Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!ελενακι μου καλη αρχη στην δουλεια σου!!!εμεις σημερα αναρρωνουμε γιατι ειμαστε απο την κυριακη το βραδυ χαλια.η μικρη βασικα εχει μια ιωση λογω αλλαγης καιρου.ευτυχως ο πυρετος δεν κρατησε ουτε μια μερα αλλα επειδη εχει ακροαστικα μας εδωσε η παιδιατρος αντιβιωση αμοξιλ και σιροπη για τον βηχα.εσεις οι υπολοιπες τι κανετε????

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο μικρός κοιμηθηκε!!!! αυτό το παιδί θα με τρελάνει...

ας μη το γρουσουζεύω ομως!

Το μαγαζί ειναι ενα τελειο μπαράκι σε στοά μικρό, στη Βαλαωρίτου και λέγεται coco zen. Εντάξει εχει μερικους gay αλλά δε πειράζει...

Μαρινακι ο μικρός πια θηλάζει λίγο, δηλαδη 3 φορές τη μέρα και μία πινει με μπιμπερό το κατά τις 4 το πρωί...εσεις;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Φτύστο το παιδί και άστο να κοιμηθεί! Εμείς θηλάζουμε ακόμα λιγότερο, μία το πρωί, το απογευματάκι αντλώ και της δίνω κατά τις 9 γύρω στα 180μλ με το μπιμπερό και μετά στις 12 είτε θηλάζει είτε έχω αντλήσει άλλα 100 και όσο πιει. Το έχω πάρει απόφαση και προχωράμε για αποθηλασμό σιγά-σιγά.

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινακι ναι σχεδον μαζι λειπαμε!!!Παντως παιδια εμεις κοντευουμε μηνα με τις μυξες και τον χαζοβηχα...τουλαχιστον το βραδυ δε πολυξυπναει γιατι του δινει μια πιπιλα στο χερι και μια την αφηνω κοντα του στο κρεββατι ξυπναει τη βαζει μονος του και συνεχιζει τον υπνακο του!!

Τζεσικα περαστικα κοριτσι μου στη περδικουλα σου!!!Ολα αυτα απο την υγρασια ειναι μην ανησυχεις!

Γλυκουλα καλημερα και σε σεναααα!!!

Λορετακι η συναδελφος θηαει τη μικρη της ακομα 4-5 φορες τη μερα...και σκεψου...οτι τη μιση μερα ειναι στη δουλεια!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Ρε παιδιά ο δικός μου οσο θέλει θηλάζει. Δηλαδη δε θέλει παραπάνω στη φάση που βρίσκεται. Εγώ του δινω αλλά....Άν θελήσει παραπάνω θα του δώσω δηλαδη. Αλλά τωρα το μυαλό του ειναι στο παιχνίδι και στην σκανταλιά! μαρινάκι παντως μπορεί να παρει καιρό ακόμη το πρωί βράδυ...

Πάντως απορώ πως ενα παιδί που τρώει 3 γεύματα μπορεί να θηλάζει περισσότερο. Εμείς τρώμε δύο γευματα με το ζόρι και δεν πεινάει παραπάνω...

Πάω να του ετοιμάσω φρουτοκρεμα πλάκα πλάκα... η μήπως να θηλάσω :-))))

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ευχαριστω για τα περαστικα!!!!εντωμεταξυ δεν εχει σταματησει να βρεχει και ετσι ειμαστε ολη την ωρα με τις πιτζαμες και χουχουλιαζουμε.ευτυχως το σπιτι το ειχα καθαρισει ολο το σαββατο και φαει σημερα μαγειρευει η μανα μου γιατι βαριεμαι.......παω και εγω να φτιαξω φρουτοκρεμα την οποια αν δεν βαλουμε 2 κουταλιτσες φαριν λακτε δεν την τρωει η κυρια:evil: επανερχομαι

OjQkp2.png?B89kEt5q

Και να φανταστεις οτι η συναδελφος επειδη ξυπναει αργα το πρωι η κορη της(γιατι κοιμαται και αργα!) τρωει ολα τα γευματα αργα και το βραδυνο....στις 21.00...και μετα θηλαζει και ολο το βραδυ θα ξυπνησει τουλαχιστον 2 φορες για να θηλασει!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

κοριτσια μου καλημερα τρεχω παλι σημερις..εφγτιαξα γεμιστα και εχω να σκουπισω να σφουγγαρισω και να κατεβασω αλλη μια κουτα με χειμωνιατικα και να μαζεψω τα καλοκαιρινα του μπεμπη...ουφ...λορετα σε γκει μπαρ πηγατε μαρη :eek::lol::lol:...ελενιτσα καλη αρχη στην δουλεια...

μαρινα και μεις ετσι πρωτα τα 2κατω μτα τα 2πανω διπλα απο τα κεντρικα δοντακια και μετα το 1κεντρικο δοντακι πανω τωρα αλλα 2εχουμε και πιστευω να ηρεμησουμε...δεν μου ξαναεκανε απο χτες το μεσημερακι πυρετο ευτυχως...εφυγα φιλιααααααααααααααααα(οχι στο στομα ετσι?)

η στεγια που εξαφανιστηκε αληθεια??

Διαφημίσεις

Μαρη Ιωανναααα τι θα γινει με τη περιπτωση σου;;;;Ολη μεραΚαθε μερα δουλειες θα φτιανεις;;;;ελεος πιααααααααααα!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλά και γω αν τον τάιζα καθε φορά που ξυπνουσε το βράδυ...

δε θα καναμε αλλη δουλεια..

τζεσικα περαστικα στη μικρουλα σου. Ειναι ησυχη μεσα στο σπιτι; γιατι εγώ σκεφτομαι τι θα κανω 3 ωρες τωρα μεχρι να ερθει ο αντρουλης μου... Ποσο να παιξουμε πια;

Ιωάννα κανε καμιά δουλειά ρε συ..τεμπελιάζεις.

Πάντως τα νειατα εεεε;;; αντοχες ε?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

κοιτα....κι εγω υπηρξα νεα...αλλα ετσι παι δεν εκαμνα!!!χαχαχαχ!!!μαλλον στον ανθρωπο ειναι μπουαααααα

η κοπελα μου λεει οτι πια η κορη της καταλαβαινει και της τραβαει το στηθος για να φαει δεν ηρεμει με κανεναν αλλο τροπο....φυσικα δε φταιει το μωρο αφου ειναι ετσι μαθημενο! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Τζεσικα ξέχασα προηγουμένως να ευχηθώ γρήγορα περαστικά στο κοριτσάκι σου! ΄Άντε να ηρεμήσει το καυμενούλι!

Ιωάννα πάλι δουλειέεεες? Μπράβο σου!

Λορετάκι εμένα αν τη βάλω θηλάζει και περισσότερο, εγώ όμως θέλω να αποθηλάσουμε μέχρι το χρόνο και προσπαθώ να γίνει όσο πιο ανώδυνα, γι αυτό της δίνω και μία φορά δικό μου με μπουκάλι!

Ελένη εσείς, εμείς και οι μύξοβήχες πάμε πακέτο!

mGKop3.png60Jvp3.png

αχ ναι Μαρινακι μου..παμε πακετο....δε θα χωρισουμε ποτε;;;;;;αν το υποψιαστω.....θα πεθαααανωωωω!!! :) :):)

Ειδατε χτες Λαζοπουλο;;;;εγω μπαααααα χρψχρψχρψψψψψψψψψψ εκεινη την ωρα....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...