Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και παλι ευχαριστω για τα περαστικα.λορεττα σιγα μην καθεται ησυχη το παλιοπαιδο.θα κατσει για κανα 10λεπτο λιγο στην κουνια,παρκο και περπατουρα αλλα μετα γκρινια γιατι θελει να ασχολουμε μαζι της.τα πιατα που αμ ημουν μονη μου θα τα εκανα σε 5 λεπτα τωρα θελω 30λεπτα και βαλε

OjQkp2.png?B89kEt5q

να μαι παλι...ο μικρος ηθελε βολτα και τον πηγα μια και μολις γυρισαμε....

αληθεια τι μαγειρευεται σημερα?εγω τραχανα με κοτοπουλο θα κανω βοηθαει και ο βροχερος καιρος...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Τί κάνουτε?????????

Α,παπαπαπαπαπα:shock::shock::shock::shock::shock::shock: βρε Λορέτα ότι θα σύχναζες στο μπαρ "η συκιά" δεν το περίμενα!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Μαρίνα και Baby περαστικούλια!

Για τη συνάντηση θέλω πολύ να έρθω και θα προσπαθήσω αλλά δεν μπορώ να πω κάτι πιο σίγουρο, καθότι άλλος αποφασίζει!!!

Έιρήνη αυτό που έλεγες για το "εργαλείο", το έχω παρατηρήσει κι εγώ!!! Έχει δε πολλή πλάκα όταν κινείται σαν υδραυλικό αμορτισέρ!!!:P:p Θα μας τρελάνουν τα μικρά μας δεν υπάρχει περίπτωση!!!:P Παρόλα αυτά με έχει κατουρήσει πάμπολες φορές, γιατί εκεί που ανοίγω την πάνα και λέω "τώρα θα κατουρήσει", περιμένω, περιμένω και όταν βαρεθώ και πάω να του αλλάξω την πάνα, με κατουράει και τελειώνει το θέμα!

Έμείς βγήκαμε βόλτα γιατί εδώ και τρεις μέρες όλο πάει να βρέξει και όλο δεν βρέχει και κάτσιασε το καημενάκι μου μέσα, οπότε το έβγαλα βολτούλα μπαμ μπαμ, στις κούνιες είμασταν μόνοι μας!!! Τουλάχιστον ας αποφασίσει να βρέξει να ησυχάσουμε!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου χαίρετε!!!!!!!!!!!!

Σας διάβαζα από το κιν καθώς με είχε πιάσει τεμπελίτιδα και μόνο παίζαμε με τον Πρίγκιπα μου τίποτα άλλο...

Για να μη ξεχαστώ.....

ΧΑΡΑ μου να ζήσετε σα τα ψηλά βουνά πάντα ευτυχισμένοι,αγαπημένοι και ερωτευμένοι όπως την μέρα του γάμου σας...

Να σας ζήσει και ο Παυλίτος σας!!!

Γλυκούλα μου να τα εκατοστήσεις κοριτσάρα μου,ότι επιθυμεις.....Να χαίρεσαι τον Ευθύμη σου!!!

Ελενίτσα μου καλή καλή επιστροφή στη δουλειά(το ξέρω είναι δύσκολο αλλά εμείς εδώ θα είμαστε συνέχεια δίπλα σου)

Ιωάννα κουράζομαι μόνο που σε διαβάζω ώρες ώρες.....Τι κάνετε?

Το Μαράκι?

Ο μπεμπίνος?

Λορετάκι και Μαρίνα και εμείς θηλάζουμε σα την φιλενάδα της Ελένης...Να δείτε πως σκαρφαλώνει ξεκουμπώνει το σουτιεν και ροκανάει όλη την ημέρα εκεί κρεμασμένος!!!!!

Εμείς δοντάκια 2 κάτω από πάνω είναι ετοιμα να βγούμε δεν έχουμε γκρίνια παρά μόνο τα χέρια όλη την ώρα στο στόμα...

Την Δευτέρα πήγαμε παιδίατρο(νόμιζα πως την Δευτέρα που μας πέρασε θα έρχόσουν Μανιταράκι μου)9 κιλά ακριβώς και πήραμε 1 πόντο φτάσαμε τους 75 αισίως....

Σήμερα ο μπαμπούλης θα φάει σαλιγκάρια(εγώ με τίποτα)εγώ μπιφτεκάκια και ο Ιωάννης κοτόπουλο με πιπεριές και αβοκάντο...

ΑΑΑ!! με το που κλέισουμε τους 9 θα φάμε κρόκο και μετά από 15-20 μέρες ψαράκι.....

Σας αφήνω...

πολλά πολλά φιλάκια....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

kalisperoudia.... νυσταζω τρελααα!!! και εδω βροχες και κρυα, συννεφιές έχουμε και μεις καναμε εκκαθαριση- καλοκαιρινα, χειμερινά κλπ- μόνο κάτι πλυντηρια μας μεινανε!!! Ελένη, δουλειά, εεεε;;;; ΜΠΟΥΑΑΑΑ θέλω και γω, πάντως! Λορρετα, βολτα, εεεε;;; Μπράβο σας και σας! Εμεις με το σχολείο ούτε αυτό δεν προλαβαίνουμε, πολυ διαβασμα ρε ποαιδιά φέτος, πάει και η μεσαία σαν τη χελωνα, ουφ! Ιωαννα και μεις ξαναχαμε πυρετό μιας μέρας και ξανασκασανε δόντια, τα δύο πάνω, γενικά έχω χασει λογαριασμό, έχει 4 κάτω και 4 πάνω, αυτά! Μανιταρακι Σόφη και Κέλι και σεις ψιλοχαμένες, εεε;;;γγκκρρ- και εδώ!-

και γω σας διαβαζω αλλά δεν προλαβαινω να απαντησω... τώρα οι μεγαλες βλεπουν τβ, ο μπαμπας κοιμαται λίγο, και η μπεμπεκα έχει κανει κακά και σκαλιζει τα βιβλία ΜΟΥΥΥ!!!

Ποιες ξεχνώωω, ΑΑΑ, Στελίτσα ήρθατε και περασατε καλά διαβασα, σε ειχα στο νου μου αλλά λόγω κεκτημενων υποχρεώσεων δεν πρόλαβα να σε πάρω τηλ. η ανεπρόκοπη.. Μαρίνα και γω σκέφτομαι ως το χρόνο να θηλάσω και μετά η καθολου ή χαλαρα- δηλ. πρωι, βραδυ- θα δωωω, Πρινσες και Τζεσικα, φιλιά και σε σας και στην Κριστίν και στην Ειρήνη με τον ωραίο τον μπέμπη , που πάει βόλτα το ριλάξ του..... αχ, πειτε μου ότι δεν ξέχασα καμιά μανούλα του Γενάρηηη, αν ναι μαλώστε με.... Φιλιά σε όλες!!!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Γεια σας κοριτσάκια μου!! ΣΑς διάβασα στα γρήγορα εχθές αλλά τώρα δεν θυμάμαι τίποτα για να σχολιάσω!! :oops::oops: Εμείς μετακομίσαμε πριν 3 ημέρες και γίνεται χαμόςςςςςς εδώ!!!!! Ο καλός μου είναι όλη μέρα στη δουλειά και εγώ εκτός από ξεπακετάρισμα και το μωρό, τρέχω και σε εξωτερικές δουλειές, ψώνια για το νεό σπίτι και δεν συμαζέυεται.... εχθές έπρεπε να με βλέπατε στο σούπερ μάρκετ...το μωρό στο καρότσι του σουπερμάρκετ και τα πράγματα να ξεχειλίζουν και να μην μπορώ να το κουμαντάρω από το βάρος... ο σουγκλάκος έπρεπε να ήμουνα για να το στρίβω στους διαδρόμους....αφήστεε σας λέω...ζω φοβερές στιγμές!!! Αυτά προς το παρόν! Φιλάκιααα

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Πόπο βρε κορίτσια βλέπω όλες ένα ζόρι το τραβάμε! Άλλη με τις δουλειές, άλλη με ΤΗ δουλειά, άλλη με τα διαβάσματα, άλλη με τα μωρά, άλλη με μετακόμιση όλες τέσπα έχουμε ένα νταλκά!

Αλήθεια ρε Χριστινάκι η μικρή σου κάθεται στο καρότσι όλη την ώρα που ψωνίζεις και όταν βάζεις τα πράγματα στη θέση τους? Εμάς έφαγε μια σούπα τις πρόαλλες στο καρότσι του σούπερ και χτύπησε λίγο στο ματάκι καθώς ξαφνικά έπεσε ολίγον δεξιά!

mGKop3.png60Jvp3.png

ενα ζορι ....μα τι ζορι!!!

κοιμηθηκα κανα....δεκαλεπτο....(φουσκωσα υπνο μηπως;;;;; ) :)

τωρα θα ρθει μια φιλη με τα παιδακια της για καφε....και μολις ερθει ο αντρουλης μου απο τη δουλεια...θα παθει ντουβρουτζα με το χαμο που θα γινεται στο σπιτι!!!τελειο;;;;:) :) :) φιλια πολλα!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ηρθαμε και μεις απο τον γιατρο...

πολυ κλαμα λεμεεεεεεε

ολα καλά εκτός απο το ύψος. Εντάξει δεν ανησυχουμε ακόμη αλλά το εχουμε στο πισω μερος του μυαλου μας (ειπε ο γιατρος)...εβαλε εναν ποντο και δυστυχώς πεφτουμε λιγο ακομη στη καμπυλη. Τουλάχιστον ομως εβαλε και φτασαμε τους 69! αυτο το 70 θα το δει το ματι μας αραγε; Βεβαια το μωρό μιας φιλης μου που το εβγαλε ο γιατρος 71 ποντους ειναι πιο κοντό απο τον αργυρη. Τι να πω, λίγο στεναχωριεμαι αλλά οχι πολυ γιατι κατα τα αλλα ειμαστε σουπερ!

Χριστινάκι σε σκεφτόμουν και αναρωτιομουν μήπως εκανες την επεμβαση. Αντε με το καλό στο νεο σπιτακι. Ταο μου τρεξιμο ε;;; Αφου τα καταφερνεις και μπαινεις εστω και τόσο παλι καλα.

Ελενακι εχεις κουραγιο και για καφε; μαρινάκι μου καλά η μικρή; Στελλιτσα 3 φαγητά θα κανεις βρε παιδί;;;

ααααααααα δε σας ειπα για τα δοντια, ειδε κατι ασπρακια κατω κατω αλλά λεει αυτά μπορει να κανουν και δυο μηνες να βγουν....

μααααααααααααλιστα!!!

αυτα παω να δω το καινουριο μου ipod...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλησπερα.

κοριτσια εχει εναν καιρο τα νευρα μου ζεστη υγρασια και λιγες ψιχαλες.

απο οτι βλεπω μονη μου θα τον πιω των καφε:cry:

μαρινα να σου στειλω το κιν.να δουμε τη θα κανουμε ειρηνακι εσυ το εχεις.

απο σαββατο πρωι δεν θα μπω οποτε μονο μεσω τηλ.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Λορετάκι μια χαρά ο Αργύγης σου είναι, καθόλου να μην ανησυχείς! Πάντως και η δική μας γιατρός είναι πολύυυ αυστηρή στη μέτρηση του ύψους και έτυχε να τον πάω σε άλλον γιατρό κάποια στιγμή και τον έβγαζε 3 πόντους πιο ψηλό το γιο μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...