Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

λωρακι εσυ εκανε τιποτα απο γυμναστηριο?baby swimming και τα συναφη?ή εστειλες τον αντρα σου μονο?

δεν εκανα τιποτα!!!!

στο baby swimming πηγα δυο φορες αλλά δεν ειχε ακόμη τμήμα και μετά σα να μου'φυγε η ορεξη γμτ...

ειπα οτι θα τον παω ανοιξη που θα περπατάει και θα ειναι πιο ευκολο.

αντι για γυμναστικη΄ομως εφαγα ενα τερααααααααστιο τοστ και ηπια κακαο και ηρέμησα..

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΥΡΕΤΟ 38,3ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΙ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΝΤΕΠΟΝ ΧΛΙΑΡΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑΝΙ..ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ...ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΟΠΟΤΕ ΡΑΨΙΜΟ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 4ΚΙΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ...

θα προσπαθησω κοριτσακι.ο γαμος που εχεις να πας την κυριακη σε ποια περιοχη βρισκεται?ειχες πει οτι εμενες πειραια ή κανω λαθος?

πειραια μενω και πειραια ειναι και ο γαμος. ομως θα ειμαι απο νωρις στο σπιτι,εκει θα χτενιστω ,βαφτω, να γινω ανθρωπος γιατι ειμαι σαν γρια.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue:

είμαι οταν με πιανει....

χιχι

γιατι δε κοιμασαι με τον αντρα σου;;;

ο δικός μου πηγε γυμναστηριο!!!! :o

το ειδαμε και αύτο...!!

με τον αντρα μου εχω να κοιμηθω απο οταν ηταν μωρο ο μεγαλος μου,δεν κοιμοταν με τιποτα και ο αντρας μου ολο το βραδυ γυριζει ροχαλιζει παει τουαλετα και τον ξυπναγε και τον εδιωξα.:mrgreen::mrgreen:και τωρα δεν θελουμε κανεις απο τους 2 δεν βολευομαστε.

ασε που αν κοιμομασταν και μαζι θα ειχα ακομα 5 παιδια:mrgreen:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Γεια σας κορίτσια!

Άντε καλέ Μανιταράκι κοιμήσου με τον αντρούλη σου να λύσουμε και το πρόβλημα υπογεννητικότητας στη χώρα!!! Θυμήστε μου λίγο τη Δευτέρα για τι ώρα λέμε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Πριν κοιμηθώ εχω να πω τα εξής:

1. Το νησί ΤΕΛΕΙΟ...δε το περίμενα και να πω την αλήθεια το βιβλίο το βαρέθηκα!

2. Ερώτηση προς Ιωάννα: για τον αντρουλη σου τους γράφεις τους καψουροστιχους στο φεις;;; πολυ έρως ρε παιδί :-)))

3. Μανιτάρι μου διχάζομαι στο θέμα ύπνος! μ'αρεσει τρελά να κοιμάμαι μόνη μου αλλά...θέλω και τον αντρουλη μου!

4. Γλυκουλαααααα δε μας βλέπω για gym πολύ συντομα!

5. Ειρηνάκι και μαρινα γεια

6. Καληνυχταααααααααα

7. Αν συναντηθείτε θ'αρχισω γυμναστηριο!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Μας προκαλείς Λορέτιους!!!! Πρέπει να συναντηθούμε οπωσδήποτε τώρα!

Κι εμένα με ενθουσίασε το νησί, εκτός από αυτό έχει τίποτα της προκοπής ή tv ή να προμηθευτώ πολλά dvd γιατί με τα ριάλιτι δεν την παλεύω?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεεεερααααα!!

τι κανετε;

εμείς παιζουμε αφου ειδαμε λίγο μαπετ σοου στο you-tube

Μαρινάκι δεν έχει τιποτα η τιβι κατά τη γνώμη μου...εγώ θα βλέπω νησί και μετά ραδιο αρβύλα...δε μ'αρεσει τιποτ'αλλο.

εχει παλιοκαιρο, τι θα κανουμε ολη μερα μεσα;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερες!!!!Αχχχχχχ τελειο ηταν το νησιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!Μπαφιασα στο κλαμα λεμεεεεεε!!!

Μαρη Λορετα....ειπες βαρεθηκες το βιβλιο;;;;εγω παλι...δε μπορουσα να το αφησω απο τα χερια μου...

Μετα το νησι επεσε νανι γιατι...ειμαι εργαζομενο...νιατο μη ξεχναμε!!!

Εγω παιδια χωρις τον αντρα μου δε μπορω να κοινηθω λεμε............Ολα καλα ολα ανθηρα!φιλια πολλα!Εδω γυρω θα μαι!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

μπράβο ελενάκι...τελικά δεν ειναι και πολυ άσχημα στη δουλεια ε;

θα το ξαναδιαβάσω το βιβλίο να δω, αν και δε θέλω να ξερω τι θα γινει παρακάτω...

που ειστε οι υπολοιπες...;;;;;

σήμερα θα παμε πεθερικά για μαμ...

ουφ

"χαθηκαμε" μου λεει η πεθερά μου χθες...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

η δικια μου πεθερα μου δεν μου εχει κανει το τραπεζι ποτε.

κι εγω μονο 2-3 φορες στα 14 χρονια.και δεν ειμαστε μαλωμενες.

δεν μου εχει κρατησει ποτε κανενα παιδι και γενικος ποτε τιποτα.

κοριτσια αμα σας βολευει κατα τις 14.00 14.30 γιατι κατα τις 16.00 πρεπει να ξεκινησω για αεροδρομιο.

για πειτε ποιες ειναι σιγουρες?φοβαμαι μην ειμαι μονη μου και τη θα κανω ?εχω και αγοραφοβια θυμασται?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Ρε Μανιταράκι σας έχει καταυποχρεώσει η πεθερά, τσάκω ένα κουτί γλυκά να την τρατάρεις!!! Απίστευτη μου φαίνεται!

Για τη Δευτέρα, δεν είχα καταλάβει ότι ήταν τόσο νωρίς, αν καταφέρει η μαμά μου να κρατήσει τα παιδιά, γιατί είναι η ώρα που τα ταίζουμε και τα κοιμίζουμε, θα έρθω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...