αν τύχει και είσαι σε σπίτι που μπορείς να τη φτιάξεις εκείνη την ώρα κάντο, διαφορετικά πάρε και κανά 2 τέτοια καβάντζα να έχεις! Αχ θέλω πολύ να δω τη μικρούλα σου! Αλήθεια οι υπόλοιπες δε μπορούνε τελικά?

mGKop3.png60Jvp3.png

Εγώ λέω αν τύχει και είσαι σε σπίτι που μπορείς να τη φτιάξεις εκείνη την ώρα κάντο, διαφορετικά πάρε και κανά 2 τέτοια καβάντζα να έχεις! Αχ θέλω πολύ να δω τη μικρούλα σου! Αλήθεια οι υπόλοιπες δε μπορούνε τελικά?

η ειρηνη ειπε θα προσπαθησει η χριστινα ειχε πει ναι ομως πριν την μετακομιση τωρα δεν ξερω.και η πρινση ισως τα καταφερει.

γλυκουλα εσυ θα εισαι αθηνα?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Μπαινω για μια στιγμή γιατι πρέπει να κανω και μπανιο (μπλιαξ βραδιατικα)

Μαρινάκι μου καλά ειμαστε με το ύψος αλλά πεφτουμε συνέχεια καμπυλες ρε συ. Ξεκινήσαμε απο την 90 και ειμαστε κατω απο την 50. Αντε να δουμε...

Μανιταρι εμεις εχουμε δωσει fruta pura. Δεν ειναι φυσικά σαν τα φρεσκα αλλά μια χαρά βολευουνε. Να τα παρεις...

Τελικά θα βρεθειτε; για να γραφτώ γυμναστηριο... :-)))

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Γλυκούλα ωραίο τικεράκι!!!

Εγώ εχω γίνει φάλαινα!!!!!

Όταν βγήκα από το μαιευτήριο στις 20 μέρες που πήγα στο ντόκτορ φόρεσα τα τζιν μου τα πριν εγκυμοσύνης τώρα δε τα δοκιμάζω καν...

το μόνο μειονέκτημα στο θηλασμό είναι αυτό βρε κορίτσια ήμουν το καθισιού και του ρεμπελιού αλλά τώρα δε μπορώ να κάνω και τίποτα άλλο...Ο Πρίγκιπας εντωμεταξύ έχει μάθει ζιζί συνέχεια και ειδικά όταν είμαστε σπίτι δε κάνει τίποτα αλλό...Δεν έχω πρόβλημα αλλά όλο κάθομαι....πως θα χάσω?

Λορέτα μην ανησυχείς τέλειος είναι ο Αργυράκοςς....

εμείς πάντως δε κοιτάμε καμπύλη(!!!!!)και εμάς είναι αυστηρή στο ύψος.....

σας είπε για ψαράκι και κρόκο?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

εδώω πες μας πως περάσατε!!~!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

πες πως έχεις φωτο να πεθάνω!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...