Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

να μαι και εγω...καλησπερα.ο μικρος ακομα εχει πυρετο που ανεβοκατεβαινει μονος του οποτε μαλλον δοντια ειναι,με εχει τσακισει στην γκρινια να δουμε ποτε θα ηρεμησουμε ουφ..εγω στην συναντηση δεν μπορω να ερθω μου πεφτει μακρια το μαλλ και εγω ειμαι μενιδι γαρ!λορετακι ναι ακομα καψουρα ειμαι και εηω και αυτος...και ειδικα αυτο το κομματι το αφιερωναμε ο ενας στον αλλον οσο ειμασταν χωριστα(εγω βολο αυτος αθηνα)εκει να δειτε κλαματα και αφιερωσεις ειχαμε κανει την vodafone πλουσια στα τηλεφωνα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα!!!χαλι ο καιρος αλλα με αρεσει!!! :)

Ειπα να παω σε μια φιλη αλλα αρρωστησε η κορη της και δε παω.....

πως θα περασει το απογ;;θα αργησει και ο συζηξ να ρθει...τεσπα....

Ιωαννα περαστικα ρε στο μικιο σου!

Μανιταρακι.....μονη σε βλεπω σα την ανεμωνη...εχεις τουλαχιστον λεφτα αν δε πιεις καφε να ψωνισεις τιποτις;;χαχαχα....αχ εγω στη δουλεια προς το παρον ειμαι σε φαση προσαρμογης και γινονται και αλλαγες γι αυτο και δε πολυ μπαινω..δε προλαβαινω βασικα....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Γεια σας!

μπαινω στα γρηγορα γιατι εχω και δουλειες (= να ξαπλώσω και να δω ντιβιντι)

θα βγω με μια φιλη μου σημερα το βραδακι...

Ο μικρός στην πεθερά μου ηταν παναγιτσα. Εχουν και μια τελεια κουνια και καθεται εκει ησυχος. Μηπως να επαιρνα και γω μία;;;

Καλα ηταν, δε καθήσαμε και πολυ αν και οι ανθρωποι μαγειρεψαν 100 πραγματα...

Μετα κρατησαν τον μικρό και εγω ηρθα και εκανα ναααααααααανι

Ιωάννα μου παντα να ειστε τοσο ερωτευμενοι ευχομαι! μπράβο...

ελενακι μου μοναχουλα;;; γιατι ετσι;

Χάλια ο καιρός...δε μ'αρεσει η βροχη...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας!!!τι κανετε????

μπραβο λορετακι μου πολυ καλος ο μικρος...εγω οποτε τον πηγαινω στην γιαγια του βαζει τα κλαματα και δεν θελει με τιποτααααααααααα!!!!λογικο βεβαια αφου εχει καταμαυρα μαλλια και μοιαζει με καρακαξα!!!!χιχιχιχιχιχιχι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Εμένα γιατί τα βγάζει ολίγον ανάποδα? Έβγαλε τα 2 κάτω, μετά το πάνω δίπλα από τα κεντρικά, χτες ένα κεντρικό και τώρα τα υπόλοιπα 2 είναι στο τσακ για να έχει 4 από πάνω! Γενικά έχει τρελή γκρίνια αφού η κακομοίρα τα 4 τα βγάζει μαζεμένα! Ουφφφφ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!

Λορετακι μου βολτουλα χτες ετσι;;περασες καλα;;βραχηκε το μαλλι;;;δε πιστευωωωωω;;;;; :) :) :)

Μαρινα κι εμεις αναποδα και αλλα ντ΄αλλα τα βγαζουμε!Μια συναδελφισα εχει μωρακι 11 και μισο μηνων θηλαζει απο τη πρωτη μερα και δεν εχει ουτε αυτο ακομα δοντακι! ;)

Εγω ειμαι στη δουλεια λιγο χαλαρα προς το παρον και γι αυτο μπηκα να σας γραψω!

Μαρη ειρηνη που αεροζολιθηκες χτες;;;ε;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

γκουντμορνινγκ,

γλυκουλα πολυ γελασα με την περιγραφή της γιαγιάς...

Κοριτσια εμεις απο δοντια τιποτα ακομη..μαλλον θα ειμαστε σα το παιδάκι που περιγράφει η ελενίτσα! Η συνάδελφός σου ελένη ακόμη θηλάζει;

αααχχ τι κανετε;

εγώ χθες βγηκα με τη φίλη μου και πηγαμε σε ενα πολυ ωραίο μερος! ηπιαμε κρασί, τσιμπισαμε και κατι...είχε και κατι κοριτσια που φιλιοντουσαν (μεταξύ τους)...ωραία ητανε!!!

σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

μπουχαχαααααααααααααααα μαρη λορετααααααα σε γκει μπαρ το πηγες το κουριτσι;;;;;;χαχαχαχαχα!!!

Ναι ακομα θηλαζει...και προς το παρον δεν εχει σκοπο να το κοψει....31/10 χρονιζει...;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Λορέτα καλέ που συχνάζεις????

Εμείς ακόμα πολύυυ γκρίνια, από την ώρα που ξυπνάει θέλει να την έχω συνέχεια αγκαλιά, μόνο χτες έπαιξε λίγο με τον αδερφό΄της. Πονάει πάρα πολύ με τα παλιοδόντια, καθόλου δε μου αρέσει που τα βγάζει όλα μαζί. Μέσα σε όλα έχει και δύο τεράστια κουνοποτσιμπήματα, έχει και τα φλεγματάκια της ακόμα,, δικαιολογείται απόλυτα που τουλάχιστον 4 φορές γκρίνιαξε το βράδυ για πιπίλα!

Ελένη μαζί λείπατε με τη σνάδερφο με άδεια μητρότητας? Μπράβο της πάντως που έχει επιστρέψει στη δουλειά και παρόλα αυτά συνεχίζει το θηλασμό.

Αλήθεια εσύ Λορέτα πόσες φορές τον θηλάζεις ή δίνεις με το μπιμπερό γάλα στον μικρούλη σου?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...