Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

οντως κελακο κουκλια τα παιδακια σου αλλα ειναι ολα ιδια..:lol::lol:

λοιπον υθα βαλεις την φωτο σε ατο το λοινκ που σου εδωσα και οταν ειναι ετοιμη θα πατησεις πανω στην εικονα δεξι κλικ εκει θα σου βγαλει αντιγραφη διευθυνσης url εικονας ε θα το αντιγραψεις αυτο και θα κανεις εδω επικολληση και ετοιμο.

Ευχαριστω,ευχαριστω ειπε η μαμα κουκουβαγια..:lol::lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

σοφακι για πιο ευκολα βαλτη στο fb και μετ απατα αντιγραφη διευθυνσης url και καντο επικολληση εδω και θα βγει κ εδω η φωτο..

αλλιως οπως ειπα και στην κελι θα πας σε αυτο το σαιτ θα κανεις σμικρυνση της εικονας αντιγραφη της διευθυνσης url και επικολληση εδω www.shrinkpictures.com

:-D

Διαφημίσεις

κουκλακι η κορουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!ολα τα λεφτα η νυφη

Βρε Σοφακι εσυ την βλεπεις;με μπερδεψατε.Αντε προσπαθησε κι εσυ να δουμε τον γιοκα σου,3 κορες εχω η δολια μανα...:lol::lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...